, а и цената е различна 
Ларакрофт, снимчицата е много хубава и двамата се супер

Деси, забравих, снимките наистина са супер, Йоан е страхотен, и все се каня да ти кажа, ама имате страшни тапети, много ми харесват
, а и цената е различна 

Ура! среща-срещаааа 

Намерих ги в Mytoys, обаче са по-скъпи, а и като се добави доставката съвсем златни стават..... Ще почакаме май.
Ама аз не се натискам де... Така че скоро пак ще му дам бисквитка бебешка например. Още ме е страх да не се задави завалията....
Особено като се има предвид, че нито аз, нито баща му сме почитатели на хляба... Та в тази връзка: коя от вас имаше машина за хляб? Може ли да споделите марка и впечатления?
Щом в понеделник трябва да носиш парите в офиса,значи най-късно до петък е нужно да преведем капарото.Дори и да не искаш детайлна разпечатка,всяка от нас може да ти пише на лични веднага щом изпрати парите! Само че аз съм изтрила ЛС с данните за сметката ти...
(за разлика от мен) Ама на Гоги май му стяга шапката 
Ама здраве да е, тук вече трЕбва спорт, секс и разходки
Какво да направя - бях му забравила шапка на детето 

))) КЪм 11 и нещо ще сме там обаче, че той яде в 10 и докато се приготвим и т.н...
Диоптърът ми на лявото око от 1,25 е станал 1, но на дясното от 0,5 на 0,75 и имам астегматизъм (не знам как се пише точно
), та може и от това да ме боли главата, ще си правя очила, а изследванията излизат следобед и ще видим как съм с хемоглобина

Ние имаме такова за път и евентуално мога да му го взема. Вярно е разправия, но поне е сигурно.
))))))
) Иначе за мрънкането и реването чакай да ти разкажа нещо, нали Станислав по принцип е спокоен, днес се е разревал 5 минти преди да се прибера, а аз се прибирам с ужасно главоболие, той реве та се къса, свеки набързо се изнесе, явно не й понасяше вече, аз го дондурках, разнасях, в кошарата, на дивана, седнал, скачащ, абе всякак реве, явно беше решил да ме накаже, че съм го оставила, а като ми ревнеше с пълно гърло на ухото и чак ми се гадеше от болка в главата и накрая след 1 час разнасяне не издържах, сложих го в кошарата и седнах до него на холната масичка да го люлея, а той не спира и не спира да се дере, бяха м станали очитен а понички и аз ревнах, къде от болка, къде от безсилие и той като ме видя, млъкна, поослуша се малко, почуди се какво става и започна да ми се смее и да ми се радва и аз се разсмях и после поплака малко, ама не беше като преди, явно е останал доволен, че ме е наказал подобаващо и се смили над мен, ама как разбират тези деца вече, бееее, 6 месеца няма, а е станал такъв манипулатор, ама като му се вързваме с баща му...така ще е...
Ако се чудите какво е това, калъфка за възглавница, слагам м ги под главата, за да не повръща на чаршафа, той все още си връща по малко