ФЕВРУАРЧЕТО расте не със дни,а с часове...

• 11 139
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Elfi, благодаря  Hug

yanast сподели как изкара с бебчо в самолета. Мен от сега ме притеснява, въпреки че нашия 3-часов полет не може да се сравни с вашите окол 15-20 часа.
При нас единствената опция е бебо да е на ръце в някой от придружители. А напото диване не може да го удържим на ръце толкова време. Направо не ми се мисли.

При нас къпането става много трудна задача. От два дни Йоан се изправя във ваната докато го къпем. Баща му го е хванал през коремчето и му съпунисва груъбчето, а диването се изправя на крачета и почва да прави стъпки. Абе луда работа  Simple Smile

# 181
И аз съм без М, ама и не я чакам скоро, че след Алекс първата ми овулация е била когато той е бил на 1 г. 9 м., а менструация така и не ми дойде. Този ноември ще станат 4 години без да са ми идвали гостите от Червен Бряг Simple Smile

Деси, изследванията на кръв са стандартни в БГ, но аз на Алекс не съм правила и на Дими няма да правя. Четох по темата, смятам, че ако детето е здраво и жизнено няма смисъл. Освен това като се вземе кръв от пръста не са точни резултатите, като бях бременна с Алекс в рамките на 1 час ми изкараха хемоглобина веднъж 80 и втори път 125....

Иначе за пътуването- мисля, че не е толкова страшна заразата... Няма как да ги предпазим от всички вируси децата. Ама аз съм малко крайна по тоя въпрос, изобщо не ги пазя децата...

# 182
УФ,ИЗЧЕТОХ ВИ ooooh!

Имаме си нова мама...Меги,мараба,душко! При нас е супер екстра,да знаеш!
За всички интересуващи се от колажчето-ще добавя и заменя снимките,които сте ми изпратили...Не`а се притеснявате Peace
Елфитка,аз ще ти дам направо парите на ръка.Много ме е яд обаче,че не те помолих да видиш апартамента какво представлява..Сега можеше да си помислим евентуално да останем за три вечери.Не че е проблем да идваме през деня,де, и вечерта да се връщаме в Пловдив,но цената си е доста разумна за 3 нощувки...Аз ти писах на ЛС,че тука нещо не обясних като хората...
Карбо,ти си ебаси спокойствието..Ама нека..така трябва..Нека и мъжете ни да знаят какво е да гледаш бебе и как очите ти трябва да са десет...
Гери,може ли и за мен от гелчето? Парите ще ти ги пратя когато кажеш.
Калинче-малинче,радвам се че въпреки лошата новина,че няма да идвате и последвалото я лошо настроение,днес си пак такава веселушка Hug
Рися,ще го турнем Енчо-засменчо в колажа бе..къде без него Hug
Сега ще си публикувам поста, а пък ако съм пропуснала нещо ще дописвам..

# 183
Привет и от нас от Варна. Ние добре си почиваме, само дето на нашия татко много му е мъчно за нас.
Бяхме 2 дни на вилата на нашите в едно село близо до Варна, много беше приятно там, особено в жегите, но няма нет.
Още не съм се класирала за плаж, обаче за сметка на това се видях 2 пъти с част от варненските мами. Всички са много приятни и мили, а бебетата са страхотни.
[
b]Елфита, [/b] в списъка под номер 9 - мама прити аз ли съм това или някоя друга мама? Нашият татко ще работи в петъка/21-ви/ и не може да си вземе отпуск, така че ще пътуваме събота сутринта и ще се приберем в неделя вечерта, тъй като и в понеделник не може да отсъства заради отпускарския сезон. Cry

Гери, сайтът на Гоги е страхотен. Ти няма ли да наминеш към Варна някой ден да се присъединиш към нас за една биричка?

Десика, страшни снимки сте направили на Йоан, все едно професионален фотограф е снимал. невероятна си. Peace

Фокси, ако може и нас в колажа да ни добавиш. Praynig

Меги 82, добре дошла.

Ние се захранваме вече с морков и картоф, обаче нямаме напредък с количеството. Детето се уморява някъде към 4-тата лъжица и отказва да яде повече. Аз пък не я мъча, като не иска, ще почакам.
МЦ нямам и не се сърдя.
Ох, много неща щях да пиша, ама забравих. До утре. лека нощ от нас.

# 184
  • Пловдив
mama_pettty ,ти си под номер 9,да.Все ми се виждаш прити и така ...........  Blush.Има още една мама,която иска да спят само събота вечерта и за нея ще питам каква ще е цената.Искаш ли и ти така0да спите само в събота,за да не давате толкова много пари?

# 185
  • Sofia

Хахахахахахаха, познайте какво правя  Mr. Green Ама не ми е смешно! Naughty
Ееее, дебнах го за тази снимка близо седмица!
Откакто е на АМ и пюрета е така вече...

Благодаря ви много за пожеланията за месечинката ни.  Hug

Днес се разбихме от обикаляне и сега съм гроги, но съвестно изчетох всичко. И още по-съвестно си забравих коментарите  doh

Елфи, благодаря за всичко! Ти май си ме отмени изцяло за организацията  Embarassed Ако мога с нещо да помогна, само кажи! Hug

Деси, горе главата! Всичко ще е наред с Ивчо, няма да се притесняваш! До събота има много време, ще оздравее детенцето.

Меги, добре дошла! Ще наваксаш и ще се включваш по-често, надявам се!

Вики, аз ще ти раздуя клюката за паролката, ама утре, че сега съм мнооого уморена  Tired А паролката не ти я пращам, че нещо и на мен не ми работи.... newsm78 Що ли така?

Оффффф, ама сериозно забравих какво имах да пиша. Егати!
А МЦ имам от....морето  Crossing Arms Ама цял живот съм точно такъв карък! То не е море, нова година, рожден ден....... Без пропуск! #2gunfire

Отивам пак да прегледам и да коментирам, че не е истина колко съм изветряла.......

# 186
aaa e  сега ако съм запомнила и една част от това за което исках да пиша ,добре ше да е bash
МЦ нямам,но не го и искам,моя е по 7дни,поне в стария си вид и много болезнен,изобщо да не идва пак.
сетих се Рися многооо ти е хубаво детето къде го кри досега(поне не се сещам да си пускала снимки)и има излъчване на голям човек,все едно ще каже нещо Hugтой и на аватара е сладък ама на тези снимки е трепач.
Сватя да не се ядосаш аз на Мая няма да и го показвам,то и няма смисъл за нея има само един мъж и това е Венци(поразяващия поглед) Two Hearts lovekiss
Фокси пишеш за някакви корекции,ще съм много нахална ама да те замоля вчера нали ти пратих едни снимки ,има една на която дрислата е облечена в оранж мое ли нея да я турнеш на колажа Blush Blush Blush Praynig Praynig Praynig
ААААА за гелчето,това е мойто дето го е пуснала Хамелеончето Peaceмного е добро,вярвайте все пак и аз го тествах Grinning
айде мацки лекичка и мекичка  sleepuu

# 187
ееее сватя заедно сме писали  love001  love001  love001

# 188
Ех тая Варна и софийските мами се ориентираха там. И аз искаааааааааааам  smile3511
Има едно заведение в морската дето е срещу една частна детска градина(май), с люлки по масите имаше една варненска среща там, мого искам да дода да поседна там да пия 1, 2 , 3 бирки да ям миди (като бременна го правих няколко пъти нищо ми няма бяха много вкусни) Еееех мечти...

# 189
Миме,Миме,аман от тебе Mr. Green Ама разбира се,че МО`Е Hug

# 190
А ей я нашта Фокси тамън щях да питам не го ли приспа тоя Гошко че ми се губиш  Joy

# 191
  • Sofia
Ааааа, това беше едното - Рися, ама много красив тоя Енчо, бе!!! #Crazy Hug Много сладък! По-честичко ни радвай със снимки, моля! Сватя, мерси, че ме подсети и в никакъв случай не го показвай на Мая! Naughty Знаем се какви сме жените, за по-сигурно по-добре да не го знае Енчо-гаменчо!  Wink Hug
Наде, ама теб те обявявам за най-олимпийското спокойствие и СИЛНО ти завиждам! Да знаеш! Добре, че малката хубавица е ОК и всичко се е разминало с микроинфаркт за татето... Ама той чак плакал, милия..... да го Hug от нас!

Отивам да мия шишета...Много досадна таз работа.......

Лека нощ и цунки по гъзунки!

# 192
Момичета,благодаря ви за подкрепата Hug Hug Hug
Десика,Ивко няма зъби ...просто така се е получило на снимката Heart Eyes
Йоан,е страхотен фотомодел Hug
Коте,ама Венци такива мимики прави ...нацункай го Laughing
Елфи,много ти благодаря че се зае  bouquet
Аз моите пари ще  ги пратя чрез майка ми,защото ако ги пусна от тук ще ти удържат комисионна ....а не знам колко е ..и така сметките ще са криви Laughing
Елфитка,ти можеш ли да следиш кой колко ти е превел и да ме информираш ако пристигнат newsm78

# 193
Много са хубави всички мъничета! Heart Eyes

Карбо, и аз те признавам за мис спокойствие! Laughing
Аз вчера за едни пюрета как виках... Embarassed А с тях продължаваме бавничко, но успешно. Още веднъж ви благодаря за окуражаването! Hug
Днес купихме пиано на Мими (ако и сега ни издържат съседите, ще е чудо). Тя ходи на уроци отдавна и досега свиреше на една почти детска йоника. Сега я чакам от 2 часа да заспи, а тя става през 5 минути да си го гледа. Като я погледна лошо казва с най - невинния си глас: "Само да пия вода. Ти какво искаш, да се обезводня ли?" Laughing

Фокси, аз не успях да открия Бобчо, затова ще ти пратя снимки. Hug

# 194
  • пак там
 newsm03 Чак ме засрамихте...

Пускала съм му снимки, ама в последно време нещо започна да ме хваща шубето да публикувам в интернет снимки, параноята нещо пак ме е подгонила... Едно време хванах използване на мои снимки без разрешение и не по предназначение, та наскоро се бях сетила за тоя случай и така... Пък и все забравям да ги сваля от телефона...

Общи условия

Активация на акаунт