ФЕВРУАРЧЕТО расте не със дни,а с часове...

• 11 150
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Десика и аз ще се радвам да се видим с всички.Ти как отиваш до там?С автобус ли?Влиза ли количката ти вътре без проблем?Аз се чудя с колата, но няма къде да се паркира в центъра, а пък и без друго карат като луди хората.Аз ти имам  твоя телефон, така че ще ти звънна да проверя къде сте точно.

# 256
  • Sofia
Момичета, педиатърката ми каза след морето да му въвеждам по малко жълтък, докато стигна четвъртинка и след това да започна да му редувам един ден зеленчуково пюре с жълтък, един ден месно пюре. Ама аз много се чудя дали да давам жълтък вече... А не съм му давала месно пюре досега. Какво ще ме посъвевате, че пак се метнах да чета и 100 мнения има естествено за и против... ooooh!

# 257
Иве благодаря за успокоението. Ама дано баща му се прибере довечера навреме, че иначе ще лудна. Да ти кажа може и зъби да го мъчат, защото ръката така яростно я търка във венеца.

laracroft
аз ходя с 9. Има място за количката. Точно до паркчето , където се събираме има паркинг, но мисля, че е синя зона. Не мога да се сетя от страната на хотела какъв е паркинга  newsm78 Там повечето пъти, когато сме спирали има места.

Гери
твоят Гошко има невероятни очи. А тенът му е жесток. Той от новородено си е по-тъмничай, но е много сладък така.

Иве вчера разглеждах новите снимки на сладкия Стаси във Фейс..... Много са свежарски, а и коментарите ти за тях за супер яки.

cutesmallcat в книжката за захранването дават, е жълтъка се въвежда от 6-я месец. И се процедира така: 150 гр. млечно-зеленчуково пюре+1/4 твърдо сварен жълтък, редува се с месно пюре /след захранване с месо/

# 258
 larakroft1  аз си ходя с колата,спирам я  там където беше мавзолея,сега е синя зона и си пращам смси. Peace
Сватя какво го бавиш детето я да го черпиш направо едно кюфте Mr. Greenаз я питах днес мойта за жълтък и тя ме попита за къде съм се разтичала,каз поне след 2-3месеца Peaceама ти си знаеш,мое да я послушаш,а мое и да не я твоята педка Whistling

# 259
  • София
Инче, аз мисля да давам жълтък и месо ето така, първо жълтъка, после месото, педи така каза:

58   7 мес. и 9 дни   15.09.2009   ПАУЗА   
59   7 мес. и 10 дни   16.09.2009   жълтък   1/8 + зел. пюре + АМ
60   7 мес. и 11 дни   17.09.2009   ПАУЗА   
61   7 мес. и 12 дни   18.09.2009   жълтък   1/8 + зел. пюре + АМ
62   7 мес и 13 дни   19.09.2009   ПАУЗА   
63   7 мес и 14 дни   20.09.2009   жълтък   1/8 + зел. пюре + АМ
64   7 мес и 15 дни   21.09.2009   ПАУЗА   
65   7 мес и 16 дни   22.09.2009   жълтък   1/8 + зел. пюре + АМ
66   7 мес. и 17 дни   23.09.2009   ПАУЗА   
67   7 мес. и 18 дни   24.09.2009   жълтък   1/4 + зел. пюре + АМ
68   7 мес. и 19 дни   25.09.2009   ПАУЗА   
69   7 мес. и 20 дни   26.09.2009   жълтък   1/4 + зел. пюре + АМ
70   7 мес. и 21 дни   27.09.2009   ПАУЗА   
71   7 мес. и 22 дни   28.09.2009   жълтък   1/4 + зел. пюре + АМ
72   7 мес. и 23 дни   29.09.2009   ПАУЗА   
73   7 мес. и 24 дни   30.09.2009   жълтък   1/4 + зел. пюре + АМ
74   7 мес. и 25 дни   01.10.2009   ПАУЗА   
75   7 мес. и 26 дни   02.10.2009   пуешко месо   1/2 ч.л. + зел. пюре
76   7 мес. и 27 дни   03.10.2009   пуешко месо   1 ч.л. + зел. пюре
77   7 мес. и 28 дни   04.10.2009   пуешко месо   2 ч.л. + зел. пюре
78   7 мес. и 29 дни   05.10.2009   пуешко месо   3 ч.л. + зел. пюре
79   8 мес.   06.10.2009   пуешко месо   4 ч.л. + зел. пюре
80   8 мес. и 1 ден   07.10.2009   пуешко месо   5 ч.л. + зел. пюре
81   8 мес. и 2 дни   08.10.2009   пуешко месо   6 ч.л. + зел. пюре

Хехе, нашият тати се измъкна днес, Деси, ще се прибере за банята към 21:30, а мама да му мисли, вечер сме много разлигавени и невъзможни и все баща си чака и гледа към вратата...за снимките, благодаря ти, аз не съм добър фотограф, ама имам желание, не ми се получава нещо обаче Simple Smile, а уж рисувам хубаво  newsm78, за коментарите, мисля че наистина е забавно и във Пикаса слагам коментари, а един ден като си ги чете малкия поне ще му е весело Simple Smile)))

# 260
 Еееей, много сте мили, благодаря ви, че сте се сетили за нашата 1/2 годинка! Ето я и почерпката, надявам се да ви разхлади:

Рися, и моята машина за хляб е Мулинекс, като на Дая. Изключително доволна съм. Даже днес решихме вместо да правим торта по повод месечинката, ще си направим лимонов кейк с истински лимон в пекарната. Ще докладвам после как е станало  Peace Иначе аз хлява вече взех да експериментирам смело с него и всеки път се получава различен, ама винаги е мнооого вкусен!

Днес ходихме на консултация, като предишната ни беше само преди 20 дни, ама нали решихме да изравним вече датите. Та за 20 дни сме пораснали с 1 см. (67см.) и с.... 0грама (7кг)  #Crazy Аз все си мисля, че не зимери добре и сме пораснали със 100гр, ама нейсе. Отначало малко се шашнах, ама реших, че е жега, а и почнахме със захранването вече по-сериозно, та е нормално да не качваме много... Нали не бъркам?  newsm78
 И ние дадохме кръв и урина (голям зор с тази урина, пък било то и с пликчета за памперси) и утре ще си видим резултатите.

ВЕсел ден на всички!  Hug

# 261
Ще се включа само така, че писах, писах и всичко замина и много се ядосах

По-късно пак
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ПОРАСНАЛИТЕ БЕБОЦИ!

# 262

Теди, аз ли нещо грешно правя, опитах се да си поръчам боди от рокаджийските, ама всички с изчерпана наличност ми излизат, провали ми се изненадата за татито Sad

Може да е имало някакъв проблем със сайта, пробвай пак  Peace Обаче да знаеш , че за да поръчаш трябва да се регистрираш. Ако не искаш да се регистрираш може да ми кажеш какво искаш и аз ще го поръчам. Ще видя дали може направо на твоя адрес да го пратят  Peace

# 263
  • в сърцето на един мъж...
Уф, най-накрая да се разпиша и аз преди да е свършила темата.
Ламтурниче, това с еднаквите тениски е снимки по поръчка. Една от мамите във фотографската тема им е правила тези снимки специално за колажа. Ако решите - тези, които дойдат, може да ги снимаме и да си направим нещо подобно на техния колаж.
Вержи, много са готини тези рамки, ама не ми стана ясно за какво си ни задължена newsm78 Тук всички сме си приятели и никой на никого не е задължен, а и ти си с две бебета и не е нужно да правиш такива чудеса от храброст Peace
Миленка, поръчах си, още си чакам поръчката обаче. Като пристигнат, ще ти се "похваля" Laughing
Елфи, какво значи малки? Ние като сме 4-ма, ще можем ли да се съберем? Аз си нося леглата и на баткото, и на малката, ама да не стане така, че да няма къде да ги сложим Confused А за парите, до кога трябва да ги преведем?

И моля ви, сложете в началото един срок, за да не се забавим, ако наистина ще се срещаме.

# 264
Инче,ами защо не му въведеш първо месните пюрета,а пък после и жълтъка...или обратното? Аз мисля,Ралица като стане на 6,5 месеца,т.е. след 3 седмици да й въведа месните пюрета.Ти защо се чудиш? Остави ги тези американци... ooooh! Нали виждаш-сега пък се отричат от последната си схема за захранване след 6-ия месец....новото "200" е между 4 и 6 месец!

# 265
  • София
Леле, патеее, малкият е бонбон  newsm30

# 266
Аз само да вметна,че ако не ни мине котка път  Mr. Green утре с Мариана сме на линия за срещата но може да е малко по-късно, зависи от шефчетата  Laughing кога ще ядат особено моя капризник.
 Имам телефона на Ина може да се обадим да ви издирим.

# 267
Привет и от нас!Вчера Изабелка се държа страхотно,цял ден говори и се смя,вечерта издържа 3 ч в едно заведение без да гъкне,но днес си го връща,то не беше рев,тръшкане,не дава да я оставя за секунда в легнало положение,от сутринта е спала 20 мин.Дано като се разходим да и мине.Мн са сладки на вс бебоците,аз обожавам да разглеждам снимки,особено на такива мънички сладурчета Heart EyesКато чета повечето от вас са посетили вече моренцето,а ние уж живеем на морето,а още не сме ходили на плаж..Чакаме нашия тати да се прибере др седмица и да ходим заедно.За жълтъка на последната консултация питах нашата педиатърка и тя ми каза да чакам,вече се давал от по-късно-7-8 месец,но не знам доколко може да й се има довери,т.к. аз ако я слушах трябваше да захраня Изи с плодово пюре в 3 месец.

# 268
  • Sofia
Силве, абе и аз май натам се ориентирам. По-лесно и ясно ми се вижда. Все пак, всички фирми правят месни пюрета за след 4 месец и е сигурно, че е ок! За жълтъка всеки си говори различни неща и нищо не пречи да поизчакам малко. Та сега мисля от следващия понеделник да му дам месно пюре. Ама се чудя какво  newsm78 Май трябва дае с пилешко или пуешко месо.
Много съм смотана, ама се чудя педи като ме пита дала ли съм жълтък какво да й кажа. Притеснявам се да не се обиди, че не я слушам и съвсем да спре да ми обяснява и без това ми отделя по 45 сек. на консултация  Crossing Arms

Иве, а тези лъжички месо ще ги добавяш към зеленчуците ли? Видях, че има на Плазмон малки бурканчета само с месо. Каза ми девойката, че са точно за тази цел.

# 269
  • София
Ами така мисля да правя, ако е зеленчуци с месо, ще гледам грамажа и ще пресмятам горе-долу, а иначе аз мисля с пуешко да започна пък да видим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт