ФЕВРУАРЧЕТО расте не със дни,а с часове...

• 11 138
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Фокси, аз не успях да открия Бобчо, затова ще ти пратя снимки. Hug

Ok Peace

# 196
  • София
Аз рядко рядко пиша пък напоследък май често досаждам. HugАма ми е много приятно сред вас, как се насатаних. smihesorry

Честити месечинки и половин годинки, весели, засмени да расат бебчета ви красиви.

uraНаистина много хубави всички бебоци и Енчо, и Венци, абе всички.

Фокси наистина колажчетата са прекрасни newsm51,наистина ти се възхищавам, да гладаш трима мъже и да мислих какви красоти да създадеш. Аз срам не срам  Embarassedда си кажа, че не виждам мойто моме. А нямам паролка да кача снимки в албума,ако може да ми пратите Praynig ще съм много много благодарна,че вече наистина ми е много неудобно да ви притеснявам, а незнам дали ще се справя да ти изпратя. Ох ама и аз съм една смотла досадна.Ама от опит глава не боли, нали?

И аз съм в групата без МЦ. Ама не ми липсва особено.
За намесата в гледането на моето дете... ами какво да кажа общо взето почти нищо не чувам, че така ми е по лесно.
Ох още нещо да ви кажа, айде стига съм досаждала, а и май забравих какво съм прочела и ще се върна да си преговоря.
Лека нощ и приятни сънища. smile3524

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 00:13 от Marina7711

# 197
Хммм широко ви около вратовете на вас ама аз имам една колежка дето децата и са с по малко от 11 месеца разлика. На мен тия ми стигат. Искам си го МЦ да знам кога да почвам да се шашкам

# 198
Добър вечер и от нас! Докато ви изчета и то стана 100 часа Grinning
Първо: Честити месечинки на всички днес! Да са ви живи и здрави бебоците и само хубави емоции покрай тях да имате!
Меги, добре дошла! И аз от скоро пиша и да знаеш, че тук момичетата са страхотни и винаги можеш да разчиташ на тях за съвет и подкрепа.
А сега малко снимки и от нас, от почивката на Рибарица, че докато се наканя и ще загубят давност

тази ми е любимата, гледа също като тати

Хайде лека и мека и най-вече безревлива, че моя синковец снощи ме побърка, буди се през 30 мин. да яде, май и ние ще се озъбим тези дни Wink
 Hug Hug Hug
Аааа и още нещо, може ли и на мен паролата за албума Simple Smile Лека нощ!

# 199
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА ВЕНЦИ, АЛЕКС И БЕЛОСЛАВА!

ЧЕСТИТА 5 МЕСЕЧИНКА НА САМУИЛ И АНИ!

Меги, добре дошла!  Hug

Мами, много са красиви всички бебчета! Толкова са сладки и пораснали! Бонбончета! Да са живи, здрави и много щастливи!

# 200
Оф, мойто МЦ дойде още на следващия месец, след като ми спряха лохиите  #Cussing out а така се надявах да не ми идва поне докато кърмя  Confused Най-тъпото е , че като ми дойде и кърмата ми драстично намалява и около 6 дни се храним почти изцяло с АМ  Confused ама маймунка още не е тръгнала да се отбива въпреки шишето  Party Искам да си я карам още така мързешката с цицата, ама ако продължи да ми спира като ми дойде незнам колко ще го издържа (много е гадно мъчим се , мъчим на цицата и после айде в кухнята да правим мляко  Confused )

За храненето и мойта мама ми вкарва едни предложения  Crazy От онзи ден почнах да захранвам и тя ми вика ще и правим грисче да папка  Shocked И като и викам , че не се дава никакво мляко и пшенични продукти до 1 год.  Naughty тя ми се сърди "Аз вас и с грис съм ви хранила и с кисело мляко и нищо ви няма ..... " Как не могат да разберат тези хора , че то детето естествено няма да умре от това , но ако случайно развие алергия после цял живот няма да може да яде мляко и млечни продукти  ooooh!

Юли на вас проблема за срещата само климатика на колата ли ви е ? Щото ако е това може да измислим нещо  Peace

Ей, Фоксуно пак шеташ из темата  Mr. Green Умора немаш бе маце  Crazy пак нещо майсториш.  Малко ли са ти двамата калпазанчовци  Wink ако искаш да ти дам за малко и мойто гардже гледам , че добре се справяш (то където две, там и три )  Wink  hahaha

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 00:09 от wondertedy7

# 201
Маменца,ще лягам  вече,че снощи съм спала само 2 часа и половина и едвам стоя вече..
Айде лека вечер от мен-будната и от тримата ми спящи мъже.. Hug

Теди,давай,де..дет` викаш където две,там и три. Mr. Green Щях да пошетам,ама нещо много съм изморена вече и реших,че  вместо да направя някоя глупост е по-добре да се наспя..и утре  е ден...

