ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - смелчаците

• 24 201
  • 364
  •   1
Отговори
# 30
  • София и там където не се пуши
JuliS пораснало детето, затова се чувствуваш така.

На мен ми иде, да го запратя някой път в другия апартамент седмокласника, като ме ядоса.

Пиги - да ти е жива и здрава  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 31
  • През девет земи в десета
И Пиги не се появява да почерпи...

aaa,тук съм си аз,обаче днес нали е по-хладно,се метнах в градината да си оплевя краставичките и доматите ooooh!
Черпя само тортичка,това смогнах да направя днес  Wink .Благодаря много за пожеланията  Hug

# 32
  • София
Здравейте момичета!  Hug

Темите се редят като летните коктейли - нямат край! newsm24
Ден-два не съм влизала и хоп - нова тема!
Браво на Знаток, че смогва      bouquet

Пиги, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
 bdbaloni

Все едно аз съм писала постовете за компа - сега нали имаме и лаптоп за подарък и само го разнася от стая в стая!
Аз пък се опитвам да му намирам разни малки ангажименти, та го откъсвам по някое време  - да купи това-онова (или товаонова hahaha) , да отиде за нещо до баба (в съседен вход е) и др такива,..
Около 7-8 деца от класа изкарват лятото като нас - в София, и с тях е всяка вечер - на тенис, на баскетбол на площадката ,.. Е, все пак не е пред комп  Peace

желая УСПЕХ на децата на 3-то класиране!
fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 33
И за Yonioni  имам накакъв спомен, че се записаха, но не можах да открия къде е писала.

Знаток, записахме се още на първо класиране.

# 34
  • София
Пиги - да ти е жива и здрава 18 годишната госпожица, много късмет newsm59    ura Tada
Дороти - отново благодаря! Цял ден редя и смятам училища и балове. Ще се разбере накрая Laughing 
Утре подавам реда с желанията.
... и като му дойде времето... ще се отчета

# 35
  • В центъра на мръсотията
На патерица: ЧРД на щерката на Пиги!  Hug

Успех на останалите за трето класиране!  Peace

# 36
привет на всички, скоро не бях влизала  Embarassed- гледам напрежение има.
От средата на миналата тема съм пропуснала, но съм налице да стискам палци за третото класиране!!!

Желая успех и ще следя по-редовно , обещавам.  love001

# 37
  • София
Добро утро момичета!  Hug

УСПЕХ на трето класиране на децата, които продължават!!!

Вярвам, че ще чуем добри новини на 28.07!!!

# 38
  • гр. София
Ей,къде избягахте в нова тема? Laughing
Четито на рожденичката на Пиги на патерица! happy bd
Успех на очакващите трето класиране! fingerscrossed

Искам да споделя нещо от вчера.Синът ми вчера си писал на скайп с едно приятелче от стария клас.За него се знаеше ,че няма да се явява на тестовете,защото щели да го записват в частно училище.До тук добре!Детето не било от силните ученици,родителите имали пари и т.н..Но с днешна дата, детето е прието в Търговско - банковата или там както се нарича това учебно заведение.Попитах синът ми да не е по медицински показания кандидатствал(имам познато дете точно в това у-ще),но Теди се засмя и каза,че бил здрав като бик. Mr. Green

Доволна съм ,че нашите деца поне се напънаха,за да докажат какво могат със собствени усилия! Heart Eyes

# 39
  • София
Еllytza, мисля, че има и паралелка с плащане в НТБГ,...  Thinking 
Една майка преди време ми каза, дано не те подвеждам, но мисля, че за това у-ще ставаше въпрос

# 40
  • България
Нищо ново под слънцето...... За сетен път се убеждавам, че всичко зависи от родителите! После обяснявай че всичко се постига с труд....

# 41
Здравейте и УСПЕШНА седмица на всички!!!

Елица, по повод  НТБг
там има платена паралелка ,в която се влиза по диплома само
така че,.....
.според мен  въпросното детето е в нея
цената  не е висока кой знае колко

# 42
  • София
Здравейте момичета

Не е все едно дали детето е прието по знания или е платено. Защото после започват големите разлики.

Ние подадохме документи за трето класиране, но това което целя няма да стане утре, защото е само 1 място...но
надежда има, повече другия понеделник!

# 43
Ние като се записвахме в НТБГ не видях платена паралелка. Имаше списъци само за тези, които са по план-прием. Иначе и аз съм чувала за платено обучение там.
Стискам палци  за утре на смелчаците за трето класиране.

# 44
Каква платена паралелка в НТБГ. Аз за първи път чувам, но ако имаше такава , трябваше някъде да е обявена. Да не е прието детето в Гимназия "Банкер" , тя е платена. Двете училища са близко, да не се бъркате. Няма да се учудя и за средно образование да се плаща , дочува се това онова, нали видяхте как става във висшето - УНСС.

Общи условия

Активация на акаунт