Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 2 тема

• 97 462
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря ви, разбрах точно къде са! Дано да ги има при нас!

# 661
  • София
Честити нови придобивки Hug Мъфинките са много сладурски в този размер Heart Eyes И аз искааааааам Crazy

От мен едни Мъфини с ябълки и канела Grinning

vnd,последните книжки ги взех от Фантастико,но са големи за тези формички.Аз толкова малки не съм срещала Thinking Знам,че в ТСМ продават различни размери Peace

# 662
  • Пазарджик/Лондон
Те вече много пъти са показвани , ама и аз да си покажа моите Heart Eyes:

Два вида пудингови мъфини по рецепта на Лабрекс , ягодови и карамелени :

# 663
  • София
Много са апетитни Heart EyesА с какво си ги поляла? Grinning

# 664
  • Пазарджик/Лондон
кафе със сметана , с топинг "Карамел" , от готовите Wink.

# 665
Много съм се запалила по тези малки кексчета,но вкъщи имам само от железните формички.Правила съм няколко пъти в тях,но после пада страшно търкане.Та въпроса ми е,откъде да си купя тези хартиени формички и колко долу-горе струват.

# 666
  • Стара Загора
В Пикадили  и Кауфланд има, към 4-5 лв струват

# 667
  • София-Младост
Много съм се запалила по тези малки кексчета,но вкъщи имам само от железните формички.Правила съм няколко пъти в тях,но после пада страшно търкане.Та въпроса ми е,откъде да си купя тези хартиени формички и колко долу-горе струват.
Ако беше споменала град щеше да е по-лесно...на много места ги има, най-често в големите хранителни вериги.
Моите ги взех от Двата щъркела на Пиротска...200бр-7лв.

# 668
В Хит - при домашните потреби има хартиени формички. Малки като за бонбони и мини мъфини (200бр) и от по-големите (100бр) - цена около 2лв.  Peace

# 669
В Хит - при домашните потреби има хартиени формички. Малки като за бонбони и мини мъфини (200бр) и от по-големите (100бр) - цена около 2лв.  Peace

A, супер! Hug

# 670
Пудинговите мъфини снощи бяха покрити с глазура и кокос  Wink

# 671
  • София
Знам че пудинговите мъфини са хвалени толкова много пъти, но просто не мога да не ги похваля и аз.

Това е най-вкусният мъфин, който съм яла! Станаха ми божествени!

Полях ги с карамелена глазура, УНИКАЛНИ СА!!!
 Лабрекс, благодаря ти за страхотната рецепта!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 672
О, момичета какви прелести показвате, а  аз немога да  уцеля тези  пусти – пудинговите мъфини, за  да се похваля и аз. След толкова  съвети по тази рецепта – те просто, не стават.       newsm45

# 673
  • София
Защо да не стават ... да не ти е кофти брашното?
На мен тестото ми се получи много гъсто и маслено, миксера едвам го въртеше, издигаше се нагоре по бъркалката.
Поради тая причина и аз си помислих, че няма да станат, но станаха превъзходни ...

Пекох в предварително загрята на 180 гр. фурна, както си е по рецептата.

Наистина не виждам причина да не станат ...  Rolling Eyes

# 674
Знам че пудинговите мъфини са хвалени толкова много пъти, но просто не мога да не ги похваля и аз.
Това е най-вкусният мъфин, който съм яла! Станаха ми божествени!
Полях ги с карамелена глазура, УНИКАЛНИ СА!!!
 Лабрекс, благодаря ти за страхотната рецепта!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Вивиан, благодаря ти за добрите думи!  bouquet И на мен са ми от любимите тези мъфинки. Но огромно удоволствие ми доставят разкошните ви кексчета на още по-разкошните ви снимки, наистина усещането е невероятно. На последната страница на Аелис, martin4e - прекрасни са!  chef  bouquet

Dina.K
, пак виж рецептата, не е трудна, не знам къде е причината да не ти се получат, вече обсъждахме възможните причини мисля, че с Евчо беше newsm78. Аз по-често на кекс правя тестото, защото ми е по-лесно и бързо да го изсипя в кексовата форма. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт