Хайде на море с МАЙСКОТО дете!

• 14 128
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
Дъвки съм давала инцидентно на Ники 2-3 пъти и то след милион обяснения, че трябва да я дъвче, а не да я гълта. Той казва "добре" и малко след това вече я е глътнал Crazy Лора така и не се пристрасти към дъвките и за последната година да съм и взимала 2-3 пъти...то и на Ники затова съм давала.
Вчера се разходихме до Леденика - пещерата е приказна! Много, много красива! А вечерта си говорих с една баба и тя не разбираше защо дъщеря й не й дава внучето - тя другото си внуче(на сина) била гледала до като не станал ученик и всичко казвала на родителите му - и като казал първата си думичка, и като направил първата си крачка...Веднага им звъняла. И не може да проумее жената защо дъщеря й иска да си гледа детето в София в мръсния въздух а не го даде на нея  #Crazy  И ми прави впечатление, че много баби мислят така. И свекърва ми като родих Лори искаше да я вземе, защото нейните деца бабите са ги гледали.

# 76
Кари, та то вниманието 90% е насочено към Иван  Grinning лесно не си отстъпва територията. просто с добро (а и с лошо  Tired) не спира да тормози бебо, дори от няколко дни бебо като го види, че го приближава и започва да се дърпа и да реве. ама както казва една съседка, той само да порасне ще му го върне  Mr. Green представям си какъв екшън ще настане ... само здрави да са!

дъвки не съм давала, но Иван не е от любопитните към храната и не е поискал.

# 77
О,дъвки нито ние дъвчем,нито бих дала на Ясен.Някой ден като види от другите деца и ако много поиска,ще му мисля.Много ме е страх на тази възраст да му дам,а и според мен като цяло дъвчащи бонбони и дъвки са много вредно нещо-бременна с близнаците ме обзе някаква мания да дъвча нещо постоянно и уж от прехвалените по реклами дъвки си докарах бая ядове със стомаха и зъбите.

Според мен го прави за да му обръщате повече внимание, Галина е почти на 4 и още ревнува , дори ми каза че си търси друга мама  Confused защото  обръщам повече внимание на Мая

Карчита,сигурно много гадно се чувстваш като ти каже така.Чак аз настръхнах Rolling Eyes
Пу-пу,засега Ясен на мен не ми прави сцени на ревност.Но баща му ако гушне някое от бебетата,отива да се бута и той за гуш.При което баща му се принуждава да остави бебето,а Ясен си врътва дупето доволен и не ще повече гуш Mr. Green
Нали целта е постигната-тати е мой,не може да пипа бебетата Mr. Green

# 78
  • Перник
А вечерта си говорих с една баба и тя не разбираше защо дъщеря й не й дава внучето - тя другото си внуче(на сина) била гледала до като не станал ученик и всичко казвала на родителите му - и като казал първата си думичка, и като направил първата си крачка...Веднага им звъняла. И не може да проумее жената защо дъщеря й иска да си гледа детето в София в мръсния въздух а не го даде на нея  #Crazy  И ми прави впечатление, че много баби мислят така. И свекърва ми като родих Лори искаше да я вземе, защото нейните деца бабите са ги гледали.

Аз пък сина на тая баба не го разбирам, както и всички родители, които просто дават бебето на бабата - да си го гледа. Изключвам случаи като Супермама - когато се налага  е разбираемо  Peace Но да си оставя аз бебето на 5 дни, защото искам да спя по цяла нощ, или да ходя на маникюр и фитнес (визирам реален случай), или всеки петък да заминава при баба, защото на нас с тати ни се ходи на кръчма  Naughty Калоян до момента не е спал извън собственото си легло и 1 нощ (не се гордея с това, че не сме го водили никъде  Embarassed) и не е оставян на баба си за повече от 12 часа. Да не говорим, че като го гледа майка ми докато съм на работа, той задължително си носи обяд.

# 79
здравейте мацкиии. за дъвките-аз давам,борко си ги дъвче и понякога ги гълта.не виждам какво страшно има,ако ще се задави ще стане и с храна. иначе му давам само детски орбит(без захар).
за бабите- и аз не съм го оставяла да спи  другаде,и навсякъде е с нас-на купон,на почивка ,на пазар......,а има на кого да го оставя.но сега ми е много интересен и не искам да изпусна нищо,като порасне да ходи при бабите си.

# 80
И аз не съм я оставяла Мила. Досега сме се разделяли за по няколко часа и то през деня. Където спа аз - там е и тя. Много ми е неестествено подобно нещо. Аз само като чета Супермама и като си спомня и Катето колко много страда от раздялата, и ми се свива всичко!  Sad

# 81
Аз пък сина на тая баба не го разбирам, както и всички родители, които просто дават бебето на бабата - да си го гледа.
Синът мисли като майка си - внучетата да са при бабите. И аз не разбирам подобно мислене.
С Ники съм се разделяла само като влязох в болница да ми махнат апандисита. Тогава се пазарих с лекарите да ми разрешат малкия да остане при мен(бях сама в стая) или да ме пуснат веднага след операцията. Не ме огря.

# 82
Днес сме имали две рожденички, а за малко да ги забравим!  Blush

MamaGeri, да си жива и здрава и много, много щастлива мама и жена!   bouquet
magina, пожелавам ти много обич, здраве и прекрасни моменти, които да пълнят живота ти!   bouquet 

# 83
  • България
Ама що не свиркахте по - рано : ЧРД на MamaGeri  и Мagina, много здраве и щястие на вас и семействата ви.

За дъвките - Коко като види че слагам в устата си дъвка иска и той- два пъти го пробвах със съвсем малко късче, ама с Орбит- само да бяхте видели физиономията му.....люто.... и повече не ще.

# 84
Лиличка, честит рожден ден! Много здраве обич и усмивки!  bouquet  bouquet И да се разпишеш, ей!

# 85
  • София
Добро утро  Simple Smile,

Ей ме на -  с една година "по-голяма"  Mr. Green
Благодаря момичета за пожеланията  Hug. И една нездравословна почерпчица да вмъкна  Wink
Нездравословна, защото напоследък колегите черпят здравословно по различни поводи  Wink - вместо с бонбони с плодчета. В кухнята се появяват касетки с череши, праскови или каквото там зрее през съответния сезон  Simple Smile

Честито и на Лиличка и на мама Гери (на патерици)   bouquet. Всичко най-хубаво ви пожелавам момичета  Hug

Малкият дъвки още не е дъвчил. Не проявява интерес. С памперс е само нощно време. През деня си казва. То и през ноща си казва, ама още известно време с памперс ще спи  Wink

# 86
  • Перник
Честит рожден ден на Магина, мама Гери и Лиличка! Бъдете здрави и щастливи!   bouquet  bouquet  bouquet

Магина, много интересна идея е това за здравословното черпене  Simple Smile Аз съм "за", но на колежката (защото сме си само 2те в офиса) би и се сторило странно.
Калоян днес пак е кисел, защото го събудихме в 8:20 да го водим при майка ми  Confused

# 87
  • София
може би, ако я почерпиш с някой по-екзотичен плод няма да и толкова странно  Wink
сега се загледах в картинката в моя пост  Simple Smile
То почерпката не била толкова нездравословна  - това са ягодки топнати в шоколад  Mr. Green

# 88

сега се загледах в картинката в моя пост  Simple Smile
То почерпката не била толкова нездравословна  - това са ягодки топнати в шоколад  Mr. Green
2 в 1  Laughing

# 89
Честит рожден ден на Магина, мама Гери и Лиличка     bouquet  bouquet  bouquet

Аз си мислех че ревността ще е само в началото но уви продължава .Дъвки дадох на Галина след като навърши 3 годинки но Мая вижда и съответно и тя иска ,така че им давам от време на време ,но те ги дъвчат дъвчат и ми ги дават да им ги прибера и пазя естествено аз ги хвърлям. На мен ми беше много трудно с децата в началото но винаги когато излизах ги взимах и двете , преди да изляза стоя и мисля коя да взема и коя да оставя , е не можех да реша и затова винаги с двете, майка ми ми казваше остави едната да ти е по лесно ,но неможех еднакво си ги обичам, как едната ще стои в къщи а другата ще се кипри на разходка  Wink. Може да е глупаво но така си разсъждавам аз, не минала нито една вечер да не съм до тях, оставяла съм ги за 2,3 часа не повече ,немога повече.

Общи условия

Активация на акаунт