Мама питка меси, Юлчето избира си предмети(тема 120)

• 10 121
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
А сега какво ака(дано никой не яде пред компа Laughing )?
Свършва ми лечебната хумана и  се чудя да купувам ли пак Thinking

Сега е на почти нормално ако, гъсто и кафеникаво, в различни нюанси  Mr. Green  (на което мама и тати се радваха, все едно злато е изакало детето Joy Да не повярва човек какви работи ще преживее Sunglasses )
Тити, сори  Party

# 196
Шада, радвам се, че звучиш бодро  Hug

Mного се изкушавам за срещата утре, че ще ходя сутринта да й нося профилактичните на евлоги..ама като е със сополи..не ми се иска много много да я водя да не предаде бацили. Стана ми криво, че на една приятелка сме заразили детето. Бяхме в петък заедно, а тогава Николета нямаше признаци никакви. В събота я предупредих веднага да наблюдава детето и днес ми се обади да каже, че са прикачили  Confused Дано бързо се размине  Praynig

Относно храните - спрях захранването. Давам й каквото поиска. Ако е нещо ново, просто й давам в малки количества. Май я подкарах педагогическата  Laughing

# 197
аз като ви разправях да направим каталог на акитата, вие ми се смяхте  Crossing Arms

# 198
Здравейте, момичета!
Върнахме се с Момо от морето, но утре ще разказвам.
Прочетох ви  и се натъжих от кризисните моменти при някои от вас.
Шада, всичко да мине по най-добрия начин утре. Късмет!

Киса, аз също след първото кърмене с Момо имах някаква бучка, която дълго остана. Вероятно е бил запушен канал, притесних се доста, но се оправи. Надявм се при теб да не е това, от което всички се боим. Вярвам, че всичко ще е ок!

Мариана, на една приятелка дъщеричката й има хемангиом под мишницата, но се провокирал от травма. На 17-ти ще го оперират. Пожелавам ви да го премахнат успешно и нищо да не напомня за него.

НБМ, Юцка, голяма мъка с тези разстройства и вируси. Радвам се, че децата са по-добре!

Кристинче, страхотно е било в Испания. Много ми хареса банския ти, а формата ти е перфектна!

Доне, с помощници ще е по-лесно. Дано свикнете бързо заедно.
Аз също от утре ще се водя на работа. Ще ходя до НОИ давидим какви декларации искат и от септември се споразумяхме с шефката да съм на половин ден. Дано майка ми е добре, че е оперирана и ръката й се надува при преумора. Няма лимфни възли.

Може би пропускам нещо, но две теми пропуснах, ще ме извините...

Честит рожден ден на всички -  и отминали и настоящи рожденици - Бобо на Белинда, Симона на Олето, Пепи на Дуци, Ива на Рапунцел,  Симеона, и всички празнуващи!

# 199
  • Sofia
аз като ви разправях да направим каталог на акитата, вие ми се смяхте  Crossing Arms

Ами то не е късно Party

# 200
Дуци, снимките от празника са страхотни Heart Eyes

е това наистина ме разсмя

# 201
Честит рожден ден на Стефан, Маги и Ясмин Heart Eyes!
Да са живи и здрави и гордост за мама и тати!

# 202
  • София
И аз тъкмо похапвах плодова салата пред компа докато ви изчета, накрая ме разбихте Joy
Важното е децата да са добре, а каталога е крайно време да направим Wink

Честит рожден ден на Бобо и Симона и на порасналия батко на Анна newsm59
Да бъдат живи и здрави и много щастливи!
Специално на Пепи пожелавам да се излекува от астмата! Радвам се, че има подобрение вече, все по-добре да бъде!
Разгледах снимките от партито му, Дуци изглеждаш като сестричка на Анна. Издай тайната как така все по-млада ставаш Naughty
За съжаление няма да успеем да дойдем на рождения ден на Бобо в събота, но с нетърпение ще чакаме снимките след това.

Шада, много се натъжих като прочетох за теб, но се радвам че последният ти пост е доста оптимистичен Hug Сигурна съм, че всичко ще бъде наред и бързо ще се възстановиш след операцията Hug

Киса, дано при теб тревогите са напразни Praynig

# 203
  • София
Докато се натуткам станало време за новите рожденици!

Честит рожден ден на Стефан, Маги и Ясмин newsm67

# 204
  • София
Шада  Hug Сигурна съм, че всичко ще мине добре.Пиши  Heart Eyes

Майра ЧРД на Ясмин   bouquet

Дуци Кога си сложи това емотиконче бе  kiss Онзи ден разглеждах емотиконите и исках да ти го пратя, нещо ме беше израдвала, ама клавиатурата ми отказваше. И сега ме изненада.

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 11:17 от ketito

# 205
Със закъснение : ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА БОБО, СИМОНА И ПЕПИ!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ МАГИ, ЯСМИН И СТЕФАН!
Нека растат здрави, весели и да радват мама и тати!  Hug

Шада, дано всичко е наред! Непременно пиши какво се случва! Hug
Киса, дано и при теб всичко е наред. Задължително се консултирай с мамолог.
Най- гадното при тия неща е неизвестността, а и открито навреме, ако има нещо, то се лекува Peace .
Гнидка, разбирам те какво ти е  spoko . При нас положението е същото е вече започвам да не издържам. Тая нощ от 3.30 до 5.30 съм я приспивала. Събуди се и започна да плаче, иска само при мен и то на ръце. Сега ще полегна, защото не знам какво ми е замислила днес. Иначе през деня сама не иска да стои. Не признава кошари и люлки. Или е в ръцете ми или вървим.
По-късно ще пусна снимки от рождения ден.

# 206
  • София
Ми аз вече честитих на Ясмин вчера без да искам, така че днес само ще кажа - същото като вчера Mr. Green

Нашият РД мина много смешно hahaha Бях направила една бебешка торта с бисквити, кисело мляко и мюсли ей така, за деня, да духне свещичка мишлето, пък баш тортата ще е в събота Wink И - паля аз свещичката, мъжо снима - нащрака няколко кадъра, викам  - слагай го на самоснимачка и идвай - идва той, уж семейна снимка да си правим, снима апаратчето поне десет пъти и този моят внезапно се усеща, че е гол Joy Супер снимки от първи РД - таткото само по къси гащи hahaha Ааайде тича да се облече, пак нагласяме самоснимачката и ааа-ха да стане работата - свещта даде фира hahaha Те й сложили съвсем малко фитилче, колкото да гори около минута и дотам. Та - семейна снимка от първия рд на Бобо немаааааа hahaha Ще разчитам на някоя от форумските фотографки да ни нащрака в събота Grinning

А вчера Дони като ми се обади за срещата - бе нещо ми подсказва, че съм имала някаква задачка, ама каква newsm78Невероятно куку съм! Сутринта се усетих - нямам задачка за вършене, ами количката ми е изпрана и точно вчера се чудех дали тази сутрин ще мога да изляза. Почти суха е, така че много вероятно да се появим и ние Grinning

# 207
Нашия прощъпулник мина вчера. На Никол й беше много интересна питката и само нея гледаше чак забрави да тръгне. Е съвсем малко крачки направи на платното ама както й да е. Хванахме триъгълника- за архитект, калкулатора- за финансист и пастата за зъби- за зъболекар. Доста странна комбинация направи.

Това което Гнидка е обяснила все едно аз съм го написала за Боби.

Като прочетох поста на Гнид веднага за вас се сетих.

Киса преди 4г имах някаква малка бучка на лявата гърда и леко ме наболяваше. След няколко дена се започна едно кафяво течение с което пък съвсем се стреснах. Ходих в клиниката на Темелкови да ме гледат на ехограф. В моя случай се оказа, че е на хормонална основа. В единия ми канал се събираше секрет, който бил абсолютно безобиден. Пих 3 месеца противозачатъчни и всичко се оправи. Така, че не си мисли лоши работи. Но задължително отиди и за второ мнение. Ти си знаеш де.

Иве, хайде бе, къде се губиш снимки имам да ти пращам

# 208
Честит рожден ден на адашчето ми Магдалена,Ясмин и Стефан!Да растат здрави,умерено палави и щастливи деца!

Сисони ,и моята Никол иска да става архитект.Да не им е заложено с името,а?  Joy

# 209
  • София
 newsm59 Честит рожден ден на Стефан, Магдалена и Ясмин !  newsm67Да са живи и здрави !   newsm59

Момичета, много ви благодаря на всички за съветите и съпричастността  Hug Аз съм значително по-добре от вчера.

Дуци, Елия -  много хубави снимки  Heart Eyes

Киса  Hug

Общи условия

Активация на акаунт