ФЕВРУАРЧЕТО расте не със дни,а с часове...

• 11 118
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Аз днес съм направо щастлива Close След 1 месец и 10 дни, най-накрая получих решение, че съм родила Мила и ми се зачита немския акт за раждане

имаш право на еднократна помощ за второ дете-600 лв

# 286
И Влади днес не иска да спи. Кисел е и ми разказа играта.
Дали ще се озъбваме и ние  newsm78 ?
А ето какво прави той с това, което полваме за възглавничка и протектор на чаршафа.

И на трите снимки спи дълбоко  Grinning

# 287
  • София
Ками искренно благодаря   newsm51.

# 288
  Лека нощ и сладки сънища!

# 289
  • Пловдив
Ей момичета човек да не излезе за малко и вие сте напълнили темата. Да се отчета и аз днес бяхме на консултация 7500кг и 67см качили сме 300гр и 2 сантиметра. Тия зъби май са масово мъчение.

# 290
Марина, има и други незахранени бебоци, не си само ти Simple Smile
Аз през Август смятам да почвам, иска ми се към края на месеца, но ще видим Дими какво мисли по въпроса. Батко му го захраних (то при ПЗ захранването е с по 10-тина трохи на ден, де) 2 седмици преди да навърши 6 месеца, въпреки че смятах да е по-късно, но или трябваше да се крием като ядем или да реве през цялото време (протягаше ръце към храната и викаше "АААААА" и не се залъгваше с играчка, знаеше точно какво иска), затова си послушах детето и започнахме....

И моята машина е Мулинекс, аз досега съм правила само хляб, тесто за питка и пица, сладкиш веднъж и козунак. Но от миналата коледа не сме купували хляб от магазина и вече не ми е вкусен купешкия...

# 291

Общи условия

Активация на акаунт