КГБ = Клуб на Готините Баби - 82:)

• 18 623
  • 439
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ами аз явно не съм за тук. Имала съм дъщеря и пиша за нея.
Да - пиша за дъщеря си, защото друг близък нямам. Защото това дете съм го извоювала въпреки нежеланието на всички  тогавашни роднини, защото се роди 1200 гр, дадоха ми го в къщи на 9 месеца и през цялото време не се знаеше дали ще  живее и какви поражения ще  има. Медицината 1990 г. не беше толкова напреднала. Даже майка ми ме съветваше да го оставя в дом Майка и дете и да се разбера с директорката/моя близка/ да ми дадат друго. Никой нямало да разбере. Исках си го заради самото него и заради биологичния и баща. Той вече не е жив. Имахме доста проблеми в детството и, постепенно отшумяха. Завърши училище навреме, ориентира се към курсове и работа още от 10 кл, започна работа, вече я ценят и уважават. Тази година влезе и в  университет.  Не виждам защо да не пиша за нея, за живота и, както и за моя. Това правя, това пиша. Книги  нямам нерви да чета. Преглеждала съм нашумелите за да знам за какво става дума. Иначе гледам сериали и да - чета само жълти вестници. Просто това ме разтоварва от всекидневното напрежение. Това ми е живота, това споделям тук, защото мислех че сме близки. След като  това пречи - ще се оттегля.
Не съм съгласна, че последно сме били съпричастни към Вики. И за Криси също много  хора не само изразиха съчувствие, но и ми пуснаха линкове с лекарства, доктори. Благодаря на всички.
За проблемите на всеки ми се струва, че сме били съпричастни.
Но да ми каже майка на дъщеря, че  не иска да чете за моята....разбирам, ако отегчавам бабите с внучета. Даже ми беше интересно споделянето и за  Америка, и за заплащането и за проблемите на Минко - дали ще остане без работа. Никога не са ме отегчавали и проблемита на внучетата.
Това е - простовата съм, живея с мъж шофьор и дъщеря фризьорка, а аз съм касиерка.
Доколкото си спомням в  Хоби и ма теми за книги, стихове, чужди езици. Доста хора проявяват интерес към тях. Не разбирам  какво толкова възвишено може да пишем тук.
Съвсем нормално е, някой да сподели за зимнина, за покупки, все пак не сме на 25 г. И в службата за това си говорим, а не сме някакво збутано ЕТ, а фирма - от най-големите данъкоплатци.
Та, ако има интерес от ваша страна мога да ви пиша за  фешън партито, за престоя в Сл.  бряг и др....
И за Криси в болницата може да споделя.
Но ако това пречи - кажете и се махам. Теми и потребители много.

# 301
  • София
Какво става???
Айша, Мая - не си мислете за оттегляне. Аз , както винаги не разбрах от къде тръгна всичко, ама нейсе.
Но така и не знам как се прави тема. До сега Зиче и Жабка пускаха. Със сигурност няма да е като тази, даже и да се науча. Зичето дали ще се съгласи, как мислите?

# 302
  • София
Тема се пуска много лесно.
Ани щом откри форума и веднага пусна тема - търсеше модели за безплатни прически.
Има бутон нова тема - просто трябва  името да е като на тази и пореден №, нали е нещо като отчетна само, че за бабите.  Laughing
Толкова много шарени картинки - поне на мене не са ми необходими, само натоварват сървъра.
Има много дълги и стойностни теми и без цяла първа страница с картинки и снимки.
После вече в поста си всеки може да вмъкне картинка, музика, снимка от сайт.

# 303
                     Аз понеже чета без да се крия и не можах да се въздържа.Всичко написано до тук много или по-малко емоционално е сигнал,че проблеми все пак е имало и още ги има.От КЪДЕ
тръгна всичко - ако сте чели внимателно темите , а не сте търсили постовете само на определени хора щеше да ви е ясно точно от къде тръгва всичко.И не е проблема дали съм поздравена на РД или не,дали някой пише за дъщеря или за внуче,дали е министър или чистач.Това са просто  глупости,които като се изговорят и се забравят.Проблема е ,че ако разгледате внимателно темите ще установите,че съществува разделение,че не е това ,което беше в началото.Поне 100 пъти съм писала , че като вляза и вие изчезвате от клона.Последните теми единствената , която винаги ми е отговаряла е Айша.Каквото и да съм написала дори  глупост да е било  Айша е била винаги насреща.И ако не беше тя отдавна да съм спряла да пиша.Имам постове,в които съм отправяла конкретно питане за нещо и то точно към определен човек и може да потърсите и ще видите дали този човек изобщо е забелязал , че съм писала.Е,почувствах се излишна и за това спрях да пиша.Тогава пък ми бе сервирано,че Зиче ме е наговорила и съм спряла да пиша. Sick Извинете ,но РД ми беше юбилеен и станах на 55 , а не на 5 години.Така,че трудно някой може да ме командори както си иска.Сори ,ама и деди не може! Laughing
                Мая ,пише ,че всеки мисли,че неговия проблем е най-важен.Това просто не е така.Всеки,ако реши споделя проблема си или не и ако е споделил съответно получава или не получава съвети,подкрепа и т.н.Да,ама не.Някои ги получават,а на други не ги забелязвате.За потвърждение и на последните страници има споделен проблем и никой даже не му е обърнал внимание.Е,за това говоря.Ако беше споделен същия проблем от друг вероятно щяха да са изписани 100-на страници.За това и спрях да пиша , а не защото Зиче ме е наговорила!Не съм спряла да ви чета ,защото ви чувствах близки и ми е трудно да не вляза в нета.При това влизам винаги с нейма си и нито веднъж като гост или скрит,както правят доста хора.Не съм била лицемерка и нагаждачка никога и няма да бъда.Тези ,които добре ме познават отлично знаят ,че никога не ме е било страх да кажа мнението си дори да ми коства много и в отношенията,и в работата ,и в семейството ми.Никога не съм се нагаждала към обстановката за да бъда предпочитана и сега стана същото когато се почувствах излишна / на вкус и цвет таварищ нет/ спрях да пиша,но не спрях да чета.Да,ама веднага други започнаха да пишат глупости вместо направо да ме попитат.Е,пропускам факта,че САМО Светлето забеляза ,че не пиша.

# 304
  • София
Чета ви от два-три дни и все се каня да пиша и после изтривам.... Ще кажа мнението си, не че въобще има значение за някой, но все пак. Искам само да кажа, че то не е обвързано по никакъв начин с Жабка.
Първо много ми е болно да вида как се делите на лагери. Клуба на Готините Баби се превръща в Клуб на дребнави жени! Харесвам повечето от вас и не малко пъти съм чела за вашите дъщери, синове, зетове, снахи, внуци... за сериалите ви, за чистенето, готвенето... Как изведнъж темата ви излезна неудобна за някой от вас!? Другата тема, пусната от Зиче, изведнъж и тя загуби първоначалната си идея, пак се превръща в такава каквато беше и тази рецепти, кой как станал, кой какво направил... нищо п-различно!!!
Аз знам от къде тръгна всичко, понеже ви чета почти всеки ден. Глупаво е, смешно дори! Позволяват си в другата тема да коментират, както и тук, кой какъв бил, този умен, тази неграмотна, трета незнам си каква. Е, забравихте ли, че всички вие седяхте на една маса, пиехте и ядяхте, смеехте се, говорихте си колко се обичате, а сега така да говорите една за друга по този грозен начин!
Който каквото има да си каже да си каже, но има хора, които в личната си обида, повлякоха след себе си и други хора!

На мен ми е било винаги интересно да чета, дали за работата на някой, дали за дъщеря му, дали за внуците ви, а сега се чуда, как успяхте да стигнете толкова далече.... Този на този не отговарял, трети не поздравявал, четвърти.... Едва ли преди е било по-различно, но сега от една глупост, почнахте да издребнявате всичко.

Харесвам и обичам Зичето и семейството и, много съм им благодарна за това, което направиха за майка ми, но Зиче не е редно всичко това! Може да съм ти дъщеря, но ако бяхте седнали да поговорите открито да си се нахокате една друга едно хубаво, а не да  пускаш дубликатна тема, може би сега нещата щяха да са други.... Голями хора сте!
Това е моето мнение, на мен може да ми се сърдите колкото си искате, на мен не ми дреме! Просто е жалко, че хубавия ви отбор се разпръстна така!   Hug Ще пусна този пост и в другата тема, то е ясно, че едните висат четат тук, други в другата тема, нищо, че все се обвинпвате "Аз не чета там, ама съм добре усведомена"  Wink

п.п. мили бабетки аз ще ви пусна следващата тема, не се претеснявайте за това! Клуб на Готините Баби ще го има! Целувки!   bouquet

# 305
  • София
     Аз ще остана тук,защото виждам,че и други мислят като мен.Няма да се отказвам от темата.За пускането на нова тема съм съгласна с Айша. Аз веднъж пуснах нова тема,като по невнимание натиснах друг бутон,а не който трябваше.За картинките-ще минеме и без тях- те не са най-важното.Няма да ми пречи никой,всички са ми приятни.Интересно ми е да чета и за деца и внуци ,и за лекарства и за ястия и за книги....Ще ми бъде приятно тук да пишат и Зиче,и Деси и Танита...,както и напусналите преди повече време.Никога не съм била против някого и мога да изтърпя всичко. Аз,както повечето от вас нямам време за възвишени преживявания...работя на няколко места,тичам на пазар,готвя,чистя у дома и редовно заспивам пред телевизора.Чета вестници/те всички са жълти/,слушам музика.Не съм добре със зрението и при малко по-дълго четене очите ми се изморяват.Когато се срещнахме мисля,че всеки си е изградил мнение за другите и сега е излишно да се мъчим да се преоткриваме.
     Не ме е срам да поискам извинение от вас-прощавайте ако съм ви засегнала.Откровена съм и казвам каквото мисля.

Последна редакция: нд, 09 авг 2009, 18:07 от Яжка

# 306
Здравейте всички, които пишете и четете. Незнам защо се стигна до тук, подробности не съм чела, понеже нямам възможност да влбизам всеки ден, но прочетох подробно поста на Запазена марка и напълно подкрепям написаното от нея. Нещата явно много издребняха и по-добре да се спре до тук. Нека всеки пише за това, което му се пише е моето мнение. На мен ми е било винаги приятно да чета за всичко, било то за деца, внуци и т. н .
Влизам да ви покажа обещаните снимки Срещата ни мина много добре Радвам се, че се запознах и с Делта.

http://store.picbg.net/pubpic/04/01/625f31cfa8620401.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/DA/D8/c6f770b34daedad8.jpg във влакчето

# 307
  • София
Диди, радвам се че сте изкарали добре. За съжаление снимките не се отварят - ако имаш възможност, пробвай пак да ги сложиш.

# 308
Темата беше пусната за това!!!

Извинявам се,че е на руски ,ама ако някой не се справя ще превеждам! Laughing

# 309
Диди, радвам се че сте изкарали добре. За съжаление снимките не се отварят - ако имаш възможност, пробвай пак да ги сложиш.
Римар, при мен се отварят, пробвах вече два - три пъти, няма проблем. Нека кажат и другите дали ги виждат.

# 310

МОМИЧЕТА,ЗИЧЕ Е ПОДГОТВИЛА НОВАТА ТЕМА!!!АЗ ЩЕ ВИ Я ПУСНА КОГАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕ!!!РАЗБИРА СЕ ,АКО НЯМАТЕ ВЪЗРАЖЕНИЯ!!!

Диди,снимките се отварят!
                  Яжке,почисти си гълъбарника от пощенските гълъби! Laughing Кутията!!!

# 311
  • София
Явно проблемът е при мен. Пак пробвах и не мога да ги видя. Но, нищо. Вяжно е че сте си прекарали хубаво и аз се радвам за това.

# 312
  • София
Диди,  не се отварят. Явно нещо комп. не е наред. Преди малко тук тока мига 2-3 пъти.
Важното е, че сте изкарали добре.
Сина къде се записа да учи? Може да си писала, но с това ходене до болницата явно съм изпуснала.

# 313
  • София
Диди, снимките се отварят, но много бавно. Радвам се на срещичката ви. Миналата година по това време се готвехме за Балани. Деската ни уреди срещата и според мен си изкарахме чудесно. А сега няма кой и къде - мъка, мъка!! Все ми се струва по хубавота време да спретнеме една национална срещичка - сигурна съм, че доста момичета ще дойдат- криза, не криза ще отделят някой лев. Хвърлих ръкавицата -може да отнеса някоя и друга попържня, ама нищо, ще се жертвам.
 Зиче ми изпрати новата тема и на мене, но мисля, че без нея не е редно да й ползваме труда.
Какво ще кажете?

# 314
  • София
Аз май съм от тези дето много не четат.
 Запазена марка, супер ако ни пуснеш темичката. А още по- хубаво да си я пусне Зиче и да си остане тук.Каквото било-било. Никой няма да е против. Защото и Дидия пита аз съм на това мнение темата да си я пуска Зиче, ако ли не Запазена марка. Нали все пак е хубаво да спазваме така нареченото авторско право. Зичеееее, Моля те!!

Общи условия

Активация на акаунт