Мама питка меси, Юлчето избира си предмети(тема 120)

• 10 121
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
  • София
белинда  Joy

# 211
  • София
Здравейте!
В последно време мога само да ви прочета, а за писане време не остава  Grinning . Сега съм инцидентно в София с голямата госпожица , та за това и се разписвам. Искам да честитя на всички юлчета навършили вече една годинка! Да растат здрави, щастливи и да радват много мама и тати!
Днес да празнуват щастливи Маги, Ясмин и Стефан! И честито на вчерашните пораснали Бобо и Симона!  nbirthday
А за Пепи специални поздрави за петия юбилеен рожден ден! Да получи най-хубавите подаръци!   ura

Нинче, разбрах, че вече си по-добре, но за други с подобни болежки(повръщане) мога да добавя, че помага Деган.

НБМ,  Hug . Радвам се, че Дени вече  е по-добре.

Киса, аз съм ходила на мамограф докато кърмих. Преди снимката трябваше да се изцедя, за да няма мляко и да може да се види ако има евентуален проблем. Рентгенолога каза, че може спокойно да кърмя след това, но за всеки случай за следващото хранене дадох АМ, а се изцедих и млякото изхвърлих. Така че защо да не отидеш на снимка от сега. Лошото е, че при лактиращи гърди много трудно се различава ако има някакъв проблем. Да не говорим, че и лекарите не са наяснокакво се случва с женските гърди в период на лактация.

Шада, стискам палци всичко да е наред!

Малко отчет за Ели: ходи стабилно, качва се по леглата, но не се е научила да слиза, а застава права и тръгва с краката напред  ooooh!. Още е само с 2 зъбчета, програмата за гости е оскъдна, но пък баба и упорства да я демонстрира пред всеки  Laughing. В неделя вечер пътувахме за София, за сега баба и дядо се справят с гледането, но съм в готовност, ако се наложи да се връщам бързо. Ако не, в петък ще се приберем.  

Ау, Белинда, ние май нямаме семейна снимка от първия рожден ден. Confused

# 212
Честит рожден ден на Маги, Стефан и Ясмин!  nbirthday Да бъдат здрави, весели и засмени  Hug

Майра, имах, ама я освободих, въпреки че като цяло бях доволна от грижите й. Транспортът до квартала ни е неудобен и често закъсняваше. А и тук нямаме ни градинка, ни площадка и трябваше да ги возя до някой парк и обратно във часовете, за които й плащам.
Аз и две чистачки смених и сега пак сама си чистя  Laughing И моята не е лесна  Crazy

Белинда, екстра сте се подготвили  Laughing

А Алекс на мамаиви е много сладка  Heart Eyes

За срещата май няма да се класирам, защото Катето се гласи да спи. И продължава с това неядене. Ако не отслабваше, нямаше го мисля, ама сега почвам и затова да мисля стратегии.

Ками, липсваш ни  Hug

# 213
На този ден преди 3г, в 9.04ч природното бедствие, получило минути по-късно името Ясмин, се сблъска със земята Wink

# 214
Честит рожден ден на Маги, Стефан и Ясмин!   newsm38 nbirthday

Киса, аз също след първото кърмене с Момо имах някаква бучка, която дълго остана. Вероятно е бил запушен канал, притесних се доста, но се оправи. Надявм се при теб да не е това, от което всички се боим. Вярвам, че всичко ще е ок!
Силно се надявам да е от това и донякъде се успокоявам, че е вътре в канала, а докторката каза, че най-вероятно е от кърменето.

Операцията на Шада сигурно вече е минала, но от сутринта й стискам палци  Praynig

# 215
  • Варна
Честит рожден ден на Маги, Стефан и Ясмин  bdbaloni!

# 216
  • София
Здравейте момичета,ние се прибрахме от морето..минахме и през Еленския балкан(беше приказно и хладно)не съм ви чела Rolling Eyesсамо за Шада видях Heart Eyesмиличката тя..дано вече всичко е история,която бързо да забрави Praynig

Честит рожден ден на Маги, Стефан и Ясмин!
и на всички отминали рожденици newsm59
Ние се подготвяме скромно за утрешния ден,Алекс вече има 8 зъба,но още не иска да върви newsm78седи на едно място и педи каза пак да го водим на невролог ooooh!
ще гледам да ви попрочета и ще се включа Hug

# 217
Ох, Кали, не е лесна твойта.
Вчера си мислех за теб Hug

Ками, лиспваш ни, голяма почивка удари ти.

Пепи е с температура, не вярвам в магии и разни такива, но започвам да си мисля да не би някой нещо... newsm78 Confused

Кети Hug ми в иконките е, тя тази ми е любима  kiss И аз съм такава задушаваща Mr. Green

# 218
Влизам да поздравя днешните рожденици: Сладката Маги и Стефан, и разбира се кака Ясмин! Да са живи и здрави и да имат безгрижно и незабравимо детство! bdbaloni smile3510  ura

Шада
, стискам ти палци! Praynig

# 219
  • Sofia
Честит рожден ден на Ясмин, Маги и Стефан!

Ясмин защо я няма в списъка отпред?

# 220
Щото е друг набор, Пепи да не би да го има Mr. Green

# 221
Да са живи и здрави Ясмин, Маги и Стефан! Весел  празник и много настроение!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=405425
Забравих: парола оооо
Бяхме на Св.Св. Константин и Елена и прекарахме времето на плаж и в разходки. Много голям курорт, много места за разходка, много занимания за децата, много скъпи удоволствия Mr. Green
В дъждовния ден бяхме в Мола във Варна, направо ме разори Момчил. Ходихме и в детския кът в Морската, варненки, завиждам за възможността за големи разходки там и дебели сенки. Само за бебета... Wink

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 13:11 от denica70

# 222
# 223
  • Варна
Дени, можеше да се видим.
Преди малко се накарах на Борислав  Crazy, а той върви след мен забързано и ядосано подвиква все едно ми се кара и той  Shocked ooooh!.

Дуци,  Hug. Дано не е нещо сериозно при Пепи.

# 224
Щото е друг набор, Пепи да не би да го има Mr. Green
Joy

Честит рожден ден на Ясмин, Маги и Стефан!
Да са живи и здрави и много весели дечица!!!
Весел празник и на майките им   bouquet

newsm38 Tada newsm38 Tada newsm38 Tada newsm38 Tada newsm38 Tada

Кали
спокойно, по добре я заведете за лично спокойствие, и Нина не ходи, тепърва сега започна да се изправя даже... невроложката каза че има забавено физическо развитие поради охлабена мускулутура, та физически изостава с 3.м.... че това нищо не е, ще ги догони връсниците ... някога  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт