Да - пиша за дъщеря си, защото друг близък нямам. Защото това дете съм го извоювала въпреки нежеланието на всички тогавашни роднини, защото се роди 1200 гр, дадоха ми го в къщи на 9 месеца и през цялото време не се знаеше дали ще живее и какви поражения ще има. Медицината 1990 г. не беше толкова напреднала. Даже майка ми ме съветваше да го оставя в дом Майка и дете и да се разбера с директорката/моя близка/ да ми дадат друго. Никой нямало да разбере. Исках си го заради самото него и заради биологичния и баща. Той вече не е жив. Имахме доста проблеми в детството и, постепенно отшумяха. Завърши училище навреме, ориентира се към курсове и работа още от 10 кл, започна работа, вече я ценят и уважават. Тази година влезе и в университет. Не виждам защо да не пиша за нея, за живота и, както и за моя. Това правя, това пиша. Книги нямам нерви да чета. Преглеждала съм нашумелите за да знам за какво става дума. Иначе гледам сериали и да - чета само жълти вестници. Просто това ме разтоварва от всекидневното напрежение. Това ми е живота, това споделям тук, защото мислех че сме близки. След като това пречи - ще се оттегля.
Не съм съгласна, че последно сме били съпричастни към Вики. И за Криси също много хора не само изразиха съчувствие, но и ми пуснаха линкове с лекарства, доктори. Благодаря на всички.
За проблемите на всеки ми се струва, че сме били съпричастни.
Но да ми каже майка на дъщеря, че не иска да чете за моята....разбирам, ако отегчавам бабите с внучета. Даже ми беше интересно споделянето и за Америка, и за заплащането и за проблемите на Минко - дали ще остане без работа. Никога не са ме отегчавали и проблемита на внучетата.
Това е - простовата съм, живея с мъж шофьор и дъщеря фризьорка, а аз съм касиерка.
Доколкото си спомням в Хоби и ма теми за книги, стихове, чужди езици. Доста хора проявяват интерес към тях. Не разбирам какво толкова възвишено може да пишем тук.
Съвсем нормално е, някой да сподели за зимнина, за покупки, все пак не сме на 25 г. И в службата за това си говорим, а не сме някакво збутано ЕТ, а фирма - от най-големите данъкоплатци.
Та, ако има интерес от ваша страна мога да ви пиша за фешън партито, за престоя в Сл. бряг и др....
И за Криси в болницата може да споделя.
Но ако това пречи - кажете и се махам. Теми и потребители много.
Извинете ,но РД ми беше юбилеен и станах на 55 , а не на 5 години.Така,че трудно някой може да ме командори както си иска.Сори ,ама и деди не може!
Ще пусна този пост и в другата тема, то е ясно, че едните висат четат тук, други в другата тема, нищо, че все се обвинпвате "Аз не чета там, ама съм добре усведомена"