Свършва ми лечебната хумана и се чудя да купувам ли пак

Сега е на почти нормално ако, гъсто и кафеникаво, в различни нюанси
Да не повярва човек какви работи ще преживее
)Тити, сори

Да не повярва човек какви работи ще преживее
)

Сигурна съм, че всичко ще бъде наред и бързо ще се възстановиш след операцията 

.
. При нас положението е същото е вече започвам да не издържам. Тая нощ от 3.30 до 5.30 съм я приспивала. Събуди се и започна да плаче, иска само при мен и то на ръце. Сега ще полегна, защото не знам какво ми е замислила днес. Иначе през деня сама не иска да стои. Не признава кошари и люлки. Или е в ръцете ми или вървим.
Бях направила една бебешка торта с бисквити, кисело мляко и мюсли ей така, за деня, да духне свещичка мишлето, пък баш тортата ще е в събота
И - паля аз свещичката, мъжо снима - нащрака няколко кадъра, викам - слагай го на самоснимачка и идвай - идва той, уж семейна снимка да си правим, снима апаратчето поне десет пъти и този моят внезапно се усеща, че е гол
Супер снимки от първи РД - таткото само по къси гащи
Ааайде тича да се облече, пак нагласяме самоснимачката и ааа-ха да стане работата - свещта даде фира
Те й сложили съвсем малко фитилче, колкото да гори около минута и дотам. Та - семейна снимка от първия рд на Бобо немаааааа
Ще разчитам на някоя от форумските фотографки да ни нащрака в събота 
Невероятно куку съм! Сутринта се усетих - нямам задачка за вършене, ами количката ми е изпрана и точно вчера се чудех дали тази сутрин ще мога да изляза. Почти суха е, така че много вероятно да се появим и ние