Мама питка меси, Юлчето избира си предмети(тема 120)

• 10 121
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
Шада, стискам палци и аз! Всичко ще бъде наред!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Юцка, консултирай се и с друг лекар или поне вземи това кремче за мазане на афтичките.
НБМ, Денис как е?
Белинда, добре, че с малко сте се разминали.  Peace
Тити, ти видя далавера и нямаш спирачки вече  Laughing
Какво се разписах посред нощите, лягам си, че утре ще рева, че Никола ме изморява до откат.

# 121
  • София
Момичета, от няколко часа съм със зверско разстройство и повръщам яко. Сещате ли се за нещо което мога да направя за да получа малко облекчение, че не се издържа и не мога да стана от дивана.

# 122
  • Sofia
По-добре е. Ентеролът помогна.

Нинче, да не е нещо от жлъчката? Или си яла нещо кофти?
Нямаш ли някакво лекарство? Смекта, капки за стомах, сулфагванидин, ентерол?
Пийни вода с лимон, чай от шипки, оризова вода, но трябва да кажеш от какво си получила подобни работи. Вирус?

# 123
Черпя ви за порастналото ми момче Heart Eyes

Честит 1
ви рожден ден и на Симона и Бобо!!!

[/b][/color]

# 124
Дуци, да ви е жив и здрав Пепи! Много да ви слуша, да помага и да се грижи за Анна цял живот като по-голям батко! smile3525 Честит празник и на теб! newsm51
Честит първи рожден ден и на Симона и Бобо! Да са живи и здрави и много да радват мама и тате!  ura newsm59 smile3510

Нинче, гледай да пиеш вода, за да не се обезводниш. Постоянно и по малко, за да не я повръщаш. Вода с лимон помага при гадене. НБМ ти е дала също много съвети. Дано бързо да се оправиш, че е много неприятно. Praynig

# 125
Шада  #Shocked spoko стискам палци всичко да мине успешно и бързо да се възстановиш.  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Честит рожден ден Симонка и Бобчо. Да са здравички и родителите им да се гордеят с тях цял живот!

Честит рожден ден и на Пепи! Да е здрав, мама и тати да го слушат Laughing

Ние също не сме пили бира. Въпреки, че пуснах снимки само съм й допряла чашата до устните не е пила. Тук във Варна има случай в който едно детенце не спяло нощно време и умните му родители слагали водка  Shocked във вечерното мляко за да спи. Резултата бил, че детето починало на 1,6 г от цироза. Аз съм сигурна, че вие не давате така, а и бирата не е концетрат. Просто разказвам случая.

Ние на 19.07 направихме първите си самостоятелни крачки. Е не бяха 19 като на Белиндин Бобчо. До сега се чудих дали да правя питка или да изчакам, че ми се вижда не стабилна, много бърза, за къде незнам. В крайна сметка реших, че днес ще месим и ще търкаляме в унисон със заглавието

Честито зъбче на Ади на Пух
Честит крачета на Ил, Боби и Алекс. Да са пъргави като зайчета.

Все още пера дрехите на Никол отделно с Тео бебе и гладя всичко. Аз знам защо- все още ми се иска да ми мирише на бебенце, въпреки, че вече миризмата не е точно същото както преди 1г. Ех кога мина тази година............Така ще минат още 19г и малкото ми момиченце станало жена

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 09:07 от sisoni

# 126
Честит рожден ден на Пепи! Да е жив и здрав, да расте щастлив и спокоен! newsm59
Честит рожден ден на Симона и на Бобо!  nbirthday newsm67
Сисони, с тази история с водката ме уби! Аз подлагах на съмнение собствените си родителски методи, а то имало хора толкова напред с материала  Crazy Оф, не е за майтап работата!

# 127
  • София
Малкото ми мишленце порасна Hug Чувствайте се почерпени Grinning

Честито на Пепи и на Симонка Heart Eyes

Ей, много е хубаво да си мама, не мога да спра да се усмихвам Simple Smile

П.П. Може ли някой да ми прати на лични тел. на кетито, незнайно как съм го затрила newsm78

# 128
  • София
 newsm59ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЮЛЧЕТАТА НИ БОБО И СИМОНКА !  newsm67ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЧИЦА ! newsm59

nbirthdayЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЧАРОВНИЯ ПЕПИ !  ura ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ВСЕ ТАКА ГОТИН ! nbirthday

# 129
  • София
Шада  Hug, от все сърце ти желая късмет и успех на утрешната операция! Господ да ти даде сили и туморът да се окаже наистина доброкачествен !  Praynig

Юцка  Hug, милия Мики се измъчи душичката. Дай му наистина безмлечна каша и дано да се оправи бързо с другите мерки, които взимаш  Praynig

Аз имах кошмарна вечер и нощ - скъсах се да повръщам и коремът ми е зверски разтроен. Не знам от какво ми стана - вчера през деня нищо ми нямаше, вечерта излязохме с децата и мъжът ми и мен малко ме преболя корема, като на разстроен, ходихме до Мола и навръщане вече повръщах държейки Дея в едната ръка, а пликчето в другата /това докато мъжът ми намери къде да отбие на пътя/. И после като се почна - цяла вечер и нощ в тоалетната. Каквото и да лапнех го повръщах. Сега от нощта спрях повръщането и съм по-добре, но дрискането продължава.  Ще се обадя на личната по-късно, но не мога да отида никъде с двете деца и с тоя продрискан г_з  Confused Не е от храна, защото вчера нищо освен 1 кис. мляко не съм яла...

Белинда  Hug Добре, че леко ви се е разминало.

Майра, страхотни снимки и момиченца  Heart Eyes

# 130
Нинче, вземи Хидрасек за възрастни. Има и детски прахчета (които са коментирани тук Simple Smile )

Вчера бях шокирана за Шада и забравих да кажа на Белинда, че с малкия дявол са се разминали. Вчера какво му е имало на деня, че някакви каръшки неща ставаха. Дано днешния не е такъв.

Ния нали хъркаше известно време преди темературата. Сега носът й й се е отпушил и е като развалено кранче. Не спира да тече  Confused

# 131
Честит Рожден Ден на Бобо и Пепи! Да растат много щастливи и усмихнати дечица и да щадят майките си  Laughing

Не се стърпях да не влезна.

Ето и нашето гардже
преди и сега

Почерпете се за порасналото ни момиченце.

# 132
Честит рожден ден на голямото юлче Пепи!

Честит рожден ден на Симона и Бобо!

Аз на този ден преди 3г бях в болницата в очакване на Ясмин Wink

# 133
  • Варна
Честит рожден ден на Симона, Бобо и Пепи!

Тити, на мен ми направи впечатление това за отказа на храна и за не- то. В статията имам предвид.

# 134
Нещо не съм в час  Embarassed

Честит рожден ден на Бобо, Симона и Дуцин Пепи! Да бъдат най-послушните и здрави бебета/дете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт