Мама питка меси, Юлчето избира си предмети(тема 120)

• 10 121
  • 298
  •   1
Отговори
# 240
Офф, Белинда, бая удъжам фронта  Laughing Разговорите със свеки (която държа да отбележа е лекар) се свеждат последно време само и единствено до магии. Държа да отбележа, че тя говори, а аз кимам с глава и си мисля за друго..ама имам пробойни  Mr. Green

Ния спи от Заимов още. Ходих да я гледам дали диша, че странна работа това - местих я от количката в колата, от колата в количката и тя продължава да спи. Чак скучно ми става. След малко ще излизам да ми разширяват зениците. Малко ми е терсене дали ще виждам Николета, защото часа се измести за по-рано, а Пепи няма да може да дойде веднага.  Confused

Дописвам: Рапунзел, по този повод бях предупредена днес от лекаря да внимавам какво говоря пред Николета, че да не я обидя (нареках я "кокошчица" защото казваше 'ко-ко'). Та док обясни, че казал на една пациентка, когато била на 4 години "Ах, че си грозна" да не я урочасал. Та тя вече била 2-ри клас и още не му говорила  Laughing

# 241
  • София
Честит празник на Маги, Стефан и фурията Ясмин   bouquet

Моля се със Шада вече всичко да е минало и да остане само един спомен  Praynig
Киса, стискам палци и за теб  Peace

Успявах горе-долу да ви попрочета тия дни, но нямах никаква възможност да пиша. Ади освен в период на обсебване е и в период на истерии  ooooh! В чудо съм се видяла вече, тръшка се за всичко, пищи все едно я колят Shocked На всичкото отгоре няма как да й обясня, че така не се прави, щото все още си е гъба  Heart Eyes Мислех, че е малка още за такива истерии, но една позната сподели, че и нейното момченце правело така  Tired А сега дайте съвет моля и за бебешка истерия  Praynig

Фио, колкото по-малко обръщаш внимание да подобни неща, толкова по-добре ще се чувстваш  Peace
Признавам си, че и аз съм изпадала в подобни драми, но сега съм им теглила една  Crossing Arms

# 242
Хахах, това на почесването на мъжете ме утрепа Joy
И това със сърдитата пациантка hahaha Аз на мойте най-често им казвам магарета Laughing
Аз пък знам, че на едно дете не трябва да се казва, че е глупаво, примерно "Ох на мама глупачето", защото ще си остане глупаво Rolling Eyes

Помните ли, че ви казах, че ще правя едни неща - кърмачески блузи и други неща. Ето едно от тях:

# 243
  • София
Кети Hug ми в иконките е, тя тази ми е любима  kiss И аз съм такава задушаваща Mr. Green

Абе знам, че е в иконките  Sunglasses Ама онзи ден щях да ти пиша и исках да я използвам и не можах да пиша и като те видях, че си си я сложила и все едно си ми прочела мислите  Laughing Много смешно ми стана Joy
Пък днес сядам да пиша на Белинда от колко е РД, а тя ми пратила лично  hahaha
Абе има връзка между нас да знаете  Joy опознахме се   Joy

Дуци забравих да кажа, че кухнята е божествена  Flutter Обаче това не е кухня, а си е фурна  Rolling Eyes Иначе уникална красота, сигурно и ти се кефиш Sunglasses

# 244
  • София
Дуци, много готино лигавниче  Simple Smile Много ме кефят такива неща с имената на детето или някакви оригинални надписчета. Както и преди съм казвала - с удоволствие ще ти стана клиентка Simple Smile

# 245
Дуци много оригинален лигавник  Peace

# 246
Белинда, знам за периодите в живота на всеки човек, ама този нашия много дълъг  се оказа!
Ако преди около 6 месеца, някой ми беше казал нещо за магии и аз щях да реагирам като теб, така че не ти се сърдя да знаеш  Hug
Просто преди няколко дни за малко не ни размаза един тир, ходих да ми леят куршум и жената каза, че най-вероятно имам направена магия. Утре ще ходя при друга жена да видя какво ще каже. Надявам се поне да не навреди! То малко и аз на принципа на Джоли, по-скоро за собствено успокоение.

Юцка, благодаря ти. Жената, при която ще ходя, не иска пари, колкото ѝ оставиш, толкова – може и 2 лева да са.
НБМ Hug   Hug и пак  Hug
Рапунцел, Пухтулка и за вас Hug
И аз това с „обидните” думи не го разбирам. На мен пък винаги ми е било интересно дали можеш да си урочасаш собственото дете  newsm78

Дуци, много е сладко лигавничето.

# 247
Джоли, майтап с обидената пациентка Joy . Помнят децата, значи. Simple Smile
Puhtulka, при нас положението е същото. И аз съм отворена за всякакви съвети, с изключение на поръсване със светена водичка или хвърляне на боб.
Дуцева, ама много готино "това нещо" Wink . Искам да си купя Hug . Как да стане?
По повод хващането за оная работа да ви разкажа истински случай. Нали с Тео поработихме няколко години по кораби. Репертоарът ни, съответно беше интернационален. Има едно танго Adios Muchachos. Като го свирехме, ако имаше аржентинци в залата, автоматично се гепваха за инструмента си, което беше супер странно и смешно в същото време. Оказа се, че песента се приема за лош късмет, защото изпълнителят и малко след като я изпял, починал в самолетна катастрофа. Та, за да избегнат злополучна съдба ,правеха въпросния жест. Това ни беше разказано от един приятел - аржентинец и докато разказа траеше, не си пусна чатала Joy

# 248
  • София
Брях, Дуци, как го направи това Shocked Ако ми кажеш сега, че си бродирал с иглата, ще се самоубия Joy
Ако правиш подобни някакви кърмачески работи - давам си заявката от сега Peace

Рапунцеееееел Joy Joy Joy И аз така - нещо като не искам да ми се случи лошо, вместо да гоня котки, да минавам под стълби, да плюя в пазва или хвърлям сол - просто си бъркам в гащите и - чиста работа Peace Joy Винаги е под ръка! bowuu

# 249
Белинда и Рапунцел rotfImbo
Сега всички, които четат разказа на Рапунцел да се хванат долу Mr. Green

Тези лигавници ще ги пуснем в един сайт до 1 седмица, ще ви пусна линк. Онлайн пазаруване, любимото ми Mr. Green

# 250
NBM Мики го мажа с Дактарин . Днес сутринта бяха вече като точици , а сега вече почти не се забелязват. Много съм доволна.

# 251
  • София
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ох, Ще се пукна  hahaha hahaha hahaha

Искам и аз лигавник  smile3534 Да не остана по назад де....

А кога щяла да е срещата в Южния  Whistling

# 252
НБМ, езиците на всички в края са като на пъпки, виж си твоя smile3534

# 253
  • София
фио, пожелавам ти много розови случки скоро скоро  Hug

чакам добри новини за шада  Praynig

дуци, страхотен лигавник. а тези, дето ще се продават анна ли ще пише на тях или  newsm78

... и аз забравих какво друго щях да пиша... освен пак да се оплача от яна.. станала е голяма непослушница.. катери се на всевъзможни места.. майка ми и каза да не се качва върху едни буркани и че ще я шляпне по дупето (като и показа как ще я шляпне), а тя като взе да тича и да се тупа сама отзад  ooooh!  казвам ви, голямо магаре става.. не знам с всички ли е така като порастват...

# 254
  • София
 #Shocked Без коментар за последната страница  rotfImbo

Дуци, аз пък искам направо тениска   newsm53

Белинда, вместо да споделяш къде си бъркаш и къде не за късмет  Mr. Green вземи сподели малко и за бебешките истерии, все нещо трябва да знаеш  Peace

Еееей че съм  ooooh! забравих да си похваля Гъбката - днес за пръв път свърши работа в гърнето  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт