Мама питка меси, Юлчето избира си предмети(тема 120)

• 10 121
  • 298
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Егати и късмета, заглъхнали са ми и двете уши, едното от вчера, днес и другото ... Не стига, че ми е опериран крака, ами и не чувам ... Ще се мре, ясно е като бял ден вече, млада и зелена Crossing Arms

# 286
Toni_baraboni То толкова лесно не се мре, още мноооогооо има да теглим ...........

страхотен аватар  Heart Eyes  Crazy

Качвам снимки от рождения ден , на който бяхме. След малко ще пусна линк.

# 287
Честит рожден ден на Маги, Стефан и кака Ясмин! Да са живи и здрави, да слушат и да радват семействата си!

Много се радвам, че операцията на Шада е минала добре, ще стискаме палци сега и резултатите от хистологията да са добри  fingerscrossed

Дуци, много е хубав лигавника, и аз го забелязах още на рождения ден на Анна и се чудех откъде сте го взели, а то каква била работата  Simple Smile. Успех в бизнеса Hug  И дано се излекува скоро Пепи и вече никакви болести да няма покрай вас.

Снимки гледах - от РД на Пепи, на Момо и Деница, много хубави, Алекс е голяма сладурана на клипчето  Laughing

Фио, дано минава този период на неприятности покрай вас и всичко да се нареди, както трябва  Hug

# 288
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=405625&pid=13871388
 на който му се гледа...............

Мики беше най-щурия, постоянно тичаше из стаите (и аз с него естествено). По едно време седнах с него до масата ,и реших да му дам картоф от картофената салата -  ми той се спука да яде, все едно гладна съм го държала  Joy.  Беше хубаво  Simple Smile

# 289
  • София
Дени, Юцка, много хубави снимки  Simple Smile
Дени, ти наистина много си отслабнала /макар и по бански дискретно скрита зад детето Simple Smile/. Аз тази година ще си ходя дебела, но пък после все слаба ще си ходя на море  Mr. Green

# 290
  • София
Много се радвам за Шада Hug бързо възстановяване , мисля за теб  . Ако може да се праща положителна енергия съм ти я пратила цалата си  Hug
   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 291
Вале, компетентна съм си аз  Mr. Green, пет години опит с Яна и тия неща ги прилагах интуитивно и с проби грешки, после подобни неща прочетох и в книжки
Нали знаеш как всичко е на периоди, но колкото малко детето разбере, че Не е наистина Не - с времето по-малко мрънка или променя начина на мрънкане  hahaha
Яна вече не се тръшка и не се търкаля по земята, нито пък си удря главата в стената  Laughing - а помня още как се влачеше на 2-3г в един подлез в София  и хората ме гледаха обвинително що не действам, имаше период, в който като стане нещо да не и изнася и заставаше като закована и изпищяваше с всички сили
След това пък влезе в период, в който се ядосваше и искаше да ни удря
Абе не знаят още как да си управляват емоциите
В момента казва, че не иска да я докосват и иска да е сама, даже тръшка вратите - а няма от кой да го е видяла
В крайна сметка като се нареве и дойде да се гушнем и да си поговорим и така

Аз горе-долу имам железни нерви, но Марто на моменти изперква, особено като почнат и двете да си мрънкат за нещо по едно и също време  Crazy

Много съм изморена хора, косата ми и тя взе да пада много, какво се пиеше за това - витамин А или? Нещо специално като маска или шампоан?

# 292
ходихме през април, ама в Бахрейн, по средата на сезона, а при нас билетите за финала свършиха още началото на май. Освен ако заради Шумахер измислят още билети отнякъде, че нали местната авиокомпания е спонсор на Ферари.....
Е, не е като съвсем да няма билети - http://www.easygpt.com/index.asp?pageid=WWW_EASY_COM_RACES_ABUDHABI

Много се надявам всичко с Шада да е наред Praynig

Исках да честитя рождения ден на Боби на патерици newsm59 Вчера пропуснах, нали ви казах, че хич ме няма.
Честито и на днешните рожденници - Ясмин, Маги и Стефан!

# 293
Астарта, Купа, Нинче, благодаря за вниманието. Но и аз като Белинда на морето с оправданието, че няма диетична храна, ядох от всичко забранено-сладолед, цаца, картофки, пици и пр. Sick Едно килце отгоре е резултата. Embarassed Дюкан има още какво да свали в мен Mr. Green Но от 16 кг. останаха 7, макари своеволията в храненето.

На морето ми бее много мъчно за САми. И като гледам бебоците по плажа, как се гушат в майките ...Момо поиска да се прибираме. Странно за него да иска при брат си. А сега Сами е залепен за мен като марка. Предпочита жените и това е. ОТ баща си се дърпа.

Който се чуе със Шада, да праща поздрави от нас!

# 294
  • София
Брей Дени, браво на теб, а от колко време си на Дюкан, че моите преки наблюдения са, че той не е за дългосрочно "ползване" и не може да е хранителен режим за дълго време. Аз преди години съм била 3 месеца Дюканка и от самото начало нямах намерение независимо от резултатите да продължавам дълго. Сега пак бях 10 дни, но се почуствах много зле и "го" спрях. То си е до организъм де, но все пак.
А вие нещо от училището на Момо ли бяхте на море, та не взехте и Сами. Другият път - непременно и с него и ще си наваксате  Simple Smile .

Аз пък преди все отслабвах на морето, ще видим сега как ще е, ама като "момиче" нали се пазех да ми е плосък корема и всеки залък ми се отразяваше "фатално" на фигурата и го карах само на сладолед и някоя друга салатка  Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 23:24 от Ninche

# 295
лелееее колко много сте писали днес Blush едва ви догоних

Много се радвам за Шада, цял ден я мисля Hug

И Алекс е в период на тръшкане. Като се ядоса, ляга на земята и започва да си удря лицето в земята ooooh! По цялото и чело се набиват камъчета Crazy И се тръшка за всевъзможни неща - като се започне от "не-то" и се стигне до момента в който трябва да върне някоя играчка, която не е нейна Tired Аз съм на мнение, че ще го израсте и много се ядосвам като започне да се тръшка и все се намира някой да се намеси и да и даде солетка или бисквитка за "успокоение". Все ми се струва, че е много тънък момента с тръшкането и налагането и трябва много внимателно да се подходи, но в моменти изпадам в безизходица. Като цяло е добро дете, но на моменти така истерясва, че ме докарва до лудост Crazy

# 296
Уф, да взема да се разпиша на последната страница. Алекс е в период на ужасно зъбоникнене и става посред нощ да реве неутешимо, което никога не е било. Искам да спя... ама няма. Не съм спала цяла нощ накуп от 12.07.2008г. че дори тогава ставах да пикая по няколко пъти с туловището,

Отделно съм се захванала със 100 неща... надявам се да ги доведа до успешен край.

Но да не се притеснявам, че то и това ще отмине, а?  Или съм прекалено голям оптимист.

# 297
  • София
хубаво, че шада е добре. дано всичко с изследванията е наред  Praynig

дещо, много ми харесва туй дето си го написала.

дуци, кажи като може да поръчваме  Crazy

по въпроса с тръшкането яна се сърди много смешно - тропа с крака и нарежда нещо ядовито... обикновено предизвиква в мен смях, а смехът ми поне малко я успокоява или отвлича вниманието..

# 298
  • Варна
Новата тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=416308.msg12013863#msg12013863

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 00:17 от inka 26

Общи условия

Активация на акаунт