Там повечето пъти, когато сме спирали има места.
ама ти си знаеш,мое да я послушаш,а мое и да не я твоята педка
, а уж рисувам хубаво
, за коментарите, мисля че наистина е забавно и във Пикаса слагам коментари, а един ден като си ги чете малкия поне ще му е весело
)))
Иначе аз хлява вече взех да експериментирам смело с него и всеки път се получава различен, ама винаги е мнооого вкусен!
Аз все си мисля, че не зимери добре и сме пораснали със 100гр, ама нейсе. Отначало малко се шашнах, ама реших, че е жега, а и почнахме със захранването вече по-сериозно, та е нормално да не качваме много... Нали не бъркам? 

Обаче да знаеш , че за да поръчаш трябва да се регистрираш. Ако не искаш да се регистрираш може да ми кажеш какво искаш и аз ще го поръчам. Ще видя дали може направо на твоя адрес да го пратят
Тук всички сме си приятели и никой на никого не е задължен, а и ти си с две бебета и не е нужно да правиш такива чудеса от храброст 
Нали виждаш-сега пък се отричат от последната си схема за захранване след 6-ия месец....новото "200" е между 4 и 6 месец!
Като чета повечето от вас са посетили вече моренцето,а ние уж живеем на морето,а още не сме ходили на плаж..Чакаме нашия тати да се прибере др седмица и да ходим заедно.За жълтъка на последната консултация питах нашата педиатърка и тя ми каза да чакам,вече се давал от по-късно-7-8 месец,но не знам доколко може да й се има довери,т.к. аз ако я слушах трябваше да захраня Изи с плодово пюре в 3 месец.
Май трябва дае с пилешко или пуешко месо. 
Препоръчани теми