ФЕВРУАРЧЕТО расте не със дни,а с часове...

• 11 121
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
Фокси права си , ама аз откакто забременях и родих съм страшно ревлива  ooooh! Кога ли ще ми се регулират тея хормони  newsm78

опа, още едни половин годинчовци  newsm47 да им е честита на
Габриела на  tutubutu , Хилендара на Мартеничка
Христо на pretty_mimi

честита месечинка и на
Мая на alximika и Виктор на sreburna

И Фокси внимавай с ръба на килима, че много високо беее  hahaha

# 226
Я вижте къде я излових наш`та Карбо Mr. Green Карбо,надявам се да не се сърдиш,ама вашата снимка с Белослава ми беше първата,на която попаднах в моя компютър Blush

# 227
  • пак там
Зитка, ако по фактура стойността на пратката е под 50 долара, не трябва да ти искат нищо, цената на застраховката и на транспорта не се включва във фактурната стойност при пратки от физическо лице към физическо лице. Над 50 долара дължиш само 5% мито и 20% ДДС, но пак само върху стойността на пратката. На коя митница ти е пакетът - на Столична или на Аерогарата? И с какво е дошла (какъв транспорт)?

Мами, моят син от няколко дни ме хвърля в тъча. Докопа се онзи ден до една коричка хляб и ... сега това му е любимото ядене. Ако случайно някой си позволи глупостта да му я вземе, настава такъв рев и тръшкане, все едно светът е свършил  smile3514.  И после поне още половин час се сърди на нападателя и гледа така  smile3516Аз знам, че не трябва заради глутена, ама май нямаме отрицателни реакции... освен пристрастяване  newsm78 Май ще пропуснем кашите (и без това никак не ги харесва, само ги плюе), и ще минем направо на попарки... или сандвичи  Mr. Green

Ох, забравих! Честити месечинки на всички малки слънчица!  newsm51 smile3525

# 228
  • Пловдив
за националната среща-обадиха ми се от Еко хотел Здравец,да ми кажат че двойките били малки стаи.Дали това нямало да ни притеснява?

момичета как мислите да спите с децата?предполагам,че на леглото с вас

за капарото-не мога да виждам кой колко е превел,но мисля да отида до банката да питам за опция да виждам

# 229
за националната среща-обадиха ми се от Еко хотел Здравец,да ми кажат че двойките били малки стаи.Дали това нямало да ни притеснява?

момичета как мислите да спите с децата?предполагам,че на леглото с вас

за капарото-не мога да виждам кой колко е превел,но мисля да отида до банката да питам за опция да виждам

Като се превеждат парите всеки да пише в полето "забелечки или основание" ника си и можеш да искаш детайлна разпечатка за определен от теб период.

# 230
Ели,мен лично не ме притеснява.Ние ще спим с бебоците на едно легло,така че малка или голяма стая-все ми е едно.Важното е всяка стая да си има собствен санитарен възел...
Не е зле според мен да питаш и има ли място къде да оставят количките..премирно гараж или нещо такова...

# 231
  • Пловдив
kamelllia19 ,идеята е супер.значи си пишете никовете като основание за превод

Фокси,едва ли имат изобщо гараж,а и да имат едва ли ще е свободен за нашите колички.Ще ги слагаме в стаята,но ако са наистина толкова малки стаите-в колите

# 232
Раде,сега видях че си писала.Би трябвало да ви има в колажчетата.Даже бях сложила Вальо два пъти....

Втори колаж,в ляво...

# 233
Ето малко снимки и на Белослава!

# 234
Рися, не се притеснявай за глутена. Виж какво намерих в " Примерна схема на захранване" :
От Косе Босе и от други момичета:

"Глутен се въвежда:
- в края  на 6 м. при захранване на 4-6 месеца
- около 8 м. при захранване на 5-6 месеца

Повечето европейски схеми предвиждат глутена в началото на 7 м. Причината – след възраст 4 месеца рискът от проблеми с глутена е далеч по-малък и не е оправдано да се отлага назад във времето. Освен това късното въвеждане на глутен след 9-10 м. може да бъде рисково, защото детето приема по-големи количества храна и по-често в сравнение с дете на 6 месеца примерно. Този риск обаче се отнася най-вече за деца с предразположение или неправилно ранно захранване.

В други схеми глутенът се въвежда по-късно. Причината – например американските схеми като цяло са оправдано или неоправдано предпазливи и отлагат повечето храни. Освен това, подходът за по-късно въвеждане на глутен е съобразен по-скоро с предишните препоръки да се захранва задължително след 6 месеца, но от две-три години препоръките на ААП са ревизирани и се допуска захранване във възрастта 4-6 месеца.

Глутенът не е силен алерген.
Става въпрос за непоносимост, не за класическа алергия – организмът не може да преработва определен белтък в житните растения (т.е. глутенът) и оттам идва проблема.
Затова глутенът не е списъците с алергени, но се захранва внимателно, защото колкото и малко да са случаите на проблеми с него, преодоляването на непоносмостта е доста тежко.

Вероятността за проблеми с глутена е много малка, ако детето е:
- наследствено необременено
- неалергично
- кърмено
- захранено след 4-6 м."

Честита половин годинка на Габриела, Хилендара и
Христо!
Честита пета месечинка на Мая и Виктор!

naiema, много сладка Белослава. Как ми се искаше и на мен да вързвам панделки  Simple Smile

# 235
Хелоу и от нас !

Ние бяхме на плаж малко и на Гоги много му хареса, пупупу, мислим да повторим, потретим и т.н. Дори пътувахме с една приятелка - 2те деца отзад, ние отпред, идилия  Party

Относно Orajel - няма никакъв проблем да поръчам на който иска, само да намеря добра оферта, че искат много пари за доставка от Щатите, намерих между другото и този вид, и не мога да разбера каква е разликата: http://cgi.ebay.co.uk/Orajel-Day-Nighttime-Fast-Teething-Pain-Re … 77&_trkparms=|293%3A1|294%3A50 , а това е този на Хамелиончето и Алхимика http://cgi.ebay.co.uk/Orajel-Baby-Daytime-Nighttime-Twinpack-0-1 … 77&_trkparms=|293%3A1|294%3A50 Трябва да прочета описанието по-подробно  Wink

Миленка, Бела е много хубава  Hug (Всички Бели са много хубави  Wink )

А сега фотосесията на Гоги:
една от последните придобивки
така спим, всичко е мазало  Crazy
мама и бебе на плажа днес   grinning039

Сори за дългия и отрупан със снимки пост  Rolling Eyes

Пети
, ще се постаря да дойда до Варна специално за срещичка, много ще се радвам  Peace

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 13:53 от geri_kkoleva

# 236
Честити месечинки на всички празнуващи днес дечица!Да растат здравички и усмихнати!

Ние днес дадохме кръв и урина - т.е.свършихме една полезна работа  Laughing

Сега Белослава заспа и започнах да правя боб  Simple Smile

Янита,страхотни новини!

Гери,сега като видях очичките на Гогича се сетих,че от известно време цвета на очите на Белослава се променя към зелено  Laughing Нацелувай го това пораснало момче  Hug Hug

Ганич,поръча ли снимки на Хепи фотото?Ако ДА харесаха ли ти?

Коте,Венци вчера хареса ли си кърпичката с етикетчетата?

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 13:50 от naiema

# 237
  • София
Честити половин годинки на  Габриела на  tutubutu , Хилендара на Мартеничка
Христо на pretty_mimi

честита месечинка и на
Мая на alximika и Виктор на sreburna

Излязоха ни резултатите от изследванията и се оказа, че малко ни е нисък хемоглобина, но педито каза да не даваме никакви хапчета.Сега като сме започнали захранването ще се нормализират нещата.

Ех тази Балослава  Heart Eyes, а и Гоги  е страшен пич. Heart Eyes

За националната среща ние ще дойдем, но ще си запазим най-вероятно само за събота вечерта.Иначе мнгоо разходи ни се събират първо на море,после на Реденка и след това в Пловдив.Ще се радвам да се видим.

# 238
  • София
Забравих да ви пусна и една по-прясна снимчица.

Гери
душко хич не се притеснявай ами пускай снимчици много обичам да гледам, а и така темичката става още по-хубава.

А и Десика и аз съм възхитена от снимите на Йоан.Страхотни са.Наистина все едно професионалист ги е правил, а пък и нищо чудно така да си е.Утре остава ли срещичката пред народния?

# 239
Добър ден и от нас с пчеличката Hug
Ние сега се връшаме от консултация,биха ни най-накрая 2 петаксим,много ги забавихме ние ваксините Confusedама нищо де доки каза че няма проблем последния пента+противохепатитната Peaceспоред техните теглилки за месец Мая е качила 0.500гр а в сантиметри където аз не съм съгласна само0.5 аз я изкарвам 2 см по висока от 28.06,ама айде няма да се припирам Naughtyаз да не съм за 2 сантима Simple SmileДоки ме похвали че добре се справям със захранването,питах я за каша,но ми каза само два пъти в седмицата за да не я направя като за реклама на Мишлен,онова дебелото човече на тировете отгоре hahaha
Какво ви се пие за нашата месечинка че да знам с какво да ви черпя,всъщност представете си че ви черпя Blushмързи ме картинки да свалям Blush
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ВИКТОРЧО,И ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА  НА гАБИ,ДАРА И ХРИСИ  bouquet  bouquet  bouquet
Янита радвам се че сте добре Hug
Фокси мило жестока си  Hug Heart Eyes  bouquet

мили мамчета какво се разбираме за утре,остава си в 11 пред народния,нали?
Гери какво имаш в предвид да четем по внимателно,какво те притеснява в листовката? newsm78
 Миленче много е сладка Бела Heart Eyes
Карбо и да не се похвалиш че милото ти е изненадал с почивка на Карибите Crossing Arms Mr. Green
айде чао до по късно Hug

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 14:55 от alximika

Общи условия

Активация на акаунт