МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 18, чуй я, виж я ,наслади й се

• 22 012
  • 451
  •   1
Отговори
# 285
Аха, аз правя таймкода. И това е трудоемко, но ми е приятно... Пък е друго да изгледаш серията пълноценно, на голям екран! Ако някой се хване да превежда, аз поемам другото и после ще качим серията за общо ползване... То останаха към 40 минути..., ама в тях е най-важното  Wink

# 286
съжалявам, вече не си спомням кое съм гледала и кое не съм и кога са го давали - нали гледам всичко и на всякъде и издадено и не издадено и преиздадено. Забравих как бяха ББ, пък и те този разговор не го ли водиха в началото?

# 287
съжалявам, вече не си спомням кое съм гледала и кое не съм и кога са го давали - нали гледам всичко и на всякъде и издадено и не издадено и преиздадено. Забравих как бяха ББ, пък и те този разговор не го ли водиха в началото?
Цитираш самия финал. Ако искаш, редактирай си поста...

Пожелавам на всички хубав ден и много емоции покрай новата серия.
Аз ще я гледам в малките часове, за съжаление...

# 288
Здравейте, момичета, от най-южната точка на нашето островче, Пломари  Hug
Липсвахте ми  Heart Eyes Много хубава дискусия сте заформили  Peace Ами колкото и да симпатизирах на Кенан в началото (а още тогава ме дразнеха разни негови жестове  Confused), не мога да не се съглася с Бланка, Анубис, Герадост, Ванчето, Марица и останалите - от поведението на Кенан ми лъха прекалено много на комплексарщина - да намери първо себе си, пък после да ходи да дири другите  Peace

Може да съм крайна, но има една приказка тук: От Пломари ни жена, ни магари  Mr. Green

Желая ви прекрасен ден!   bouquet

# 289
  • 221B Baker Street
ThracianLina bouquet

хайде на обяд,момичета:)  http://ilrai.blogspot.com/2008/09/blog-post_20.html

много върви с    или с 

# 290
Анубис, страхотна запеканка, джанъм  Party Довечера ще я приготвя за дядовата ни ръкавичка с лимонените дръвчета, все пак трябва и да се яде  Grinning   bouquet

# 291
Аз се чудя защо до сега никой не му предложи да иде на психоаналитик. Той има някакъв проблем си вътрешното и аз.  Прилича ми на колекционер на женски сърца, крадец, който ограбва чувствата на жените до себе си и нищо не дава в замяна.  Мое мнение. И сега да се върна на Джамил - който гледа клипчето ще разбере кой обича Ламия

anubhis не е ли ранко мила още? Да опънем масата поне към 14.30. Говоря за биричката, аз не че пия...бира имам предвид. Предпочитам 40 градусовите напитки

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 13:08 от vania_61

# 292
Аз се чудя защо до сега никой не му предложи да иде на психоаналитик. Той има някакъв проблем с вътрешното и аз.  Прилича ми на колекционер на женски сърца, крадец, който ограбва чувствата на жените до себе си и нищо не дава в замяна.  Мое мнение. И сега да се върна на Джамил - който гледа клипчето ще разбере кой обича Ламия

anubhis не е ли ранко мила още? Да опънем масата поне към 14.30
Аз папкам в дванайсет  Mr. Green Бъдете милостиви, тук се обядва към 15 и ще съм изхърбавяла от глад дотогава  Grinning

# 293
  • 221B Baker Street
vania_61 ,тогава масата пак ще е сложена,само,че с коктейли  Wink
а точно преди филма ще пийнем кафенце  Hug

ThracianLina ,стахотна е наистина,много върви и със чеснов млечно-майонезен сос  Peace

# 294
Абе джанъм какво кафенце, днес мръвки ще хвърчат на плажа. Нещо по силно ще трябва да вземем. ThracianLina редактирах се-пиенето имах предвид

Освен цигулар да не и водолаз?Халката дето я хвърли в Босфора е пак на ръката му. И е същата.

Отивам на фитнес, че с този филм от зор що ядене ометох тези дни.

# 295

Освен цигулар да не и водолаз?Халката дето я хвърли в Босфора е пак на ръката му. И е същата.

newsm62
Афифе сигурно се е гмурнала да му я търси.Той нищо не върши сам,нали виждаш?

# 296

newsm62
Joy Joy Joy Баткооооооо

# 297
е не е така Марица, не си криви душата - песните или там каквото е, си ги пише сам. Пък и жените сам си ги напъжда и ги наранява, верно че Ашуре, ох грешка Афифе го подбутва...батко...батенце...ох батко

Сега като се замисля - сигурно Хорейшо я е открилТой ги надушва тези работи

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 13:25 от vania_61

# 298
Ашуре  Twisted Evil Отказах го този десерт още в Кипър  Whistling

# 299
е не е така Марица, не си криви душата - песните или там каквото е, си ги пише сам. Пък и жените сам си ги напъжда и ги наранява, верно че Ашуре, ох грешка Афифе го подбутва...батко...батенце...ох батко
  Joy  Joy  Joy
Песните да,след солидно изпразване на бъ4вата с вино.  hahaha
Ашуре да се ожени за Дамаджанената принцеса и да вземат да осиновят Кенан.

newsm62
Joy Joy Joy Баткооооооо

Къде си баткоооооо?  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт