Хайде на море с МАЙСКОТО дете!

• 14 133
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
дъвки не давам, както и бонбони всякакви, да не говорим за шоколад!
миналото лято се разделихме 2 пъти за по 3 дена, добре си ни беше, тая година пак веднъж, като плануваме още едно разделяне за spirit of burgas.

# 91
  • Варна
Честит рожден де и от мен на патерици! Да сте живи и здрави и много обичани жени!  bouquet

Дъвки и аз давам, детски орбит , и аз не мисля, че  екой знае какво престъплене; и без бонбони не можем Blush, шоколад давам по-рядко сега през лятото, даже почти не, но набляга на сладоледчета като си вземем за вкъщи.

# 92
Здравейте, мами,
Аз се връщам от ФМ и този път се видя със сигурност, че е младеж.  Grinning Бебчо е добре, развива се според седмиците, при мен всичко е ок и няма проблеми да летим. Та утре заминаваме на гости при свекърва ми до края на месеца.
 Hug
Карчита, и аз сигурно като теб няма да мога да се деля и от двете.

# 93
Честито на рожеднниците! Желая им многооо здраве и любов!
pochti_bezobidna честито момченце и лека бременност!

Ние днес ходихме до болницата да видим Борислава. Много добре наддава госпожицата и се надяваме до края на седмицата да я изпишат.
И аз не съм давала дъвка на Митето досега, ама вкъщи никой не дъвчи и той незнае даже какво е това. Иначе бонбонки си хапва от време навреме, главно смучещи. Ние също не сме се разделяли с Митето, с изключение на няколкото дни които бях в болницата за раждането.

# 94
  • Перник
Ася, Розалина, чудесни новини  Hug

Ася, честито момченце! Лека и безпроблемна бременност до края! А къде заминавате? Аз да не изпусна нещо  Mr. Green
Розалина, дано наистина до края на седмицата си вземете Борислава у дома!

# 95
Честито на рождениците, живи, здарави и много щастливи!!!     bouquet

Ние с Жори сме резделяли февруари месец за два дена, аз бях на един тимбилдинг на Велинград, колко ми се е радвал като се върнах. И една - две нощи е спал в другата стая при  майка ми, когато си  беше тук преди около месец и това е.

# 96
  • Бургас
Розалина поздравления и от мен, малко остана да я гушкате.
Ася честито ви мъжко попълнение в семейството.

Аз съм от лошите майки - давах пуканки, давам дъвки, бонбони и изобщо почти всичко което не е смъртоносно опасно в разумни количества, особено ако настоятелно гледа друго дете как яде. А и предпочитам да го оставям за няколко дни при баба - дали ще е за почивка или концерт. Spirit of Burgas и тази година няма да го изпусна. Първият път беше на 4 месеца. Тогава ходихме до язовир Кърджали за 5 дни. Не ме гризе съвестта, еколог съм и мисля че детето има нужда от биоразнообразие  Wink

По темата за екологията много се впечатлих че Коко на Светлето иска боклукчийска кола. Намерих 2 оферти в нета:

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 0&language=bg

http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=5810&o … beqa48mken1hli5n6

Мисля че втората ще му хареса повече, но цената и според мен е нереално висока. Но пък ако ще се сбъдне детска мечта си заслужава   bouquet

Сега видях че има и тема във форума
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=302420

# 97
и аз си мисля, че престоят при баба и дядо е повече от образователен за детето - и детето, и родителите, имат нужда да се откъснат редин от друг. добре би било и да практикувам казаното, обаче... не помня да сме оставеяли децата при бабите. а, излъгах, бря - кат бяхме по перу ги оставихме  Peace е, да, ако ще ходя в азия, както е планът, няма да ги помъкна я - ще ги оставя. обаче не разбирам свеки, например, която собствените си деца не е гледала до 4-6-годишната им възраст, а твърди, че иска 2те заедно да гледа. да сме ги били оставили, само нас да ни нямало, че много се лигавили ако сме тъдява - щели да се оправят и с 2те....
за дъвките - не искат и не давам. ако заискат, ще му му мисля. една германка беше подарила от тия лентите с дъвки - кръглите. е нашите деца така и не разбраха какво е това, и си ги насипаха тия ми ти дъвки в разни купички и панички и няколко дни ги готвиха по котлоните на детската си кухя;
за ревността нищо не мога да кажа - пипа ревнуваше като бебе /1г.6-10 месеца/: после всичко премина. в идеята за породените най-ми харесва баш туй - че голямото дете няма спомен от времето, когато е било само. нито едно от двете не ревнува нот другото. обаче си ревнуват играчките, ако може така да се каже;
силвия - хартиените подложки купувам от магазините на тескома - 100 бр. за 4-5 лева; има ги и в хит - на щанда до ффризерите - където са фолията и опаковките, и в кауфланд, ама не помня там къде ги гледах  Peace

