МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 18, чуй я, виж я ,наслади й се

• 21 952
  • 451
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
Цитат
Тук няма нито една вярна дума, мила. Гледай пак филма. Посяга?   За да я гали - да! Много пъти!

Да Лейла я удряше не веднъж, доста му е лека ръката  Whistling Лейла не веднъж казваше че се е променил много след брака с нея и веднъж той й каза че тя била единственото хубаво нещо което е успял да спечели в живота си!

# 361
Събрахте ли мръвките,да паля ли барбекюто?  Laughing

Тая пък никой ли не й каза,като бяга да го придържа това бебе?Люшкаше й се като изdъхнал балон в ръцете,срамота!  Close

А не забелязвате ли,че бебето като види Ламия,или като го гушне и то започва да плаче...  Grinning
То е изтормозено горкото по тия снимки.

# 362
  • 221B Baker Street
Събрахте ли мръвките,да паля ли барбекюто?  Laughing

Тая пък никой ли не й каза,като бяга да го придържа това бебе?Люшкаше й се като изdъхнал балон в ръцете,срамота!  Close

Е кви мръвки?То кръв нямаше, ти цели мръвки...останахме си гладни
Е,каква кръв той е Хюсеин Кенан Гюн,не може така да си пилее кръвта на плажа.

Joy Joy Joy

# 363
да бе Марица забравих, че е мистър "яж ми гъза"

Е па като обичаш си нахален. На война и в любовта-всичко е позволено. Не стоиш като пейзаж и да наблюдаваш. Да не кажа като наш Альоша

# 364
  • Sofia
Цитат
Джамил - "Да отведа теб и детето НИ"!!!!
е сега ми кажете че не се бърка където не му е работата  Crossing Arms

# 365

Така ме разсмя,4е сигурно 2 етажа надолу ме 4уват.
 Joy
 Joy
 Joy

# 366
Ама каква стана тя сега!? Нашият "любовен" сериал стана ЕКШЪН. Бой, гонитба с коли... Mr. Green

# 367
а сега - град при на Монако. От пол позишън - Хюсеит Кенан, от втора - Джамал паша.

# 368
И музиката една такава напрегната. А да видим сега кой ще спечели кушията - Мерседес-а или Ауди-то Wink

# 369
  • Благоевград
Ох лелеееееее, тоя Джемил така ме дразни пфффффффффф  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out като видиш, че не те искат, що не се откажеш...брейййййййй нахалник  #Cussing out #Cussing out

# 370
Ох лелеееееее, тоя Джемил така ме дразни пфффффффффф  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out като видиш, че не те искат, що не се откажеш...брейййййййй нахалник  #Cussing out #Cussing out
Щото трябва да има достойна конкуренция на Кен  Wink

# 371
  • 221B Baker Street
ами той и Кенан е нахален тогава,и него не го искат  Whistling

# 372
Авто терористи.  Laughing

Това ку4е и то откъде се отвърза?  hahaha

# 373

Е па като обичаш си нахален. На война и в любовта-всичко е позволено. Не стоиш като пейзаж и да наблюдаваш. Да не кажа като наш Альоша
даааа,така е,дано само да не си на мястото на желания човек...не е много приятно да ти досажда човек,който не желаеш!

# 374
простете моето невежестно-колко събира резервоара на Поршето? То да не е самолет, два дни кара без да зарежда.

Общи условия

Активация на акаунт