КГБ = Клуб на Готините Баби - 82:)

• 18 755
  • 439
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Римар, благодаря.
Тя вече е успяла - има си професия. А студентството и се струва купон - като у-ще. И понеже съучениците и са в тази специалност, затова се пробва там.
Аз днес само ви досаждам, но няма на кого да се похваля. До сега се хвалех на братовчеда, сега Криси като е в болница не върви да му изпляскам - пък Ани я приеха. Хората не знаят на кой свят са вече.
Други роднини нямам, на колежките ще се похваля в понеделник.

# 166
Айша, не.Тука съм ама имам доста задачки с дребния и не ми остава време да пиша.Иначе когато имам възможност ви чета.

# 167
# 168
Добро утро и от мен.Зиче, благодаря за кафенцето.
Седнах на компа да видя прогнозата на времето  че ще ходим на плаж.И си викам я да ви хвърля по едно оченце. Laughing
Вчера  при нас валя,че затова да видя как е водата,ама тя е "чорба"-много топла.Нищо че вчера валя проливен дъжд смятам да отидем на морето.То и без това горният слой на пясъка ще е изсъхнал.А й колко се стой по хавлиите/поне ние/
Хайде, лек ден на всички ви.

# 169
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро и от мен!
Светле,за какъв дъжд говориш?Кога е валяло? Моите снощи не съм ги чувала,но до обяд нищо не споменаха.
Аз реших да ви послушам и да я карам по-леко.Вчера се поозорих,пък и снощи до към 9 рязах праскови за конфитюр,а надвечер ще го варим. Пуснала съм и една пералня и съм пред ТВ на Нова гледам детските филмчета. То аз съм бетер децата - в неделя сутрин не ги пропускам. Май акъла ми стана като на Криско! Joy Joy Joy
Лек ден на всички! Светле,приятен плаж!

# 170
Привет и от мен! Зиче, мерси за кафето, аз още си пия моето, дългото...
Хич не ми се става от компютъра, но списъка със задачките и той дълъг...
Янче, мятай ги насам тия праскови, не ги хаби на конфитюр  Joy
Следобед беше проливния дъжд, но въобще не си личи вече,
и пак е задушно, и горещо...
Приятен ден на всички! Хубаво да си починете и да заредите нови сили!
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 171
# 172
Здравейте, момичета!
Вчера, към 13.30ч. отидохме на плажа, аз с новия бански, платихме чадър и три шезлонга, полежахме около час и като ни заперка един дъжд, притъмня, обаче хората не си тръгват и ние инат и ние стоим! След петнайсетина минути облака отиде в морето и пак грейна слънце, та стояхме до 17часа. Водата чай- топла, разкошна. Само по брега имаше водорасли.
Днес  Росито, нали правиха ремонт и донесоха разни неща с едно камионче в нашия гараж. Тя с дечурлигата, караше след камиончето. Обядвахме под асмата-беседка, току що ги изпратих, минах през банята и лягам, но първо да ви видя как сте, а и да кажа ние как сме. Миша остана за една седмица да ми гостува, другата седмица ще ми гостуват близнаците, нали не са вече на градина, а тя ще си бъде у тях, при приятелките си. Хем и да не се дразнят, че уж е голяма, ама много ги дразни.
Отивам да се паркирам до Стефанаки, че от горещината ли, от бирата ли, приспа ми се!
Приятен следобед!

# 173
  • София
Танита, завиждам ви на морските заради плажа.
Ние  си имаме басейн в квартала, но е доста дъблок и ме е страх да влизам. Затова не ходя, е няма и с кого.  Сутринта ходих да занеса на Криси от диетичното и мляко и капки Биогая - предписали са и ги. Докато се прибера - рейсовете нарядко днес. После малко се правих на домакиня - чистих. Сега гледам Сълзи над Босфора и се мотам тук-там.

# 174
Момичета, поздрави на всички от Диди!
Преди малко ми се обади, били на плаж голяма компания- нейното семейство, семейството на брат й,  и приятели.

Варненки, стягайте се за среща, Дидито предложи да се видим в събота 8 Август, в 17.00часа, пак на пейките до шадравана /до театъра/, където бе срещата ни и миналото лято. Дано да няма проблеми и да се съберем. Само дето се чухме по телефона, и ми е едно приповдигнато!
Доби, Светле, Мел, Фурийче, Желязната лейди, Делта,/дано не пропускам някого/, казвайте милички устройва ли ви датата и часът?
При мен, само здраве да е, ще дойда!
Янче, ти тогава ще си сборджийка, но Дидито ще бъде във Варна до 20 Август включително, ако идването ти съвпадне с нейния престой, ще се радва да се видите.
Мими, ти няма ли да дойдеш на гости на синчето, та да се увеличи "групата на КГБ-то?
Айша, съжалявам, че с такова желание говориш за морето, а няма да можеш и това лято да го видиш! Дано Пламен се навие да дойдете двамата, има още време, или няма отпуска човека?
Приятна вечер, на всички!

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 17:39 от Танита60

# 175
  • Пловдив
Тази сутрин успях само да ви поднеса кафето и чайчето и тръгнахме за риба ,използваме всяка минута свободна с дедко да изчезнем с въдиците.. JoyВчера пак бяхме вече цяло чекмедже на фризера напълнихме със шарани. Mr. Green Голям кеф и станахме като цигънчета черни.  Joy Joy Joy Joy До нас имаше едни цигани, ами то не се различаваме от тях . ooooh! Sick Sick Sick Joy Joy
Малееее направо не мога да се гледам толкова почерняла само косата и зъбите ми се открояват.   Mr. Green  Sick SickJoy Joy Joy
Като си помисля, че от утре пак съм по плажовете и направоо ooooh!

АЙША как е Крисито не я ли постабилизираха малко... newsm78 Tired

# 176
Ехо,  Hug Hug Hug
познайте кой е тук черен и отпочинал.
Току що влизам,пускам компа и почвам да оправям багажа.Обаждам се ,че се върнах и после като се оправя ще ви чета и ще ви разказвам.

# 177
  • София
Деси, чакаме снимки.
Танита, Пламен няма отпуск, защото напусна старата работа и му платиха за 3 год.
Сега лежи и и си търси работа.  Laughing всъщност обикаля да си подбере читаво такси - пак му е мерак да се прави на  таксиджия. Нека се пробва. Малко е див и не иска да ходи на почивка - то като малък не са го водили и не е свикнал, направо няма желание.
Студентката днес е на плаж. Сега ме сюрпризира по тел., че нямало да се записва в НБУ.
Какво да говоря вече не знам?
Зиче, за Криси казват, че такъв тежък случай не са срещали. Много намален имунитет, а не искат да и вливат имуностимулатори. Само сменят антибиопиците и все поддържа темп. Вече не иска нищо да яде - само  сухо мляко и локумени вафли. Стомах я боли от глад и лекарствата.
Лежи на леглото и постоянно кара майка си да  я люшка. Горката жена от май е по болници с нея - вече и тя едвам издържа. Трагедия от всякъде, но  все се надявам на добро.

# 178
  • Пловдив
ДЕСКАААААА ДОБРЕ СИ СЕ ЗАВЪРНАЛА ЖИВА И ЗДРАВА  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet
Хайде оправи си багажа , и чакаме снимки да разглеждаме.. Hug Hug Hug

ОХХ АЙШАААА горкото детенцееее ooooh! Tired Tired Дано господ се смили над нея  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig   да се стабилизира и да поживее ,че то какво хубаво е видяла тази душичка само мъки ,болки,болници  Tired Tired TiredНаправо ми се реве  Cry за такива невинни душички като нея. Cry Tired Tired

# 179
  • София
Дано, дано..
аз пак да дудна и да се оплаквам. Пламен и брато му бяха днес цял ден на гробищата, правиха рамка на гроба на майка им. Сестрите - принцеси решили, че така паметника ще излезе по-евтин с около 150 лв. Не, че някоя е смятала купените материали и работата.  Брат му е строител и няма проблеми да налее бетон, ама нашия нали е нежна шофьорска душица. Та му паднало кръвното, почти припаднал,  изгорял му гърба. После трябваше да ходят при 1 от сестрите/от свестните/ в Люлин на рожден ден на дъщеря и. Закарали го там, поосвестил се и го пратили с рейса през цяла София да се прибира. Те не могат да се надигнат и да го докарат с кола като му е лошо. Аман от използвачки, проклела съм ги.  Сега му намазах гърба с ракия и заспа.

Общи условия

Активация на акаунт