ФЕВРУАРЧЕТО расте не със дни,а с часове...

• 11 120
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
Миме, имах впредвид, аз да се зачета по-подробно в описанието, че да открия разликите в двата гела, не може да няма при положение, че са в две различни опаковки  Peace, а и цената е различна  Peace
Ларакрофт, снимчицата е много хубава и двамата се супер  Heart Eyes
Деси, забравих, снимките наистина са супер, Йоан е страхотен, и все се каня да ти кажа, ама имате страшни тапети, много ми харесват  Peace

# 241
Фокси,сори,че не го видях  Rolling Eyes
Аз не се класирам за срещата,но ще навия "милото"да дойдем за няколко часа,за да се видим с всички мами и бебоци.
Ние от няколко дена успешно заместваме предпоследното ядене с каша Слънчо,но не се притеснявам да стане мишелин,че е толкова енергиен и все ритка и маха с ръчички,а и си е хилав в сравнение с другите бебоци,а сутрин си похапва половин плодово пюре+120 млекце.
Отивам да пийна кайвенце,че моята дружка ме нави да пийваме бира и ми развали моя график Wink

# 242
Гери извинявай аз не съм те разбрала,помислих че си прочела нещо дето съм пропуснала,не за друго ама английския не ми е от най-добрите Embarassed

# 243
  • Sofia
Честити месечинки, сладурковци!!! Да сте живи и здрави и много да слушкате! На снахичката много целувки от Венци и един подарък за нашата бойна мацка Wink

Утре и аз ще дойда на срещата Simple Smile Ура! среща-срещаааа  newsm68

Янита, много се радвам, че всичко е наред!!! Да го нацелуваш Дани и чакаме снимки Wink

Миленка, нямат такива кърпи чак до септември  Weary Намерих ги в Mytoys, обаче са по-скъпи, а и като се добави доставката съвсем златни стават..... Ще почакаме май.
Ама много сладка тази Бела! Пу-пу! Да й имаш панделката!  Hug

А Гоги какви очи е отворииил! Мале! Сладуран!

Рися, нашия луд тати още на 2 месеца му беше дал една кора да смуче  Shocked Щях да го утрепя! Ама нищо не му стана на дечко... Каши няма да му давам, че бил дебел според педи  Crossing Arms Ама аз не се натискам де... Така че скоро пак ще му дам бисквитка бебешка например. Още ме е страх да не се задави завалията....

Аз пак да похваля пюретата на Бебивита! Много са вкусни и Венци ги яде с апетит голям!

Сега отивам и аз да ям, докато спи, че от сутринта не смогнах да свърша тая важна работа.... ooooh!

Светлееее, виждам те на балкона! Как сте? Толкова отдавна не си писала!   bouquet

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 14:47 от cutesmallcat

# 244
Гери добре изглеждаш по бански  Heart Eyes (за разлика от мен) Ама на Гоги май му стяга шапката  hahaha

# 245
  • пак там
Коте, нашето педи каза да му започваме кашите, ама той с такова отвращение ги яде на два пъти, че май ще ги пропуснем... Обаче аз все повече се замислям какъв наркотик слагат в хляба, щом дребсън с такова настървение го дъвче...  newsm78 Особено като се има предвид, че нито аз, нито баща му сме почитатели на хляба... Та в тази връзка: коя от вас имаше машина за хляб? Може ли да споделите марка и впечатления?

# 246
Елфи,много добра работа си свършила! Но какво означава ,че са малки стаите? Ралица спи при мен,но за Боян трябва легло,та ако няма място за допълнително,трябва явно тройка да наемем или студио(или там както ги водят).Ох,много разправии ще ти се съберат.. ooooh! Щом в понеделник трябва да носиш парите в офиса,значи най-късно до петък е нужно да преведем капарото.Дори и да не искаш детайлна разпечатка,всяка от нас може да ти пише на лични веднага щом изпрати парите! Само че аз съм изтрила ЛС с данните за сметката ти...

Прити Мими,много хубави снимки от Рибарица! Това база на военните ли е?

Леле,Рися,на мама глезанчото се облиза от една коричка хляб и мама машина ще му купува!  hahaha

# 247
Гери добре изглеждаш по бански  Heart Eyes (за разлика от мен) Ама на Гоги май му стяга шапката  hahaha

Хахаха, погледни странично паласките  Joy Ама здраве да е, тук вече трЕбва спорт, секс и разходки  Joy Какво да направя - бях му забравила шапка на детето  ooooh!

Щях да забравя - днес му дадох картоф с тиквичка на Хип, ужасно е на вкус, ама си го хапна, не с такова желание като другите пюренца, но отиде 1/2 бурканче, и дори не сука след това, явно се измори от плажа  hahaha

# 248
  • София
Янита, много се радвам за вас!
Това пюре на Хип картоф с тиквичка е отврат - Мишката не можа да го понесе - няколкото опита завършиха с повръщане. Тя яде само пащърнак /пащарнак?/ и пиле с тиква. При всичко останало настава драма.
Много ми се иска да дойдем и ние най-накрая на среща с вас - ще се пробвам утре.

# 249
  • София
Здравейте, ето ме и мен тук:)

Честити месечинки на всички сладурки и сладури, Майче, ето леля за теб:

Абе, момичета, само Станислав ли яде моркови с отвращение, така му се гадеше на човечето, че жал ми стана, а после и от млякото му се гадеше даже, явно много са му били отвратителни, а аз не обичам консервирани зеленчуци, а морковите ми харесаха, лично ги опитах, че се притесних какво му давам на детето?!?

Срещата за утре остава, много ясно Simple Smile))) КЪм 11 и нещо ще сме там обаче, че той яде в 10 и докато се приготвим и т.н...

Аз днес бях на кръвни изследвания, очен и кардиолог, нали през бременността имах високо кръвно и тахикардия. Нищо ми няма на сърцето, кръвно 110 / 70, пулс между 70 и 80. ЕКГ супер Simple Smile Диоптърът ми на лявото око от 1,25 е станал 1, но на дясното от 0,5 на 0,75 и имам астегматизъм (не знам как се пише точно  newsm78), та може и от това да ме боли главата, ще си правя очила, а изследванията излизат следобед и ще видим как съм с хемоглобина Simple Smile

# 250
  • София
Фокси, сори ама съм голям заплес. Снимките на лична ли да ти ги пращам или по скайпа? И съответно как ти беше скайпа - не го уцелвам. Извинявай, знам че много пъти обяснява, ама...

# 251
Рися, аз имам машина, Мулинекс, доволна съм, отчитам я като един от най-хубавите си подаръци за сватбата Grinning
Мисля, че Ламтурничето и Мартеничка имат също.

Теди, аз ли нещо грешно правя, опитах се да си поръчам боди от рокаджийските, ама всички с изчерпана наличност ми излизат, провали ми се изненадата за татито Sad

# 252
Здрвейте и от мен,

малко късничко се включвам, но малчо днес е влезнал в серия. Е няма такова реване, тръшкане и мрънкане. От сутринта главата ми е като премазана.
Не иска да спи, не иска да си играе. абе някакъв ужас е. А зъбче няма на хоризонта.

Елфи
благодаря за информацията. И аз като Толо ще питам какво означава малки стаи. Предполагам, че стаите са с по две легла, което е приблем за мен, защото единствения вариант Йоан да спи до нас е на спалня ежду двамата. Страх ме е да го сложа с мен на легло сам, за да не се изтърси.
А стаята дали ще побере допълнително легло  newsm78 Ние имаме такова за път и евентуално мога да му го взема. Вярно е разправия, но поне е сигурно.

Момичета благодаря ви за комплиментите за снимките. Ще похваля мъжът ми довечера. Той е фотографа. Ще се изкефи, защото от едно известно време започна много да се интересува от фотография, апарати, обективи и т.н.

laracroft, Алекс е станал голям сладур. Утре ще дойдеш ли на срещата пред Народния , за да го видим и за да се запознаем с теб?

naiema
, Бела е голяма красавица, а първата и снимка е направо страхотна. Много е сладка на нея.

Елфи
кажи как да процедираме с паричките за капарото? Ако няма проблем за теб ще ти ги пратим на сметката.

Иве
страхотни новини. Супер, че от бременлийските неразположения нищо не е останало.

Хайде, до скоро , че поредният рунд започва. Confused

# 253
  • пак там

Леле,Рися,на мама глезанчото се облиза от една коричка хляб и мама машина ще му купува!  hahaha

Толо, не знаеш колко си права....  Embarassed Откакто беше болен, е станал голям глезан - само за мен реве (то не че аз тайничко не се радвам на този факт, де... )

Иве, не сте само вие. Чист морков Енчо отказва категорично да яде, но в комбинация с картофче и други зеленилки си го хапва без проблем. А има ли месенце или сиренце вътре - и за още се облизва.  Mr. Green

# 254
  • София
О, Рися, слава богу, бях се притеснила да не се окаже капризен, ама то още има време Simple Smile))))))

Деси, аз за снимките исках на живо да ти кажа, ама не се сдържам вече, само аз не съм ги похвалила още, но наистина са страхотни, изглеждат като професионални, но пък и модела е чудесен, пу-пу-пу Wink) Иначе за мрънкането и реването чакай да ти разкажа нещо, нали Станислав по принцип е спокоен, днес се е разревал 5 минти преди да се прибера, а аз се прибирам с ужасно главоболие, той реве та се къса, свеки набързо се изнесе, явно не й понасяше вече, аз го дондурках, разнасях, в кошарата, на дивана, седнал, скачащ, абе всякак реве, явно беше решил да ме накаже, че съм го оставила, а като ми ревнеше с пълно гърло на ухото и чак ми се гадеше от болка в главата и накрая след 1 час разнасяне не издържах, сложих го в кошарата и седнах до него на холната масичка да го люлея, а той не спира и не спира да се дере, бяха м станали очитен а понички и аз ревнах, къде от болка, къде от безсилие и той като ме видя, млъкна, поослуша се малко, почуди се какво става и започна да ми се смее и да ми се радва и аз се разсмях и после поплака малко, ама не беше като преди, явно е останал доволен, че ме е наказал подобаващо и се смили над мен, ама как разбират тези деца вече, бееее, 6 месеца няма, а е станал такъв манипулатор, ама като му се вързваме с баща му...така ще е...

За стаята и двете легла, те обикновено са отделени с едно-две шкафчета и са успоредни, ние като сме попадали в такива стаи с мъжа ми просто местим шкафчетата и събираме леглата и то си става спалня, та и този път така ще процедираме сигурно, иначе може и сгъваемото легло да вземем, ама ако няма място, няма да го разпъваме...

Ооо и да ви покажа нещо смешно, в петък оставихме свеки да гледа малкия за 1 час, че ходихме да пазаруваме, връщаме се и той заспал в кошарата, а вижте свеки с какво го е завила, че не намерила с какво (завивката му е на повивалника в краката, който се ползва за поставка, на масата за гладене в същата стая има чаршафи, дори в количката на коридора има пеленка): Ако се чудите какво е това, калъфка за възглавница, слагам м ги под главата, за да не повръща на чаршафа, той все още си връща по малко Simple Smile

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 15:52 от iva_angel

Общи условия

Активация на акаунт