Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 2 тема

• 97 557
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
А на мен пък вишневото сладко тоя път ми беше на дъното. Защо такаааа?
Пак се хубави, но....една част се намираше полузагоряла на дъното.

# 196
А на мен пък вишневото сладко тоя път ми беше на дъното. Защо такаааа?
Пак се хубави, но....една част се намираше полузагоряла на дъното.
При мен също се получава, но не мога да разбера защо. newsm78

# 197
На мен не ми слезе на дъното, но ми беше малко захарта, като че ли  newsm78 Следващия път ще сложа цяла чаша.

# 198
Не във всяко Пикадили има. В нашето няма. Или поне аз не съм срещала, а всеки път гледам уж.
Не мажа хартийките с нищо, на мен добре ми се отлепяха къпкейковете.
Имай предвид,че ги закачат на едни кукички и са до рафта със захар,брашно и т.н.И аз ги намерих със сто зора и съвети от Мартинче,за това питай в магазина,за да си сигурна,че няма.

И  аз не ги мазах и нямах проблем с отлепването, да не би да си намалила количеството олио за къпкейковете newsm78.
Знам ли,не би трябвало ,малко на око го сложих,дано е от това.

Ето ги,много смешни станаха,обаче какъв аромат,мммммммм.

# 199
И аз си купих от ХИТ 100 бр за 4.49 лв  Laughing
Суха Мащерка, би ли ме ориентирала къде точно се намират в магазина, на кой щанд? Поръчах на приятелка да ми вземе и не е успяла да ги открие!

# 200
И аз си купих от ХИТ 100 бр за 4.49 лв  Laughing
Суха Мащерка, би ли ме ориентирала къде точно се намират в магазина, на кой щанд? Поръчах на приятелка да ми вземе и не е успяла да ги открие!

Трябва да имаш ей такива очи  Shocked  #Crazy за да ги откриеш. Аз си ги купих от Хит Младост 3. На щанда където са формичките има и много, много други "инструменти" за кухнята: ножчета, отварчки за консерви, солнички, ако не се лъжа имаше и тефлонови форми за мъфини, изобщо цял рафт с подобни кутии (трябва внимателно да следиш по ред и стълб коя кутия е за хартиени форми )

# 201
Суха Мащерка, много благодаря и за снимката също   bouquet

# 202
Здравейте, искам да помоля ако има някоя дама от Щатите да ми помогне и аз да си намеря хартиени формички тук по магазините. Никога не съм правила мъфини и сега искам да се оборудвам и да ги метвам, разбрах, че силиконовите форми май са за предпочитане, но никъде не намирам хартията. Тук продават едни, които са май за еднократна употреба, но са по-дебели и май не е нужна форма за тях ами директно в тях, ама не съм много сигурна, затова моля за помощ.

# 203
Здравейте, някой може ли да ми каже, кокосовите мъфини от първа страница с прясно или с кисело мляко се приготвят.

# 204
Здравейте мами,

Най-накрая реших да се включа във вкусната темичка.
Мъфините са ми страст от няколко  месеца, защото децата ми са им големи фенове. Тези са с мед, канела и банан. На долния ред са печени в тавичка за мъфини на WIlton, a горните - в  силиконови формички.

# 205
Здравейте, някой може ли да ми каже, кокосовите мъфини от първа страница с прясно или с кисело мляко се приготвят.
С прясно мляко.

# 206
Мерсаж  bouquet  Утре ги мятам и тях.

# 207
Здравейте, искам да помоля ако има някоя дама от Щатите да ми помогне и аз да си намеря хартиени формички тук по магазините. Никога не съм правила мъфини и сега искам да се оборудвам и да ги метвам, разбрах, че силиконовите форми май са за предпочитане, но никъде не намирам хартията. Тук продават едни, които са май за еднократна употреба, но са по-дебели и май не е нужна форма за тях ами директно в тях, ама не съм много сигурна, затова моля за помощ.

Продават се почти във всеки магазин. Simple SmileЕ без тези за дрехи. Wink

Тези хартиените трябва да се слагат във формичките.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 20:01 от Pety

# 208
Продават се почти във всеки магазин. Simple SmileЕ без тези за дрехи. Wink

Тези хартиените трябва да се слагат във формичките.

Благодаря ти!  bouquet

# 209
Здравейте момичета =
 днес правих мъфини по рецептата на Стоева  станаха много вкусни но боровинките и шоколада бяха потънали на дъното ,въпреки че сложих повечко брашно защото боровинките ми са от конфитюр , някой знае ли защо се е получило така ,къде ми е грешката

Общи условия

Активация на акаунт