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 00:16 от foxy81

# 202
А, Фокси да те питам с коя програмка правиш колажчетата? Щото аз се опитвах с пикаса ама тя ги разбърква както тя си иска , а аз искам аз да си ги подреждам снимките  Naughty

# 203
  • Пловдив
Ей доста будни има като мен ама аз ще ходя да лягам, че моята буба днес е много крива зъби ли е кво ли не знам ама е ужас. Сигурно на дрямка ще я караме тази нощ. Wondertedy да те питам това боди ли е тениска ли е на MANOWAR от къде го взехте, че мъжо като го видя и залепна искал и той за малката.

# 204
Да се включа и аз най-накрая.
Рисче, много сладък е Енчо!  Heart Eyes
Пенкова- ми елате, де. То има и по-хубави заведения от онова, просто пролетта малко работеха.
Фокси, аз на тебе отдавна мисля да ти предложа бартер- идваш с юнаците на морето, у дома място - бол, пък аз изпращам мойто мъжО, твойто мъжО да го научи как се лепят плочки.
А може ли и аз да понахалствам с нова снимка на Раличока за колажа, че тази далеч не ни е от най-красивите.
Найема, и мен ме притеснява дългия път, това е една от причините. Иначе много ми се идва и тайно и явно ще ви завиждам. Най-много бих искала да се запозная на живо с Толо, Елфита, Дарима, Мартеничка, мама З и Яна. Вярвам, че част от другите ми любимки ще ги видя това лято във Варна- Плуемпер и Гея, поне... Добре, че Теди и Ричи ще отсрамят варненки.
МЦ ми дойде и на мен на следващия месец, след като спряха лохиите. Надявах се да нямам 6 месеца, като с Калина, ама- ядец! Поне след Калина не ме боли, а след Ралица цикъла ми стана само 5 дни и не се подувам преди да ми дойде.
Взех едни тиквички днес, утре ще правя и аз в торбички за лед.
Лека нощ от мен!

# 205
А, Фокси да те питам с коя програмка правиш колажчетата? Щото аз се опитвах с пикаса ама тя ги разбърква както тя си иска , а аз искам аз да си ги подреждам снимките  Naughty

Правя всичко ръчно с Фотошоп.Не използвам готови рамки.Иначе Пикаса първоначално ти прави снимките разбъркано,но ти можеш да си ги наредиш както си искаш.Пък и има опции за други подредби...
Ламтурник,това е най-якото предложение..просто не мога да устоя Mr. Green Еееех,моретооооо....На теб пък за кво ти е мъжо да лепи плочки? И прати ми снимка на Раличка и ще й сменя старата.Даже май нов колаж ще правя,че бебоците станаха доста Thinking

Сега лягаааааамм.Не издържам вечееееееее Tired

# 206
А, Megi_82  welcome аз нали съм заплес  ooooh!
боди е  Peace точно то ми е подарък , но аз после си поръчах още 2 с други надписи от този сайт
http://rock-kids.net/index.php
Тя днес и Мама Петтти питаше за него  Peace

# 207
wondertedy7, аз си направих колаж със снимки където аз ги искам с помощта на GIMP, но това е доста трудоемко.
http://media.snimka.bg/2906/012067278.jpg
А сега си правя малки колажчета с Wondershare Photo Collage Studio:
http://media.snimka.bg/3426/013107606.jpg

# 208
Ламтурник,това е най-якото предложение..просто не мога да устоя Mr. Green Еееех,моретооооо....На теб пък за кво ти е мъжо да лепи плочки? И прати ми снимка на Раличка и ще й сменя старата.Даже май нов колаж ще правя,че бебоците станаха доста Thinking

Сега лягаааааамм.Не издържам вечееееееее Tired
Абе, преди 3 години, като правихме ремонт улучихме един майстор- и ръцете си остави, и други части на тялото. Имам вече пукнати плочки почти навсякъде, отделно фугите ми са кошмарни, замазани и огромни. МъжОто ми е сръчен, ама трябва някой да му покаже как става. Смятам да го оставя да се мъчи на балконите и като задобрее да се пробва и в други стаи. Пък иначе вуйчо ми е много добър плочкаджия, ама е в Гърция.
А предложението е сериозно, даже ако имаш книжка и колата ще остави- да ни караш до плажа и обратно.  Flutter Mr. Green
Мога ли да ти предложа нещо, дано да не се разсърдиш. Гледах в някоя от Отчетните, ама не се сещам на кого беше, бяха си направили бебоците в отделни малки квадратчета и отдолу пишеше името на бебето, майката и датата на раждане. Така ще можем да разкараме имената отдолу, и без това някои не са писали откакто забременяхме. Ама не знам колко трудно е, ако е много работа- по-добре недей.
Снимка ще изпратя утре, сега отивам да се просна в леглото.
Лека нощ!

# 209
  • Пловдив
Много благодаря за сайта ще зарадвам мъжо

Общи условия

Активация на акаунт