МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 18, чуй я, виж я ,наслади й се

• 21 976
  • 451
  •   1
Отговори
# 90

И без това по_рано от осем следобед няма как да се излиза тук,
Joy Joy Joy

# 91

Joy Joy Joy
Смееш се ти,ама при нас си е следобед,не ве4ер. Grinning Сега през лятото децата ги извеждаме към 21.00.Поздравяваме се с Buenas Tardes,демек следобед още го водят.

# 92
е Герчо, ти пък чак жеги те само до 43 градуса стигнаха тук температурите. Сега как ме ядоса мама - искала ми джапанките и банските, че татко щял да я води до Босфора. Сега се опитвам да и побутам първото ни човешкото дете, но май няма да ме огрее. После трябва да не ги мия, знам ли където ще ходи може и Джамил да е минал. А по повеод колието на Ламия, то Джамил е кавалер съмнявам се да миене с толкова тъничко и невзрачно нещо, то това колие е по тънко от на мъж ми кордата за риболов.

И сега като съм традиционалиска и уважавам навиците, пък и биологичния ми часовник ми нашепва, че е време да сядаме на масата в кръчмата...ще ви рекна едно наздраве Embarassed

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 13:45 от vania_61

# 93
  • 221B Baker Street
geradost,дай линкче,моля за тази вкуснотийка,че на 7 ми е щерката,на 19 аз,да порепетирам  Mr. Green

днес правя кюфтенцата на Хасан паша от тук и тази плетена пита  Flutter

в комбинация с шопска салатка  и ракийка много ще върви:)
като е кръчма,поне да е като хората  Laughing
който има други предложения,да казва  Peace

# 94

Joy Joy Joy
Смееш се ти,ама при нас си е следобед,не ве4ер. Grinning Сега през лятото децата ги извеждаме към 21.00.Поздравяваме се с Buenas Tardes,демек следобед още го водят.
Същата работа на острова при нас  Grinning Но още по-смешно ми беше като една съфорумка от Норвегия ни поздравяваше с "Добър вечер" още от 10 сутринта  Mr. Green Как да й обясниш, че поздравите са плаващи и по усет, пък така денят е докъм 21  Peace
Анубисче, ма ти си една зодия с мъжо, че и с моя асцендент, така кажи бе, мила  Hug Мияуу

Много ме разсмяхте и не можах да се сдържа да не се включа  Blush Пък Ванчето  Stop

# 95
Марица  Blushтака и така съм на вълна откровения от вчера - и на теб завиждам за местожителството под аватара, като допълнение към варненките и пловдивчанките  Mr. Green

На 15-ти изпращам майка ми на ексурзия за Мадрид, ма няма да ходя с нея, нищо че й трябва преводач. нали е европейска бабичка, както сама се определя  Laughing

# 96
# 97
ох направо съм притеснена вече...пак се люляхме. Ако продължава така, може и да не гледам Кенан и Ламия. Или пък да врътна едно-две и няма и да го усещам даже. Сега се дразня като чета за земетръса, че епицентъра е на 10 км от Пловдив и е вертикално, а по новините само за правителството говорят. Нямам политически пристрастия, защото се определям като независима, тъй като от мен нищо не зависи. Тъй и тъй кризата ще дойде и с правителство и без правителство. От колко беше филма?

# 98
Марица  Blushтака и така съм на вълна откровения от вчера - и на теб завиждам за местожителството под аватара, като допълнение към варненките и пловдивчанките  Mr. Green

На 15-ти изпращам майка ми на ексурзия за Мадрид, ма няма да ходя с нея, нищо че й трябва преводач. нали е европейска бабичка, както сама се определя  Laughing
Да си прекара хубаво майка ти в Мадрид й пожелавам!  Hug

Ина4е ако имаш път към Валенсия си заслужава доста,да.За постоянно живеене не става ве4е.Вси4ко ми идва в много и прекалено ве4е.
Относно горният ти постинг,ние тука наистина сме много сбъркани по отншение на времето. hahaha Дори поздрав Добро утро си нямаме... Laughing

# 99
Охх,vania_61 и аз съм тракийка,след малко ще проверя дали са ми подновили застраховката имущество,4е с тия трусове не ми се мисли.

# 100
Ваня ,в кой квартал си бе душа?

# 101
е в кой - вилната зона на Ягодово - Тракия. Простете, че ви натоварвам ама много е гадно, имам уплах от предното - когато ни люля 3 дни. Само да кажа, че кучето спи, ако трябва да бягам незнам как ще го събудя

# 102
Дори поздрав Добро утро си нямаме... Laughing
ami  като ставате на обяд , за какво ви е Wink

# 103
Ванче, лягай на леглото, искам те в хоризонтално положение   sleepuu
Марица  Blushтака и така съм на вълна откровения от вчера - и на теб завиждам за местожителството под аватара, като допълнение към варненките и пловдивчанките  Mr. Green

На 15-ти изпращам майка ми на ексурзия за Мадрид, ма няма да ходя с нея, нищо че й трябва преводач. нали е европейска бабичка, както сама се определя  Laughing
Да си прекара хубаво майка ти в Мадрид й пожелавам!  Hug

Ина4е ако имаш път към Валенсия си заслужава доста,да.За постоянно живеене не става ве4е.Вси4ко ми идва в много и прекалено ве4е.
Относно горният ти постинг,ние тука наистина сме много сбъркани по отншение на времето. hahaha Дори поздрав Добро утро си нямаме... Laughing
Мерси  Hug  Hug Hug Заслужава си и още как  smile3521 Искам пълен тур, не само Барса  Mr. Green и ние си нямаме добрутро, само Калимера, което си е добър ден буквално  Grinning Има и неутрални като Херете (Здравейте) и Я (су/сас)!, което най ми пасва, неформално  Grinning
Скоро и аз ще започна ептен да броя вечерите за дни след като се преместим окончателно на острова. А и от днес вече нищо не е същото, така че става още по-наложително  Kissing Heart

# 104
Даже сме комшийки  Joy ние сме до ЧХ-то  Flutter
Не бой се  Peace Тракия ще устиска-колко силно беше?Сигурно не много щом кучето спинка-нали казват,че животните усещат  newsm78 Кажи на мама,че искаме снимки  Wink

Общи условия

Активация на акаунт