КГБ = Клуб на Готините Баби - 82:)

• 18 616
  • 439
  •   1
Отговори
# 90
  • Кубрат/ Пишурка
 Здравейте момичета! И аз да се разпиша днес.
Тази сутрин до обяд бях в града,хем да нагледам мама си,хем да се видя с братовчедка си,която в понеделник се върна от Италия.Там е вече втора година - гледа една баба на 83 като я води на маникюр и педикюр.Тук лична асистентка гледа пък майка й,а аз й движа финансите.Нещо като финансов директор на неформално дружество!Та имаше доста проблеми с личната и дойде да я смени.Получих подаръци: два чифта чудесни обици и два магнитни гердана в черно и червено!А, и едно парфюмче (малко е тежък аромата,но на харизано магаре....!). Та така ,похвалих се.Следобяд починах малко,а преди малко нарязах на порции едно купешко пиле и ще вляза в блога ни да видя какво да си избера за готвене.Може да намеря нещо по-завързано.
Дуня,много сладко внучето и все по-сладко и интересно ще става!На тази възраст стават най-много за намачкване - да го нагушкаш и намачкаш като го видиш!
Зиче,стига прави скомина с тази риба! Hug Hug Hug И аз искам на язовиииииииир! Ама повече от два дена няма да издържа! Joy

# 91
  • Пловдив
ДУНЯ чак сега сколасах за малко пак да намина И ВИДЯХ МАЛКИЯ СИНЕОЧКО АМА Е СЛАДЪКККК Hug Hug Hug Най много харесвам децата в тази възраст преди прохождане  че още можеш да си ги правиш ти каквото искаш. Joy Hug
ДИДИЯ ходиме тука покрай Пловдив на язовирите само ,че си плащаме за риболова защото са частни язовири. Peace
ЯНЕЕЕЕЕЕ идвай ще те водим на язовиррррр Joy Joy Joy Joy Joy JoyНие не спим там само през деня ходим и това е но на язовир мога да стоя денонощно и да ловя риба . Peace Mr. GreenТогава за нищо не мисля така вниванието ми е превлечено от плувсата чеее... Joy Joy Joy
От миналата година не сме ходили на риба ,ръждясаха ни въдиците ама като няма време така е.  Thinking

# 92
  • София
Зиче, нищо не пишеш за земетресението. Усетихте ли го или бяхте  тогава на язовира?
Аз минах през Криси. Тя от няколко дни яде само локумени вафли, предната вечер донесох 2 пакета, днес поиска 3. Важното е, че хапва нещо да не я боли стомаха от глад. Баща и занесъл материал за изследването, в петък ще е готово. Той си отиде до Търново, в петък ще дойдат с бабата да я видят.
Ани  изкарва добре на морето, днес са били на корабче. По-късно ще ходят на дискотека.
Жаки, приятна отпуска и  да си починеш добре.
Дуня, Краси е много сладък.  Искам и аз такова бебе, пък.

# 93
Здравейте, момичета!
Дойде моят час да се разпиша.
За всички вас - прегръдки и целувки.
Като гледам и чета - кой в Китен, кой на басейн,
кой се кани да излиза в отпуска - аз съм се заровила
и в къщи, и в офиса - работа и ремонт, че накрая -
едно за глава, друго за крака  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
Зиче, ето ти малко снимки на конкуренцията

http://www.bgphoto.net/photos/27706/o633844988639715000.JPG
http://www.bgphoto.net/photos/27706/o633844988793933750.JPG
http://www.bgphoto.net/photos/27706/o633844988932840000.JPG
http://www.bgphoto.net/photos/27706/o633844989482840000.JPG
http://www.bgphoto.net/photos/27706/o633844989669871250.JPG
http://www.bgphoto.net/photos/27706/o633844989871902500.JPG
http://www.bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=8117804
Яжка, няма ли да излизаш вече в отпуска -
да си отдъхнеш от всякакви тормози и проблеми  Heart Eyes  Hug
Шпунц, наслаждавай се на почивката, на природата
и на сладките душички!
Жаки, и на теб - приятна отпуска!
За всички останали -  Heart Eyes  Hug   bouquet Heart Eyes  Hug   bouquet Heart Eyes  Hug   bouquet
Дуня, нали трябва от малки да покажат характер -
сладък е дори и разреван!
Танче, както сте я подкарали с дядо Стефан,
в скоро време май и леглото ще си преместите в беседката.
Гъбче, като заминеш в отпуска, кой ще ни сервира рано-рано кафенце - ще ни липсва!
И на теб хубава отпуска ти пожелавам!
Дидка, нямаш грешка - справяш се с възпитанието и на деца, и на майстори  Laughing

# 94
  • София
Георгена, не си сама. И аз съм на поста - отпуска няма. тоест - има, но и да ме пуснат от работата няма с кого да отида някъде. Ани си ходи с компанията, Пламен не иска да ходи никъде. Само ремонт не съм почнала. Мислех това лято да сложим нова дограма на двете стаи, но се разубедих. съседите, които сложиха  вече са мухлясали. В стаята на Ани също има малко мухъл, а външната стена и е само около 80 см. Та ще минем без ремонт това лято. Мързел у дома, дори на басейн не съм ходила.

# 95
          Вие с този риболов ми припомнихте една колежка,малко по-голяма от мен.Отидохме на лагер с децата от ДГ,ама тогава сме били към 30-31 годишни  Laughing и се разхождаме привечер вече без деца,застъпила е нощната смяна  Laughing,виждаме рибари и тя тича купува си влакно и кукички и се зарежда на брега на реката.Действието се развива в Приморско!Аз се зареждам в едно кафе точно над брега където ловят рибарите и си говоря с една мацка.Оказва се,че тя е младоженка,ама младоженека е с въдица на брега,а тя скучае в кафето.В същото време колежката пък си бърбори с един от рибарите! Mr. Green Така ден,два ,три и след няколко дена тя идва бясна хвърля такъмите си при мен в кафето и вика - тоя идиот ми предлага като се приберем в София да ми се обажда да ходим заедно на риба и от горе на това бил младоженец,кой знае къде скучае жена му! Laughing Мацката ,с която вече сме станали приятелки скача и го гепва за яката , а ние спукваме колежката от майтап ,че е хванала най-големия шаран! Joy Joy Joy През това време пък няколко неженени колежки обикалят да хванат някое гадже ,ама....суууууша! Mr. Green Та ги посъветвахме да си вземат въдици! Joy Joy Joy
          Така,че рибарките,пазете си дедковците да ги не опущите! Mr. Green

# 96
Айша, това лято май не ми се очертава почивка -
само по ден-два, на прибежки отвреме-навреме.
Надявам се по гроздобер да открадна една седмица
и да отидем с моя дядо на село при мама и татко.
Със сестра ми се гласим наесен да отидем
в Поморие, да си полекуваме малко кокалаците,
че да не се схващаме всяка седмица през зимата.
Момичета, тъкмо се сетих - някоя от вас ходила ли е в Поморие -
към кой санаториум да се ориентираме?
Сега ви пожелавам приятна вечер и прохладна нощ -
аз тръгвам към къщи, да видим ще останат ли сили
да посвърша и там нещичко.

ЛЕКА НОЩ! ДА ВИ ПРИСПИВА ШУМА НА ВЪЛНИТЕ!

# 97
  • Пловдив
АЙША писах за земетресението ама ти си пропуснала явно. Hug Нямаше нищо страшно при нас. Peace А в това село Ягодово явно къщите им са чурук та така се рушат . Joy

ГЕРИ мъжете конкуренция голяма са ама най малкия мъж рибар ще му изхрускам задничето барабар с въдичката.. Joy Joy Joy Joy Joy

ДИДИЯ ами аз за това си ходя с дедко да не го опущя из язовирите  Joy Joy Joy Joy

ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ. Hug

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 23:41 от ЗИЧЕ

# 98
  • София
    Добър вечер! До сега се мотах в кухнята.
    Галя,от понеделник съм 50% отпуска-само от основната работа.Но допълнителната ми е без работно време,та смятам ,че ще мога да прескоча до Самоков за 2-3 дни и след това до Сандански за 1-2 дни.Имам намерение и да се кача на Витоша 1-2 пъти/дори днес си купих раница/Но съм замислила и чистене на тавана и мазето,та да видя дали ще мога да изпълня всичко.
    Нещо не ми се пише много,но ви чета редовно.
    Лека нощ и сладки сънища!http://www.youtube.com/watch?v=imKv1Dk5ulw

# 99
Добро утро дами ! Hug Hug Hug

Да е приятен и спокоен денят ни ! Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 09:05 от gabkata

# 100
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро и от мен!
Аз днес се поуспах,но като гледам и другите ги няма.
Гъбче,мерси за кафето и вестника си приготвила да не скучаем! И аз току що си изпих кафето и ще видим каква ще я захващам днес.Желая на всички приятен ден:

# 101
  • Видин
Гутен сабахлем и от мен!

Ей, много липсващи напоследък Flutter

Гъбче, мерси за кафенцето! Hug

Дидка, много се смях с твоята колежка Joy
Пък аз моя го пускам сам...ама Дени ходи с него за бодиград Wink Joy

Гале, най-малкият рибар е страхотен! Peace

Зиче, ти като си рибарка нямаш такава опасност да опуснеш дедко Grinning
Целувки на бандата! Heart Eyes

# 102

Привет,дружинка!Аз не съм от тези дето са се успали,ама не мога да се добера до компа! Laughing Желаещи много!И пак се почна от горе!Ей,няма ли края този ремонт!
                  Приятен и спокоен ден ви желая,че малко ще излезем на разходка!  bouquet

# 103
Диде - а питаш ли ме мене - вече 2 месеца ремонт на работата де и то на цялата сграда - шпакловки,латекси,ламинат,теракоти,тоалетни и всичко ,за което се сети човек  - ама сутрин от 8 та докато си тръгна ooooh! ooooh!
И на всичкото отгоре вече от месец и половина нямаме вода и тоалетни  и притичваме до другата сграда  Mr. Green Mr. Green Mr. Green да се изпишкаме например Joy Joy Joy

как си чакам вторника аз с нетърпение - ше си пишкам в моята WC и ще си мия ръцете- колкото искам Joy Joy Joy
 Гери  - много рибари си имаш,гладна няма да останеш! Щом и малкия е с въдица Grinning Grinning Hug Hug
Яне - що да си се успала - нали си в отпуска? Аз пък си поспивам по това време Mr. Green Mr. Green,

Жаки - накъде ще ходите по морето- питам,защото и ние се каним да ходим с Павел по вашето време - ако не ни мине котка път де - та представи си ,че се уцелим и се видим Hug Hug Hug

Зиче - топуркаш ли пак покрай басейна Grinning Grinning Grinning Hug Hug Hug

Танче - днес и  ти неси се появила още? newsm78 newsm78 Hug Hug

# 104
Привет момичета. То вече станало обяд.  newsm78 Сутринта ходихме да берем сливи, докато е още хладно. Че после на кой му се бере... Laughing  newsm78
Зиче, ти рибарка го раздаваш... Peace А аз си помислих... newsm78 Браво на вас.  Peace Как е медунчо?  newsm78
Галче, много рибари...Но най малкия е супер.  Peace А къде си ти...?  newsm78
Гъбче, благодаря за кафенцето и пресота.  Hug
Жаки, приятно изкарване на морето, че може да нямам време да ти пожелая.  Hug
Дуня, готин сладур, само за хапане.  Peace Както е голичък.  Laughing
Танче, да се надяваме че вече имаш климатик.  newsm78
На всички много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Утре морячетата ми, се прибират от морето.  Laughing Ще ги видя за два дни, и заминаваме с дедко, зетя и Денис на Баня. Малко да отморим, ако това е възможно... newsm78 С дете на баня си е цяло приключение.  Laughing Да но пък няма да скучаем... Laughing

Момичета по желавам на всички, да сте толкова щастливи!!! Приятен ден!!!

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 11:43 от Джейда*

Общи условия

Активация на акаунт