ФЕВРУАРЧЕТО расте не със дни,а с часове...

• 11 151
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
Десика, ама Йоан сам ли седи вече?  Shocked

Не, не седи сам. Това е за снимката само Simple Smile Аз го слагам , пускам го за момент и тати снима, а Йоан след секунди тупва на леглото  Mr. Green

Carbo растат душичките Simple Smile И Бела много е пораснала сигурно , ако не е на софийската среща ще я видя на националната.

А какво става с организацията за националната?

dessi06, Ивко има ли зъбчета вече? Много широка и сладка усмивка има.

hope  welcome какво стана със съмненията за алергия на Сами?

# 136
Ох, много съм завеяна  ooooh!
Честита половин годинка на Венци, Белослава и Алекс и честита пета месечинка на Самуил и Ани!

И да се похваля. Днес въведох втори зеленчук-тиквичка. Очаквах да не му хареса, обаче се оказа че греша. Явно мама е добър готвач   chef . Така де не е проста работа да свариш малко тиквичка във вода  Twisted Evil

# 137
Фокси,слънце,браво за колажчетата!По-късно ще ти пратя снимки на Белослава по скайпа за изненадата  Laughing да не остана и аз по-назад.

Десика,страхотни снимки и още по-страхотен манекен,пу-пу-пу!Абе много са ни хубави дечицата,ей!

Сега за срещата - срам не срам ама май няма да дойдем.А 100 % бяхме сигурни - дори мъжо много се радваше,че ще разпуснем малко.Знаете,че много ме е срах от катастрофи (да не дава Господ),особено след като ни блъснаха като забременях.И днес отивайки до магазина видях как един бус блъсна една кола.Така се притесних,че ми се отщя да пътуваме  Sad Незнам как да преодолея този страх,момичета  Cry А преди така обичах да пътувам.Сега се съгласявам само ако е наблизо и честно да си кажа дори до Ямбол при бащата на Злати не сме ходили от както се е родила Белослава.И сега се гласях за срещата и от месец събирах кураж за пътя,но до днес.Мисля да не пътуваме.Извинявайте ако съм притеснила някого от вас,но исках да споделя причината и дано ме разберете.Най-лесно ми беше да излъжа,че ще ходим някъде  Twisted Evil А още по-трудно ми да спра да се страхувам!Ей на пак се разтреперах - ще пиша по-късно!!!!!!

# 138
  • Пловдив
Здравейте да се запиша и аз във вашите редици. Цяла бременност влизах да чета в този форум, но не съм се сетила да потърся такава тема. Моята малка принцеса е родена на 28.01.2009 3.400кг и 49см със секцио а бях определена за 02.02.2009

# 139
Megi_82,  добре дошла   bouquet

# 140
  • Пловдив
Благодаря
Добре заварила

# 141
  • София
Добре дошла, Меги, разкажи ни малко повече за теб и за малката, ние имахме повече от година да се опознаваме с момичетата, трябва да наваксаш  Laughing

Найема, само който не изпитва страх от нещо не може да те разбере, аз от малка се страхувам от кучета, напоследък съм го преодоляла горе-долу, знам че колкото и разумни доводи да получиш, а дори и ти да им вярваш, то е по-силно от теб, трябва да се пребориш, аз като бях в 12 клас и бяхме тръгнали нанякъде с един съученик, също претърпях катастрофа, лека беше, ама всъщност проблема беше че той караше със 160 в града, влезе в един плавен завой и не го взе, излетяхме в градинката, минахме на сантиметри от едно дърво, на двамата отпред нищо им нямаше, аз имах цицина, а на момчето до мен м цепиха крака, защото се събра лимфа и се поду, абе аз откъде да знам, че е толкова безотговорен шофьор, а постоянно му казвахме да намали, после след катастрофата ми се виеше свят доста време, а изпитвах панически ужас от това да се возя в кола и особено на завоите, ставаше ми лошо, разтуптяваше ми се сърцето, завиваше ми се свят, с времето се поспокоих, обаче още се усещам как понякога се държа панически за дръжката на вратата на завоите, все едно ще ми помогне това и най-обичам да пътвам с автобус, тогава не ме е страх, въпреки че в началото и в автобусите ми ставаше лошо, нямам съвет към теб, само смятам, че не бива мисълта за това какво може да се случи да те спира да живееш живота си както искаш, то и вкъщи да си стоиш, все нещо може да стане, опитай въпреки себе си да се пребориш с това чувство, ако дойдете на срещата супер, но по-важно е ти да се спокоиш, стискам палци  Hug

# 142
Ехей, да има някой от Добрич, доживях и аз  Joy Меги, добре дошла  Hug
Много ще се радвам да се запознаем, както е писала Ивето, напиши нещо за себе си, за Беболина  Hug

Янита, как сте? Виждам те на балкона, пиши, че се притеснихме за вас  Hug Hug Hug

# 143
  • Пловдив
Доста имам да наваксвам права си, но мисля че в течение на разговора ще наваксам, че така ми е трудно да разказвам за нас. Ето като за начало захранили сме се и вече месец и половина имаме заместени две хранения. От две седмици слагам малката в бънджи но и е по добре да я люлям там а да подскача в мен от няколко дни ми шета с паяка много добре каквото стигне го дърпа да го види по отблизо. За сега друго не се сещам.

# 144
  • Пловдив
И аз ще се радвам да се запознаем Гери. Беба днес е с разстройство и ми поизправи косата, че в събота и биха последния пентаксин и само вирус ни трябва сега, но слава богу е добре доктора идва преди малко да я види и каза, че може от топлото да е.

# 145
  • София
Меги добре дошла.  bouquet

# 146
Меги,привет! Най-накрая и Гери ще си намери компания в Добрич!  Wink

Мнооого хубави снимки! Десика,вашите сякаш във фото са правени!  Heart Eyes

Фокси,толкова са променени бебоците в сравнение с предишните колажи! А и вече си имат "свои" физиономии.. Grinning Доста се забавлявах да разпознавам кой кой е!

Карбо,ех,значииии...Аз много мразя да го казвам това" Аз нали ти казах!" ,но никога не мога да се въздържа!  Confused

Hope,радвам се,че си изкарала толкова хубаво!Включвай се по-честичко!

деси06,разбирам притесненията ти,но до събота има още 5 дни.Детето сигурно е на антибиотик и дотогава не би трябвало да е заразно!А и в самолета не се знае колко още болни може да има!

Аз докато изпиша поста и мамите от Добрич се сдушиха! hahaha

# 147
Иве,благодаря ти!!!!!!!Ако знаеш колко пъти съм се опитвала и съм мислела,че съм го преодоляла.Преживяла съм няколко инциденти с кола,единият от които беше много страшен понеже цялото семейство се обърнахме буквално по капак на колата на една педя от бездънна пропаст  Cry С времето се успокоявах,но явно от хормоните през бременността получих страхотен шок и пътуването след това до Пловдив и обратно - понеже там раждах беше кошмар.Добре,че мъжо е страхотен,пу-пу шофьор и му вярвам.но днес пак се уплаших и страховете ми се възвърнаха с пълна сила  Cry

Megi_82,добре дошла сред нас!Ей,Гери намери си другарче!Благодаря ти,мила,че си се сетила за нас  Hug Просто Белослава продължава да е кривичка и общо взето все на ръце се носим или сме навън. Днес ходихме на консултация,но се оказа,че предната ни била в началото на месеца,а не можело две в един месец.Така че,следваща седмица ще ни прегледат и бият ваксината.Сега само се измерихме - 7.200 кг и 66 см. и ни дадоха талонче за кръв и урина.Как ще вземем урината направо незнам.Взех от онези залепващи работи за момиче,ама  newsm78 В краен случай ще опитам с памук в памперса.Купих и супичките на Гербер и утре ще видя дали и на нас ще ни харесат.

Момичета,благодаря ви за пожеланията по случай мини рождения ни ден!

# 148
Megi_82  добре дошла  bouquet
Янита как сте?
Ние днес ядохме пюренце от сини сливки,малееее какъв ефект има hahaha
Иве ти как се качи при мен,ако знаех че те е страх нямаше да карам с 260,щях малко да намаля Winkмного е гадно това със стртаховете,но най-лесно се преодоляват когато се изправиш срещу тях,аз също имам катастрофи и честно да ви кажа ме е страх когато ме возят.
Миленче пробвай,тръгнетеб без резервация ако те дострашее много просто се върнете,може пък и да успееш да се справиш Hug
Преди години паднахме с един приятел с мотора му,сега когато се возя на мотор изпитвам страх,но някак си ми става хубаво,малко звучи извратено но е факт.не мога много точно да го обясня,незнам дали ме разбирате,а бе хем сърби хем боли.
При нас май скоро ще има  toothняма такъв рев снощи,тамън заспиваше и изведнъж скочи не мога да я успокоя,намазах я с едно щатско мазило и като се нахили това дете,мина му от раз.реших да си намажа остатъка по моя пръст и ако ви кажа как ми се гипсира устата,не ми се мисли какво е било в нейната. Shocked
За срещата в сряда на народния ние сме там :peace:11 звучи добре Laughing

# 149
Megi_82 добре дошла   bouquet
Честити месечинки на бебчовците!Да растат здрави и послушни.
Фокси,колажите са супер.Много се зарадвах,като видях и моя Вики там.Благодаря ти.  bouquet
Момичета,в голяма чуденка съм за пюрето от тиква на Hipp,дават го за зеленчуково,а в доста от плодовите го има в комбинация с ябълка,банан и т.н. ,пробвах го днес на обяд,то си е сладко като плодово,мисля си дали го засища ThinkingВ "света на възрастните",ако мога така да се изразя, я ядем като десерт,не като основно. newsm78.То и с моркова е същата работа,но поне не е толкова сладък и го ядем в супи,манджи...

Общи условия

Активация на акаунт