ФЕВРУАРЧЕТО расте не със дни,а с часове...

• 11 153
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
Деси, от май тойс пристигат за около седмица  Peace, аз в събота си получих поръчката в Ларедут от началото на юли, така че всеки момент ще си получиш и твоята  Peace Този път се сдобихме със спални комплекти, изглеждат много хубави, надявам се да съм уцелила  Crazy

# 121
Ето малко снимки и от нас

Вижте как съм си поседнал Simple Smile

Фокси мерси за линкчето

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 15:44 от ^desika^

# 122
Аз пак да помоля за паролите Blush

Десика, много хубави снимки на малък сладур Peace

# 123
честити месечинки на всички празнуващи днес,да са ни живи,здрави и много послушни

а за любимия на Мая един специален подарък Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
милата му тъща ще му купи истинско като порасне да и вози щерката Mr. Green

# 124
Алхимиче, мерси за паролката  bouquet

# 125
  • София
Здравейте, сладурани!

Фокси благодаря ти за прекрасната темичка.Може ли и Алекс да включиш на първа страничка,когато имаш време.Той не е от сръдльовците  Simple Smile
Да почерпим и ние за нашата половин годинка.

Честита половин годинка на Венци , Белослава!
Честити 5 месеца на Самуил и Ани

Ето и една усмивчица от Алекс.

# 126
Честита половин годинка на сладките бебоци.
Честита 5 месечинка.
Вчера казах на милото за националната срещичка и ни пишете и нас 2+1.Когато кажете и където кажете- newsm78.Тъй като разбрах че ще е на Хижа Здравец, но още незнам в кой хотел.
И моля някой да ми израти потребител и паролка за албумчето. Praynig.
Фокси благодаря за сладурските колажи.
dessi06-до колкото знам ангината не е заразна, много съм ги изкарала, но пак стойте по-далече от детенцето, а то дано скоро да се оправи милото.
Първото земетресение не го усетих-не си бяхме в къщи, но второто доста-ние сме на 6 етаж, за малко да си хвана багажа и да хукна навън, ама удържах фронта и дано не се потретва.
 Hug

# 127
  • пак там
Десика, ама Йоан сам ли седи вече?  Shocked

# 128
Ларакрофт,ама Алекс няма ли го на първа страничка? Аз имах някакви спомени,че съм го сложила,ама може и да съм го пропуснала в бързината... newsm78

# 129
  • София
Ооо, Зитка, ама още земетресения ли е имало при вас, много кофти Sad Лара, малкия страшно прилича на теб на тази снимка, да ти е жив и здрав Simple Smile)))

# 130
честити месечинки на Самуил Ани Белослава и Венци ! Да са най- щастливите бебета.

# 131
Като гледам тези сладурковци, и ми се искат, не едно а най малко 5 бебета Laughing
ето малко снимки и от нас

# 132
Момичета,говорих с педито за тази ангина, и той ми каза да не съм полудяла да пътувам с малко дете и друго болно от ангина,.....каза ми също че детето на 6 години  има изградена имунна система и е по устойчиво...а аз шега ли си правя е едно бебе на 6 месеца.Ужас..не знам какво ще правя Shocked

# 133
  • София
Desika, отиди в пощата и провери... много дълго го няма колета... То може и да не е дошъл, но ти по-добре отиди и попитай /дори да е за митница, пак трябва известието да ти е в пощата/
Аз точно днес си взех поръчка от 11.07 от митницата /а е пристигнало на 23ти/  Flutter
А сега виждам снимките на Йоан - ама той много се е променил, душицата  Hug Толкова е пораснал Simple Smile

Деси06, и Ивко е мноооого сладък - Дундьо  Hug

Честити месечинки!!! Не мога да повярвам кога мина това време Heart Eyes

Ние днес се отчетохме в Пирогов  ooooh! ooooh!
Милото се прибра от работа в 9 и аз тръгнах за козметик като ги оствих да спят на спалнята. Прибирам се в 11 и чувам от банята едно гузно "Милооо" Аз въобще не си правя труд да ходя, събличам се моткам се... И по едно време влизам - мъжо "нас*ан" - Белослава падна
Аз започвам да се смея - да бе паднала, как.. А той не знае... В един момент се събудил и нея я нямало до него - стола дето уж предпазваше мръднат и тя на земята по гръб мрънка. КОлко време е лежала не е ясно...
Също така не е ясно и защо не ми се е обадил веднага... Той я опипал навсякъде, даже упражнения правили - нищо й няма...
И аз я опипах - нищо... дори червенина няма никъде, особено по главата...
И започвам да се смея още повече "Сега знам че ти е гадно, но аз съм длъжна да ти кажа КАЗАХ ЛИ ТИ", а той милия "Абе не ми се смей, ако знаех аз как плаках'  Heart Eyes
И макар да знаех че нищо й няма ходихме до болницата... като минахме през пощата и митницата за споменатия вече кашон... спряха ни и ченгетата... Абе въобще ден му е на моя...
В пирогов ни питаха дали искаме да я снимат, ама аз отказах, защото при положение че й няма нищо и е контактна няма смисъл да я облъчват..
Та така... моя мъж за пореден път рзбра че трявба да се слуша жената....

малко ни се промениха плановете обаче.. днес щяхме да ходим на вилата им, ама го оставихме за утре.. така че в сряда още няма да сме се върнали когато ще правите среща, но нищо - другия път и аз ще дойда Simple Smile

Хубав ден от мен Simple Smile отивам да си почина и аз докато моите хора отмарят

п.п. а пък аз снощи от мерак да спя с Белката хич и не спах... тя само като ме надуши и започва рев за гърда... Сигурно 3 пъти яде тая нощ  Tired
Явно наш'та мацка може да заспива и да спи само отделно от мен /с татито няма тия проблеми/

# 134
  • София
Здравейте,мили мами!   55
 Най-накрая се завърнах в канадско и вече имам достъп до интернет.За цял месец съм влизала във форума само веднъж за 10 мин. и тоооолкова много неща съм изпуснала....много четене ме чака.
 Иначе в България си изкарахме страхотно (като изключим 2 Х 13-часови полети).Толкова се пренаситихме от приятни емоции и от срещи с близки и познати.За 4 седмици със Сами спахме на 4 различни места и изминахме мноооого километри,но на него това му се отрази доста добре.Но само аз си знам как се пътува с 4-месечно бебе и с всичките му багажи-можете да си представите дали съм си починала.
 Честити месечинки на всички наборчета!!! Tada Да са ни живи и здрави имноооого да ни радват!!!
 Аз моя хубостник,по случай мини рождения му ден,ще го черпя с оризова каша  feeding т.е. от днес смятам да започна със захранването.Пожелайте ми успех!
 Да ви попитам на кое положение на количката возите бебоците?Досега Сами се го возех на най-легналото,но ми се иска да го поизправя малко,че вече е голям любопитко и света му е много интересен.Рано ли му е още-нямам идея.Аз и от съвсем скоро  (няколко дни) ги слагам в скута си седнал,като го придържам под гърдичките и гръбчето му е облегнато на мен.
 Фокси,страхотни колажи си направила  Hands Clap И аз трябва да кача нови снимки на Сами в албумчето,та в тази връзка-може ли да ми пратите потребител и парола на ЛС (и малко клюки,защо се е стигнало до смяна на паролата).
 Еееех,толкова ми липсваше да си чета (в писането изобщо не съм редовна Embarassed) любимия форум.Така ми липсваха усмихнатите личица на хубавите ни бебета!Радвам се,че отново съм сред вас!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт