ФЕВРУАРЧЕТО расте не със дни,а с часове...

• 11 147
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
alhimika как се казва това мазило, че и нас тези дни много ни мъчат зъбите

# 151
  • София
Хахаха, Мими, ми то мен ме беше много страх преди години, сега се справям, само както писах понякога се хващам за дръжките на вратите, ама в случая нямах свободна ръка да го направя, но пък и с 260 ми се размазваше картината навън и не разбрах много, много къде бяха завоите  Hug Браво за сливата и за зъбчето, ние и сливи няма да ядем скоро и зъби май няма да имаме, лигави се от месеци, ама на венеца нищо няма  newsm78 Супер за народния, пак ще се съберем голяма компания Simple Smile)))

# 152
Аз предполагам, че с Меги може и да се знаем по физиономия, все пак Добрич не е кой знае колко голям, ако се разхождате по центъра и в градската 100 % сме се виждали  Wink
Хахаха, ще има мини Добричка среща  Crazy

Мами, да ви питам - Гоги откакто на обед му давам пюренца акото му стана по-гъсто, дотук нормално, ама преди да ака започва да се напъва, става червен, абе личи му от км какво прави, дали е нормално  newsm78

# 153
Megi_82 добре дошла

Гери както казаха момичетата няй-накрая се сдоби с другарче  Wink

Момичета благодаря за хубавите думи за бебчо.  Hug

naiema за да преодолееш страховете си трябва да се изправиш срещу тях. Но пък от друга страна пътят  е толкова дълъг, че трябва добре да си помислиш. Важното е да се чувстваш добре, а от там и бебка.

Аз днес дадох оризова каша. Йоан хич не я хареса. Плюеше, мръщеше се и издаваше едни звуци -гръъ, мммм и едни кисели физиономии след това.

Мами, да ви питам - Гоги откакто на обед му давам пюренца акото му стана по-гъсто, дотук нормално, ама преди да ака започва да се напъва, става червен, абе личи му от км какво прави, дали е нормално  newsm78

Абсолютно същото е и при нас. Напъва се като възрастен човек, когато има проблем с ходенето до онова място.
А иначе акото му е доста по-гъсто отпреди и с отенъци на пюрето, което е ял. Абе доста цветно на моменти.

# 154
Хей момичета, здравейте и от мен!
Днес цял ден шътаме с малката по улиците и не съм влизала - затова чак сега мога да почерпя за петата ни месечинка!
Благодаря за поздравите!Честито и на другите сладурчета и на техните мамчета и татчета!

http://i258.photobucket.com/albums/hh257/Djo_007/hrani/a5156a2d5 … 21a54a4cb9_we.jpg

Фокси, аз патъра току-що я видях моята мадама на новото колажче! Благодаряяяяя!  bouquet Heart Eyes
Меги, добре дошла!
Аз от земетресението нищо не разбрах, защото бяхме навън, но милото каза, че не е било леко.

# 155
  • Пловдив
Разхождаме се доста често в парка тия дни пропущаме но то големи жеги

# 156
  • Пловдив
Гери и при нас е така голямо напъване пада

# 157
Гери,ние винаги сме били така.Т.е.разбирам кога ака Белослава по напъните и зачервеното лице.А самото ако и е като на възрастен от като беше на 10-15 дни,като изключим когато има разтройство  Laughing Не мисля,че има за какво да се притесняваш!

# 158
Megi_82  като се прибера в къщи ще тин отговоря,забравих как се казва newsm78но то ми е донесено от една приятелка която живее в  USA.

# 159
alximika аз и с каката и с Ники ползвам това - наистина не е много приятно чувството, много смешни физиономии правят като ги мажа, но затова пък действа страхотно. Опаковката е с две тубички - дневна и нощна (по-силна) формула и съм много доволна. Родителите ми като си идваха миналия месец ми донесоха 2 опаковки - бях поръчала една, но баща ми предвидливо взел две понеже знае че е зор с тези зъби Simple Smile

# 160
naiema за вземането на урина казвам ти моя патент след като се мъчих 3 часа . Слагаш Бела между краката си ( седнала ) тъй като нямате пишка вземаш по голям съд и го слагаш по нея на нас ни беше по лесно чурката в бурканчето и чакаш ( мишо беше пил вода ял ам и спал мисля че янаст беше писала че най-често детето чурка след сън ) успех

# 161
  Вземането на урина с колектор-пликче е много лесно! Като се измие добре "дупето" за да няма следи от крем,лепенката се залепва добре.След това може самото пликче да се залепи при отвора или да се пресипе в стерилно контейнерче-чашка за по-лесно транспортиране.Даже на Ралица по-лесно й взимах урина,отколкото на Боян преди!

# 162
Сега като стана въпрос за урината - говорят за някакви колекторчета за урина - имало различни за момченце и за момиченце. За Марина не съм ползвала, но сега мисля да попитам в аптеките - мисля че струват стотинки, слагат се, отгоре пампа-та и само проверяваш за резултат Simple Smile Ако някой ги е пробвал да сподели - ако не към 18-ти следващия месец ще споделя опит?

# 163
Хахахаха  Joy Толо ме изпревари Simple Smile

Видях случайно тази снимка и реших да я споделя с вас - поздрав специално Foxy Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 19:30 от hamelionche

# 164
  • пак там
Здравейте и от нас със Енчо.

Мързеливата му майка най-накрая свали снимки от телефона, та да се изфукаме.

Ето го Енчо-каубой:

А тук виждате най-силния човек на света - преборил тати-шампион по борба:

Мамо, аз съм орел!

Фоксунке, можеш да сложиш и моето гардже в колажчето Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 19:35 от Рися

Общи условия

Активация на акаунт