ние сме в русе. тук е много, ама много топло. децата днес бяха сутринта на разходка, после на детркси клуб и от 11 натам та до сега /7.30 бел а./ са у дома. чак сега ще ги изкарваме. ужасно е! дано поразхлади, както са прогнозите, че нали ни чака път в събота...
сори за грешките - не съм свикнала с тая клавиатура, а бързам и няма кога да чета пак
пп - и да питам - някой да има от тия акащите/пишкащите кукли? какво аджеба правят? децата кефят ли се? а за 4-годишна пипа дали ще са ок? мисля за подарък за рд. рано е, но пипа вече си поиска дървена количка за кукли + легло + шкаф + кенгуру + нам-кво си + самата тая кукла  ooooh!

# 98
Светле, ще ходим в Ирландия при свекърва ми и бая време ще си отвисим там, но поне е прохладно и ще ми минат жегите бързо и леко! Mr. Green А и се надявам да спра да кихам, че просто вече превъртам от тая гадна алергия.
За храните, както каза Емо, капитулирахме и дадохме сладолед, с такъв кеф го яде, добре, че не се изрива от него. Много налита и на ядки, но от тях се обрива и много ме е страх. Онзи ден бяхме на гости и имаше кашу и бадеми, е не можах да я отлепя от купичката с ядки. На другия ден беше цялата в ситни пъпчици.  Rolling Eyes

# 99
Асе,честит младеж,леко бременеене до края Hug
Розалина,хубави новини и при вас,дано скоро си приберете Борислава Hug

# 100
 doh Ох, че съм заспала... Роза,  Hug дано скоро мъничка сладка си е у вас и много да си се гушите!  Heart Eyes Hug

# 101
хей лиличка мъчно ми е за нея  Crossing Arms

асяяя честито синичко - така ще е мн интересно, шарено Flutter и прекрасна ирландия ти желая, да се пазите от болести Naughty

майче, мира има бебе от тези бейби борн, пишка, плаче, пие вод, би трябвало да яде каша,о самата му каша нещо не я улучих newsm78 мира мн му се радва, петра не е малка, ще се кефи много Peace

аз дъвка абсурд да дам скоро, сладолед само на езичето Heart Eyes

аз бях много болна 3-4 дни, гаден вирус, вземах мира от ясла с 39.5 т Tired  за щастие май тя не прихвана пупупупуп

# 102
привет мами. не мога да ви изчета - честито на Розалина и за младежа на Ася  Hug
ние се върнахме от Албена - улта лято, икономична оферта. изкарахме страхотно - бях с нашите и си починах.  за цените които платихме (просто смешни) - без забележки.

# 103
xai сподели в кои хотел бяхте и какви бяха цените, децата са много хубави на аватара ти  Hug

ninochka гадни вируси да не ви доближават скоро  Hug

pochti_bezobidna лек път, един съвет от  мен ако ще ходите със самолет си сложи в джоба нещо за малката принцеса ако и доскучее, някаква любима книжка, бонбонки ,дъвки мен това ме спасява че им доскучава и започват да нервничат въпреки че полета е 3 часа .Страхотна синя новина  Hug

Розалина сигурно нямате търпение да си я приберете , ти какво направи с кърмата

Мая си беше напъхала точно хартиика от детски орбит в носа  ooooh! след като я извадихме миришише ужасно и имаше гнои по самата хартишка, откъде и е хрумнало да я напъха в носа незнам, сега като види доктор казва ,няма пипа муслето ,няма пипа муслето , дано и държи влага и повече да не си пъха в носа нищо

# 104
Мерси за пожеланията, момичета!  Hug
Ниноч, дано всичко е приключило! Важното е, че Мира е добре!

Хайде чао от мен, най-вероятно ще се включвам от време на време!
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт