Мама питка меси, Юлчето избира си предмети(тема 120)

• 10 121
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
Шада , и от нас   fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  всичко да се размине утре благополучно и повече да нямаш такива притеснения.Ще чакаме някой да сподели какво се случва с теб.
Честит рожден ден на Пепи!Да е предимно здрав,да е послушен и кротък!Да помага много и да се грижи за сестричката си!

Честито и на малките ни юлчета,Симонка и Боби!От здраве да не се оттърват!Щастливо и безгрижно детство!

На всички болни-малки и големи  Hug и бързо оздравяване.

# 136
Честит рожден ден на Симона, Бобо и големия батко Пепи!
Да са живи и здрави дечица!!!
Много игри и подаръци им желая!!!

nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday

Шада
 Hug Peace  Shocked направо нямам думи... Hug дано всичко е на ред и стискам палци Hug Peace

Оле
Симона е голяма сладуранка  Heart Eyes

Нинче
хидрасек и смекта май беше да се редува, уффф дано се оправиш бързо  Hug

Юцка
и вашето стана безкрайно  Hug

Друго какво...на Нина сандали все още не са й трябвали... нито е кой знае каква жега, ни то ходи... може би за бг ще трябва да взема  Rolling Eyes
Сега видях на Тити покупките... може чак в сф да купувам сандали значи  Mr. Green

Майра
както винаги супер снимки  Mr. Green

Аелия
и аз съм изпуснала кога, къде  и как е бил къмпинга  Mr. Green Иначе супе рми харесаха снимките Sunglasses

# 137
  • Sofia
Честит рожден ден на Пепи, Симона и Бобо!

Ninche, непременно иди на лекар. Майка ми правеше такива кризи от жлъчката.

# 138
Нинче, има едно вомитусхил, п/в повръщане, свещички, много са ефикасни.

За Белинда и аз забравих, но Шада така ме разстрои, дано всичко е наред при нея!
Некадърни шофьори по пътя бол, вчера бях в движение и Белинда там към вашия квартал като че са най-зле, не знам защо така, ама все там на малоумници попаднах.

Оле, много е сладка Симона, като че много  малко се е променила в лице Heart Eyes

# 139
Щада   action032 тъкмо за теб се сетих като видях снимката на Ясмин с динята (помня, че искаше да направиш такава на Бобо) и се зачудих защо не пишеш. Стискам ти силно палци и за операцията и за резултатите  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Честит рожден ден на Симона, Бобо и Пепи!   party041 Gift

Искам да ви кажа, че ви чета и съм с вас за всички радости, неприятности и тревоги Hug

Нямам никакво настроение да пиша. Може да се каже, че съм в депресия. Не исках да споделям във форума, но много ми тежи и ужасно се притеснявам. Открих си уплътнене на едната гърда. Отидох веднага на преглед. Докторката ме успокои, че е вътре в канала, можело да е фиброаденом, но според нея е по-вероятно да не е. Вика ме отново на преглед след прекратяване на кърменето и два цикъла. Бях се успокоила, но страховете ми се върнаха. Меги иска често да суче и започва буквално да скимти ако не й дам и спиране на кърменето скоро не се очертава. И точно това ме тревожи най-много - да не се наложи да спра да кърмя и да се оперирам. Ако пък чакам да не се окаже после късно. Ще ходя пак на преглед при друг да видим той какво ще каже, но стоя и си блъскам главата, а мислите не са никак розови  Cry

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 11:40 от Kisa05

# 140
Олеле, Киса, стискам палци всичко да се размине и при теб.
Защо не отидеш на друг лекар?
Според мен е по-добре да я отбиеш някак, след като е толкова сериозно, вече не са бебета, но ти си знаеш, разбира се.

# 141
Kisa spoko дано е нещо безобидно

# 142
  • Sofia
Киса, в повечето случаи става дума за безобидни образувания, не се притеснявай отсега и не мисли най-лошото. Hug
Веднага потърси второ мнение, няма защо излишно да губиш време в притеснения.
Всичко ще е наред, и ни дръж в течение. Hug

# 143
Честит рожден ден на Симона!!! Нека бъде здрава, послушна, весела и много късмет да има!!!

Честит рожден ден на Бобо и Пепи!!! Много здраве и усмивки им пожелавам!!!  Tada bdbaloni baloni

Кисаspoko

# 144
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ МАЛКИ И ГОЛЕМИ РОЖДЕНИЦИ
 nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday

БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И МНОГО ЗДРАВЕ ИМ ЖЕЛАЯ

# 145
Честит Рожден Ден на Симонка, Бобо и Пепи  newsm67 Здраве, късмет и попътен вятър им желая  Hug

Киса, подобна неизвестно сигурно е адски мъчителна. Аз сигурно бих потърсила още мнения и възможности. Стискам палци  fingerscrossed

Белинда, добре че сте се разминали само с това. Мен постоянно ме е страх на пътя точно от такива ситуации. Щото не знаеш на какви луди ще попаднеш, без да имаш грам вина. Но каквото е писано на глава, на камък не пада, тъй че съм решила да не го мисля.

Имам нужда от съвет от майките с опит, а и от тези с идеи  Rolling Eyes Катето колкото повече расте, толкова по-обсебваща става. Което сигурно е нормално донякъде, обаче на мен почнаха да ми избиват балансите.
Иска непрекъснато внимание, като е будна. Не иска да се заиграва на едно място, а само да обикаля за ръка. Понякога предпочита сама да си ходи (като държи играчки в ръцете за балансиране), но тогава е още по-опасна.
Като я оставя в столчето за хранене с колани, защото вече може да излиза от него или в кошарката, се скъсва да реве, а може да реве по много.
Дори в редките моменти, когато се заиграва сама, а аз съм до нея (например сгъвам дрехи), пак ме дърпа да участвам.
И на практика само, докато спи, мога да свърша нещо спокойно, през останалото време, съм под обстрел от рев и тръшкане.
Като резултат и двете сме изнервени, а вечер направо едвам чакам да спи. И съм цялата в синини и драскотини от непрестанното бързане, докато правя нещо различно от да се занимавам с нея. Вчера се размрънка, докато я сваля от колата и от бързане и невнимание, си стиснах показалеца, като затварях багажника. Нокътят почерня и го чакам да падне. Направо изглеждам като жертва на домашно насилие  Laughing
Как мога да я науча да се занимава сама? Има си любими играчки, но й задържат вниманието за минута-две.
Също така и да я науча на малко търпение и да не тръшка, щом ме изгуби от поглед?

Знам, че като плачат изразяват нуждата си от нещо, обаче не е възможно тази нужда да е постоянна, а и да е, просто не мога да откликвам постоянно  Confused

# 146
  • София
Честит рожден ден на Бобо, Симона и батко Пепи! Да бъдат много здравички и да се радват на безгрижно детство с много приятелчета, игри и забавления! party023 newsm67

Shada, Kisa, стискам палци и при двете ви нещата да минат успешно Hug Flowers Four Leaf Clover

# 147
  • София
Белинда там към вашия квартал като че са най-зле, не знам защо така,
E, как що, нали аз съм тука hahaha Не смея аз да критикувам другите, щото съм смотан шофьор като цяло Embarassed Неориентирана съм, с мудни рефлекси, карам спокойно само по път, който познавам...Иначе все ще отърва някой знак, някоя дупка ooooh! Поне, като се знам колко струвам, внимавам двойно и не правя глупости от келешлък като половината идиоти на пътя Close
Киса, и аз ако имах уплътнение, нямаше да чакам да се отбие, пък два месеца, пък не знам какво си. Ако, не дай Боже, е кофти варианта, всеки месец е лечение е ценен. Ние, разбира се, се надяваме да не е, да е нещо безобидно, мастно натрупване или нещо такова, но се изследвай до дупка, не чакай.

Аз правилно ли разбрах, че и Ясмин има днес рожден ден newsm78 Ако да  - Честито на малкото смело момиченце, на страхотната й майка и на цялото семейство  bouquet

Гнид, нищо весело не мога да ти кажа, мила. Просто някои деца са такива, обсебващи. Израства се, донякъде Confused Ники и досега е така - играе си сам чат-пат, но предпочита да играем и ние с него, все дърпа баща си я в детската, я на компа - а вече е почти на 5. До 2 години ходех и в тоалетната с него, не ме пускаше да взема дъх. До дете си е просто Confused

# 148
Иска непрекъснато внимание, като е будна. Не иска да се заиграва на едно място, а само да обикаля за ръка.
Така сме и ние, обаче аз имам на кой да я пласирам за 10-20 минути, за да свърша нещо неотложно. Досадно е, но ще мине, споко.

Ясмин е утре Simple Smile

# 149
  • Варна
Киса  spoko. Да заминаваш бързо на доктор  Naughty. Не е шега работа това.

Това което Гнидка е обяснила все едно аз съм го написала за Боби. Веднъж го оставих в кошарата ревейки, не ми издържаха нервите. Разби си устата да се тръшка вътре  Tired. Това беше за 5 минути.
И всичко това е придружено с почти никакъв сън нито денем, нито нощем. Изобщо не ми е ясно откъде има енергия да щурее така, при условие че ни яде, ни спи.

Общи условия

Активация на акаунт