Мама питка меси, Юлчето избира си предмети(тема 120)

• 10 121
  • 298
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
Може ли някой да ми прати на ЛС тел на Шада.

# 271
Дуци, говорила ли си със Шаманката? Много са ти хубави нещата Simple Smile

# 272
Джоли, не, за какво да говоря?

# 273
Ами до колкото разбирам тя организира поръчките на ЛЛЛ (летни и зимни). Последните поръчки не мисля, че са само от един доставчик. Та ако се включи в следващата 'зимна колекция' някой от твоите модели може да имаш поръчки.. Само идея  Peace

# 274
Simple Smile

Я кажете защо звъните на Шада, тя нали каза, че не й се говори Thinking

Правих си масаж с някаква масажираща възглавница на баща ми и сега съм по-схваната и от преди. В събота съм се настроила да танцувам на сватбата ooooh!

# 275
  • София
Тя ми звънна по друг въпрос, аз не бих й се обадила, не са ми правили операция и не мога да преценя в какво състояние е човек след такова нещо, колко време се излиза от упойка и пр.

Дуци, масажистът при който аз ходя като видя зор, е мноооого добър. Съчетава класически масаж с някакви японски техники, ще ти покаже и гимнастика за този схванат врат - ако искаш, да ти запиша час Rolling Eyes Малко ти е далечко обаче, тук до нас Thinking

# 276
  • Sofia
Не съм звъняла и аз, не знам дали е удобно.

Лелееее Шумахер се завърна. Титиняяяя, идваме на гости, че състезанията в Европа свършват и ти си ни е последния влак да го гледаме на живо.

# 277
По въпроса с кърменето ти е звъняла сигурно. Ох, много ми е кофти за нея, дано всичко е наред, дано!!!
Белинда, имам и аз едни рехабилитатори, обаче децата няма кой да гледа Tired

Шумахер дали е не е изгубил тренинг Thinking

# 278
Лелееее Шумахер се завърна. Титиняяяя, идваме на гости, че състезанията в Европа свършват и ти си ни е последния влак да го гледаме на живо.

че ако намериш билети, и аз ще почерпя Simple Smile

# 279
  • София
Малко спомени от старите ленти Simple Smile http://www.zavedenia.com/externallink/

Шада и аз несмея да я притеснявам, но за сметка на това тормозя мъж й  Mr. Green

# 280
  • София
Дано операцията на Шада наистина да е минала успешно и изследванията да покажат, че туморът е доброкачествен !

Пухтулка, аз не мога да отворя линка - дава ми "грешка".

# 281
  • Sofia

че ако намериш билети, и аз ще почерпя Simple Smile

Що, не продават ли  Confused Вие нали ходихте миналата година. newsm78

# 282
ходихме през април, ама в Бахрейн, по средата на сезона, а при нас билетите за финала свършиха още началото на май. Освен ако заради Шумахер измислят още билети отнякъде, че нали местната авиокомпания е спонсор на Ферари.....

# 283
  • София
Нинче, исках да пусна едни снимки от 1-ви юни, от страницата на заведението във Фейсбук, обаче нещо не става  Confused С този Фейсбук съм като индианец с пишеща машина  Blush и незнам как да пусна линк.

# 284
  • София
 Simple Smile И аз съм така там /и не само/, затова и рядко влизам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт