КГБ = Клуб на Готините Баби - 82:)

• 18 777
  • 439
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, днес моят внук Бори има рожден ден, става на 10 години!
Да ни е жив, здрав, умен, хубав, амбициозен, добър и късметлия!
Вече му честитих и си го нацелувах, за здраве и късмет!
Вижте какво му посветих:

Б -   КАТО БИСЕРЧЕ БЕЗЦЕННО,
О -  КАТО ОБИЧ, БЕЗМЕРНА,
Р -   КАТО РАДОСТ, НЕОТРАЗИМА,
И -   КАТО ИСКРИЦА НЕЖНОСТ,

Ч -   КАТО ЧОВЕК, ЧОВЕЩИНА,
Е -   КАТО ЕДИНСТВЕН, НЕЗАМЕНИМ,
С -   КАТО СКЪПОЦЕНЕН, СЛАДЪК,
Т -   КАТО ТВЪРДОСТ, ЗДРАВЕ,
И -   КАТО ИСТИНСКИ, ИДЕАЛЕН,
Т -   КАТО ТАЛАНТ И ДАРБА,

Р -   КАТО РАЗУМ И РЕАЛИЗАЦИЯ,
О -   КАТО ОГЪН И СТРАСТ,
Ж -  КАТО ЖИВОТ И ДЪЛГОЛЕТИЕ,
Д -   КАТО ДОБРОТА И ДЪЛГ,
Е -   КАТО ЕНТУСИАЗЪМ,
Н-    КАТО НАДЕЖДА,

Д -   КАТО ДЕЙСТВИЕ, ДЕЛА,
Е -   КАТО ЕНЕРГИЯ,
Н -   КАТО НЕЖНОСТ!

ТОВА СИ МИЛИЧЪК ЗА МЕН,
ТОВА ТИ ЖЕЛАЯ НОЩ И ДЕН,
ТИ СИ ЕДНО ОТ ЧЕТИРИТЕ МИ СЛАДУРАНЧЕТА,
ОБИЧАМ ТЕ СКЪПИ! ЦЕЛУВКИ ОТ ТАНЧЕТО!

newsm51 Two Hearts Flowers Four Leaf Clover newsm59 nbirthday bdbaloni

Черпя за негово здраве!                                                                                                

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 02:56 от Танита60

# 181
  • София
Добро утро!

Танче, да ви е жив и здрав Бори! Да успява във всичко, с което се захване  bdbaloni

За най-добрата баба -

# 182
  • София
   Честит юбилей , Бори!От сърце ти желая здраве и щастие! С лекота постигай всичко за което мечтаеш!Винаги бъди гордостта на семейството и радвай баба Танита!

Танита,честит празник,мила!Зная,че днес ти е един щастлив ден,нека всички дни са ти като днешния!                                    

Момичета,отпуската ми започна с голямото чистене.Вчера изпрах килима от трапезарията,пътеки и китеници.Пералнята отделно почти не спря  през целия ден.Днес ще излизам по задачи и довечера продължавам с килима от хола.Та не се чудете защо ме няма! Лек и приятен ден!

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 08:44 от Яжка

# 183
  • Видин
Привет, момичета! Hug

Честит рожден ден на Бори!
Да е жив и здрав, да има много късмет в живота и много добри приятели!

Айша, Ани защо се отказва от НБУ?Опитай се да я убедиш да не го прави Peace

Деска, пускай снимки да те видим колко си черна Hug

Няма да ви изброявам, но ви желая на всики хубав ден!  bouquet

# 184
Мила Танита,честит рожден ден на твоя Бори!
Толкова много красиви думи си казала в стихотворенито си,че аз не мога да се сетя за още.
Затова му пожелава само много здраве и щастливо детство!
това клипче е за Бори http://www.riversongs.com/cards/surprise_birthday.html

# 185
Римар, Яжка, Жаки, Мери Попинз, благодаря ви за пожеланията към Бори!
Той си ги прочете, изслуша музикалния поздрав от Мери, дори се "кълчиха" в ритъма с Миша! Благодаря ви от сърце!
Сега са при старата му баба и дядо- на баща му баба и дядо, и сватята ми, и Миша е с тях.
Довечера със приятелчета, роднински деца и съученици са на ЗАЗА-БАР, на нашия плаж.
Юбиляря празнува! Да е жив и здрав!

# 186
  • София
Момичета, здравейте! Hug Peace
Не съм ви чела в последно време, ама да напиша някой и друг ред.
От днес съм в отпуска целия август. С брат ми ни чака ремонт на апартамента, който даваме под наем, а и нови наематели да си търсиме.
 Танитка, да е живо и здраво внучето ти Бори, много да те радва с успехи в живота, учението и да е късметлия. Днес 3-ти август има рожден ден и брат ми - прави 63 години.
Айша, за това детенце много ми е мъчно, сигурно заради горещините се и влошава състоянието му. А родителите му, милите трябва да са много силни да издържат тези мъки.
Ще ви почета малко и пак ще пиша.

# 187
  • Varna
Здравейте Кагебейкитееее  bouquet
ТАНИТКА- Да ти е здраво Борето, да ви радва и да има винаги добри другарчето около себе си!!!

Аз се прибрах вчера от Стамбула. Хич не ми се връщаше, ама викнаха мъжо за работа.
АЙША- много ми стана криво за това детенце, ама много Sad

# 188
  • Географският център на България-Габрово
ТАНЧЕ- ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на БОРКО.Да изживее едно щастливо детство,да бъде обичан от мама татко и най вече баба.Да запази от детството си най хубавите спомени .

# 189
Така,
пуснах три перални и изчистих.Разгледах и много снимки да видя какво да ви предложа.
Това е от едно гръцко заведение в Равда и ние тримата.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13965683
И още една от последната ни вечер
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=151241&pid=13965807
Танитке,
Да ти е живо и здраво бабиното слънчице.
Много радост и здраве и щастие в този живот му желая и все да е заобиколен от внимание и обич.
 Aisha,
бъдете опора за всички около детенцето.Ще са ви нужни всички сили за да преодолеете това тежко изпитание.
Дано да мине по бързо всичко и детето да се радва на пълноценен живот.

# 190
  • Кубрат/ Пишурка

Здравейте и от мен! Днес цял ден съм гражданка и се върнах преди час. Имам си вече началник смяна в предприятие в Русе! Най-после! Утре ще си носи документите и молбата за назначение.От сряда започва работа! И се радвам от сърце за него!Дано му потръгне най-после,че....аман!

Танче,честито ви рожденик! Да му върви учението и веселието!

И за всеотдайната баба:

# 191
  • Кубрат/ Пишурка

Деси,добре сте се завърнали! От снимките личи,че сте щастливи!

Айша,жалко за детенцето! Като си помисля,че е колкото моят Криско и очите ми се напълват!Дано го стабилизират поне малко!

Танче,много ми се иска да прескоча да Варна,ама не знам дали ще ми се отвори парашутът скоро.Поздрави Диди като се чуете,а ние освен по скайпа после да се видим с нея.

# 192
Привет момичета от една зачезнала бабетка.
Не съм чела много отдавна.
Ще се радвам ако всички сте добре.
Отивам да чета.

# 193
  • София
Танита, честит рожден ден на Бори!
Пожелавам здраве, весели игри и успехи в учението!
И вие с дядо Стефчо да го слушате.   bouquet
Жаки, Ани  така си приказва - май още не е излязла от тийн възрастта. Сърди се без причина, иска да се налага - ако не ме нервира денят и е минал напразно. Добре, че я разбрах и не се връзвам. А такива неуредици в този прехвален НБУ. Днес цял ден не могат да ми кажат на коя банкова сметка да преведа парите за първи семестър. От счетоводство, отдел Студенти и сайта дават 3 различни № на сметки, добре поне  че са в 1 банка  #Crazy
Та утре я пращам с 1360 лв в джоба да обикаля СОфия. Първо трябва да си вземе новата лична карта и после газ до другата част на града да се запише. На всичкото отгоре в сайта е обявена друга цена за семестър.
Благодаря за съчувствието към Криси и близките и. Днес са подтвърдили наличие и на останалите гъбички, характерни за муковисцидоза. И то в най-голяма концентрация.  Поне още 3 седмици ще я лекуват с антибиотик. Сега баща и е тук с тъщата. Майка и си отиде за 2-3 дни до Търново да почине, че от май е все по болници.

# 194
Мая, Делта, Дуня, Деси, Янче, Айша, много ви благодаря за поздравите към ЛЪВЧЕТО  ни Бори! И вашите внуци и деца да са живи и здрави!
Айша, специални пожелания за здраве към твоята племенничка! Всички се борите, дано да успеете!
Янче, честит ти мъж-началник, дано и заплатата да му е началническа! Дано да се видим този месец и с тебе!
Мая, честит рожден ден и на твоя брат! Да е жив и здрав  и вашия ЛЪВ!
Лека нощ, на всички!

Общи условия

Активация на акаунт