КГБ = Клуб на Готините Баби - 82:)

• 18 610
  • 439
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Яге, това е ново изследване за друг вид бактерия. Каквото и да изследват - болестта е генетична. Просто заради друг антибиотик.
А ти не се ядосвай. Взимай отпуска и отивай да почиваш. Много се събра - работи, диета....
Отиди някъде сама за 10 дни да си починеш от всичко и от всички. Пари се печелят, здраве и нерви  - не.
Пламен си дойде. Ани също заспива на Китен.
Лека нощ от нас.

# 76
Добро утро

# 77
  • София
     Добро утро момичета! Гъбке,благодаря за кафето.И аз сега пия кафе и чакам да видя как ще оплюват Дюкан по БТВ.После ще излизам за работа.Лек и приятен ден!

# 78
Добро утро.
Гъбче, благодаря за кафенцето.Разкошна снимка.
Айша,приятна почивка на Ани.Много е хубаво в Китен.
Дидия,аман от такива съседи.И на мен до болка  са  ми познати.Хубаво правиш ,тормози ги по често-пък ако ще и да ти се сърдят Joy/все пак ти си си в правото /.Такива съседи с добро не се оправят.
Дуня,много пораснал малкият-голям мъж.Да ви е жив и здрав и много да ви радва.

Лек и прохладен ден мили момичета.
  bouquet

# 79
Добро утро момичета! Гъбче благодаря за кафенцето, присъединявам се към вас.  Laughing
Зиче, нещо си зачезнала,  newsm78 да няма проблем, с баща ти?  newsm78
Танита, ще се похвалиш ли вече, с нов климатик? Сложиха ли го?  newsm78
Яжка, след бурята, идва и слънце.  Peace Горе главата.  Hug
Дуня,много хубав бузльо, жив и здрав.  Peace
Лек ден, на всички!

# 80
  • София
 Тук купона си тече. Ние снощи дойдохме за малко в Дружба и после почти целия август сме на Богров.
 Яжка,Георгенче Hug Дуня много сладък синеочко. Дидия от простотията спасение нЕма,и в Дружба и в Богров все се намира някой да ми събуди децата. В Богров е признак на благополучие да купиш на 10 год. си дете я мотор, я АТВ и да пърпори из улиците,до нас пък един с камион все го ремонтира и чука. Въпреки това 4 дни и Елина и Вели се скъсаха да спят. Вели не бе спал следобяд от март месец.

# 81
От сутринта се радвам на картинката ,която сложих Grinning Grinning
Ах морето....... Grinning Grinning

Танчеее- завиждам ти Hug Hug Hug Grinning Grinning

Дуня - синеокия бебок е порастнал наистина Hug Hug
Айша - дано  открият вече правилното лекарство за тая малка душица Hug
Яге - давай по-ведро ! Излизай в отпуска да поразпуснеш малко Hug Hug
Шпунц - вие все едно сте на почивка Grinning Grinning

Диди - дано днес майстора спазва часовете ! Hug Hug

Зичеее- къде си? newsm78 Hug
Мастерче - ти? Hug newsm78

При мен на работа ремонта продължава с пълна пара- днес се каня да си понаредявече офиса с част от новите мебели,че като се върна от отпуска да ми е готово до някъде.  То иначе ако оставя колегите - мале мила - такава подредба ще дръпнат,че после 1 година ще си търся нещата Joy Joy

Гушки за всички ! Hug Hug Hug
Приятен ден   !

# 82
  Заповядай те!

Шпунц   Hug Hug Hug

# 83

Добър ден и от мен,че то си стана ден вече!Аз съм с четиримата та ми е трудно да пиша,но поне да ви пожелая ПРИЯТЕН И СПОКОЕН ДЕН!        Майсторите още ги няма ,нооооо до 14 часа има още време! Laughing
             Шпунц,колкото и да тропат и да крещят на Богров си е друго!Щерката се сърди,че сватовете не вземат децата на селото на свата,тихо и спокойно е,двор голям,ама всички не са балами като нас! Laughing Всеки си гледа кефа пък после олеле мале защо децата бягат от нас!Ами да си помислят защо! Mr. Green

# 84
Здравейте, момичета!
Обикновенно след десет, се появявам и аз!
Дунче, внука ти е голям, синеок чаровник! Да ви е жив и здрав!
Айша, приятно изкарване на Ани в Китен, дано да е хубаво времето и да си намери приятна компания!
Джейда, майстора е казал на щерката: утре, значи днес, след 13ч. Нали ви казах, че жегите ще минат докато..... ама да не се ядосвам!
Вчера към 19.30ч., дойдоха приятелката ми и съпруга й, стояхме до 1.30 часа в "беседката" под асмата, Стефан се вихри като Главен готвач, аз като домакиня и сервитьорка, уж шест часа приказвахме, приказвахме, но преди малко им се обадих да проверя "болят ли ги главите от мастиката",та още половин час мина в приказки! Добре си изкарахме, само дето рядко се събираме!

Гъбче, благодаря ти за кафето,
и аз бих го пила на морето,
но нямам си компания,
за този вид желания,
за това пред компа с вас,
си го пия в този час,
но за след обяд, Стефан ми е обещал,
и честна дума ми е дал,
да идем, да си топна дупето,
и новия бански във морето,
дано да стане, и този път,
котка да не ни мине път!

Приятен ден милички!

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51   Hug Hug Hug

# 85
Ем мА на - тука съм  Mr. Green
На тръстиката съм отдавна....Тая година ще си мечтая само за море...Няма да ме огрее...

# 86
  • Пловдив
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА.
За интересуващите се от моята скромна особа  ейма на тука съм Joy  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Вчера нямах време да ви пиша че бях пак за риба  Blush Мими  си беше в къщи с децата ,че им се развалил резонанса и са ги пуснали, а ние с дедко беж да ни няма на язовира.. Joy Joy Joy
Хванахме още риба ,фризера вече е напълнен няма място  LaughingНо ние в къщи много ядем риба тъй че ще си я консумираме с кеф.
Няма да ви изреждам само ще ви прегърна всички ,  че отивам да сготвя нещо докато спи раята. Hug
ЕТО ВИ НЕЩО ОСВЕЖАВАЩО ЗА СЛЕДОБЯД...

# 87
                И моите ги приспах! Laughing Само ,че аз ще готвя вечерта,че не съм у нас,а в щерката.Тя е гракнала зетя пак да ги води при майка си и се чудя на снахата на Яжка  newsm78 Моята гледа само да ги изпрати някъде пък тя  не дава детето и в една къща живеят! #Crazy Ама разни хора. Laughing
                Зиче,на кой язовир ходите с дедкото?Ще трябва в събота да отида да си наловя малко риба....в магазина  Laughing , че както пишете все за риба взех да се окапвам.
                Възпитах ги майсторите на съседите.До преди 14 ч бучаха и като спряха погледнах часовника точно 14.00  Mr. Green

# 88
  • Видин
Хайде и аз да се разпиша набързо Party

До обяд се обаждах в управлението и потвърдиха че от 06,08 съм отпуска Party
Остава и Данчо да го пуснат и от 10. 08 живот и здраве изчезваме към морето Grinning

Дидка, леко полеко и ще се научат маисторите Peace
Зиче, голяма си риболовка! Hug

Яжка, дано по- скоро минат ядовете.Опитай се да не се ядвоставш толкова че само на теб си вредиш Peace

Дуня, синеокото сладурче да го нацелуваш! Grinning

Всички останали да не ви изреждам - много  Hug Hug Hug

# 89
  • Географският център на България-Габрово
Благодаря Ви момичета за пожеланията към нашият Криско.Много интересен взе да става вече.Струвма ми се,че скоро ще си купи краченца.Иска постоянно майка му да го хваща под мишничките и да обикалят.А ето тук пък го вижте на плаж.На басейна в Трявна разбира се.Не минава ли на неговата и веднага рев.

http://store.picbg.net/pubpic/3E/AF/4fd158ee3dd03eaf.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/F8/8B/b64bb504ad3cf88b.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/AB/E1/0e2c3fc7f7e6abe1.jpg

Общи условия

Активация на акаунт