ФЕВРУАРЧЕТО расте не със дни,а с часове...

• 11 136
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Първо да ви се похваля, че си имаме зъбче, НО от 20.00 часа, детенце е вдигнало темп и милото само се върти до 38.5 стигна преди малко, два пъти давам Панадол и след малко ще я премеря пак иначе на мама златото е герой нито плаче, нито мрънка, само се върти неспокойна в леглото.Стискайте палци(макар и на сън  Laughing) да не вдигне още че незнам трябва бърза помощ да викаме. Praynig  Praynig  Praynig-дано не се налага.
Лека нощ отивам да меря темп. Hug

П.С Вече е 37.9 дано не се качи пак, но към 11.00 пак беше спаднала и после пак се качи.

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 02:26 от zitka

# 211
Добро утро!Хайде да почерпя за половин годинката на моя малък мъж

Честити 6 месеца и на Габриела и Хилендара, и 5 месеца на Мая и Виктор!
Като че ли вчера се родиха, толкова бързо е минало времето.
Днес сме на консултация и после ще дам отчет колко е дръпнал.
Хубав и усмихнат ден ви пожелавам! Hug

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 07:31 от pretty_mimi

# 212
Честита половин годинка на всички бебоци.
Честит 5 месец.
Ние тази сутрин сме малко по-добре, но след поредната доза Панадол, след малко ще я нахраня и ще отидем до педи да я види за всеки случай, да каже какво да правим ако продължава с темп.
Ох сега да ви се оплача и какви проблеми си имаме с един колет от САЩ-сестра ми изпрати подаръци за мънинка, но застрахова колета за 500 $ защото иначе може  да не пристигне, сега е спрян на митница и сигурно ще трябва да платим около 100$-мито за да си го вземем, а и сумати док.ще попълваме  Shocked.НАправо нямам думи-да ти изпратят подаръци и да трябва да си платиш за тях, а и отгоре на това са отворили колета да описват и чак етикетите са гледали.Абе българска работата.
Хубав ден.

# 213
E, може ли така Shocked 9ч е почти, а я караме само на тортичка Joy Ще пукна от глад newsm22

Благодарско за почерпката! Всички  бебоци празнуващи днес да са живи, здрави и мн послушни  newsm59  bigdance2

Малко от най- новата ни фото сесия Sunglasses

ю

Много   Nature Sunny ден на всички!    bouquet  bouquet  bouquet

# 214
  • София
Надниквам само да кажа, че сме добре. Благодаря, че не ни забравяте и ме потърсихте на лични! Диагнозата "Епилепсия" не беше потвърдена.
Не ми остава време за писане, защото от седмици къщата ми е пълна с гости.
Освен това, Данаил пълзи и не мога вече и на пода да го оставям без надзор, поне докато не ми пристигнат преградите за стълбите.

# 215
Ел,мацки да не ни гоните при родени през март smile3513,че ни няма в колажчетата  Crossing Arms
Ето малко пресни снимки,моля да ни прибавите и нас smile3521

сори за размера,но не можах да я смаля,а малчо се събуди(къде точно се пишеше width=450  newsm78

# 216
Добро утро Hug
Още не съм ви чела,но набързо прочетох какво е писала Ламтурника и бързах да направя тоав по-долу,за да ми каже Цвети горе-долу това ли има предвид...

Ламтурник....?Ако имаш предвид нещо такова не ми е никакъв проблем да го направя.Единствения "проблем" е,че става доста по-бавно,но не  е невъзможно,така че лека-полека ще направя всички бебоци по този начин....

Връщам се сега да ви чета,че по-късно сме на ортопед..То май само ние останахме несероизните родители,дето не са водили децата си при чичо Орти ooooh!

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 09:31 от foxy81

# 217
Добро утро!
Фокси, ако е по-голяма играчка- недей се занимава. Както го направиш- все ще е добре!  Hug
Аз явно съм гледала това, на февруарки 08, ама защо си мислех, че и дати има  newsm78 :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=410950.0
Между другото много ми харесва долу как са направили децата с еднакви бели фланелки, как ли е станало?!  Thinking
И ние не сме ходили още на ортопед, ще ходим след 6-месец.

# 218
Тяхната тема е много хубаво направена.Най-вероятно всички деца са снимани във едно фото и така...Ако се напъна може да направя нещо подобно,но пък защо да правим почти еднакви теми?
Ако ви харесва това,което съм направила може да процедирам по-нататък по същия начин.
А иначе долу,където са писали всички мами кога  и кой са родили просто няма да се пише пре нас,защото датата и майката ще присъстват на самото колажче...

Ама аз съм ви супер задължена,така че каквото ми кажете това ще правя..И челна стойка ако ме накарате да направя ще направя Mr. Green За вас съм готова да скоча....от ръба на килима...

# 219
  • Варна
... Добре, че Теди и Ричи ще отсрамят варненки.
Цитат
......само дето riccie не е 100% сигурна, защото снощи мъжо каза " То хубаво, ама на мен ми се очертава много работа тогава, а Пловдив в много далеч  Sad" А той като има работа, бачка и събота и неделя ..... Така че, аз малко ще позабавя с потвърждението. А кога ще е крайния срок?

# 220
Ох, момичета разгледах темата на феруарки 08 и не мога да спра да  newsm45 newsm45 newsm45
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 221
Ох, момичета разгледах темата на феруарки 08 и не мога да спра да  newsm45 newsm45 newsm45
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Да,Теди,и аз поразгледах и се понатъжих,но недей така,де...Не можем да върнем никого от оня свят..Може би дечицата там ще "живеят" по-добър живот....Недей така от сутринта..тъжно е, но това е гадната зловеща действителност...Едва ли някога тези майки ще се примирят..остава им само да живеят със спомените за милите си ангелчета...Дано в най-скоро време да имат отново щастието да дарят живот,но този път без някой да го отнема... Sad

# 222
Фокси браво слънце, много добре изглежда това, което си показала със датите и името на мама и бебе. Само ти се чудя кога и как ще успееш, ама ти си оправна ....ю кен дуид  newsm47  newsm10
 Честита месечинка и на днес порастващите ни бебоци.   bouquet
А да ви покажа как се забавляваме ние от вчера. Свекърите ни донесоха един басейн, но се оказа огромен за да го сложа на терасата ( доста е тясна  Sad ) и по идея на Миа66 го направихме терен за игра. Добра работа върши като се има впредвид, че много се търкаля и доста бързо се придвижва с нещо като лазене. Басейна за сега го ограничава да не щъка навсякъде.

# 223
Фокси, всичко, което правиш е страхотно! Дано не ти е прозвучало като критика, защото изобщо не съм имала това впредвид. Според мен може да критикува само, който може да го направи по-добре, пък , ако може- ами, да се хване и да го направи!  Mr. Green Идеята ми беше, че може да сложим поне данните на тези, които пишем редовно под снимките. Знам, че преди известно време спорихме, дали да не съкратим списъка, защото има майки, които изобщо не пишат. Пак може да ги оставим под снимките, ама поне ще са по-малко. Пак казвам- ако е голяма играчка, изобщо не се хващай. Темичката ни и така е най-хубавата!
Янита, Алхимичето питаше за вас, а аз една вечер чак те сънувах.  Laughing Радвам се, че сте добре.

# 224
Оооо,Ламтурник,я стига глупости Naughty.Изобщо не го приемам като критика,пък и да е критика,поне е градивна Mr. Green

Аз искам да го направя така,както на вас ще ви хареса.Така или иначе много неща мога да правя с Фотошопа така че възможностите са неограничени Mr. Green Това е просто една от идеите,на които можем да се спрем в момента.А пък по-нататък,живот и здраве,ще обогатяваме темата още повече..
А данните ни мога да сложа по-надолу под снимките на дечицата,както е в темата на другите февруарки. Peace

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 10:28 от foxy81

Общи условия

Активация на акаунт