бенка

• 2 589
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте!Имам един въпрос ,и дано ми помогнете .Точно над пениса имам огромна бенка ,която е доста тъмна на цвят.Имам я от как се помня.
Не ме сърби ,не боли също но аз малко ,се притеснявам.Точно по-тази бенка ,има нещо като мехурчета или по-малки брадавички незнам какво е точно. newsm78  Пиша ви защото от скоро забелязах ,че малко над нея има нещо зачервено(като лишей)нещо подобно.Каво да правя
Знам ,че трябва да отида при лекар ,но все отлагам.Притеснителен съм

# 1
  • София
Подобна тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=415431.0
Посетете специалист.

# 2
Здравей Мирро,

аз имах бенка на лицето и преди години я махнах в Кожното отделение на Медицинска академия при проф. Обрешкова. Според проучванята ми тогава тази лекарка и това място бяха най-добрите за опреативно отсраняване на бенката ми. Преди това не съм се решавала на това действие, защото не съм била спокойна какво може да стане, но..реших се и го направих. След операцията, за която не бе нужен болничен престой, бе направено и хистологично изследване на материала, тоест провериха дали бенката е раково образувание и за мой късмет не бе. Получих и докумет от това хистологично изледване. Радвам се, че се реших и нещата се приключиха добре.

Пожелавам ти късмет и на тебе! И не се притеснявай да отидеш на лекар. За лекарите ние сме само пациенти с диагнози /като цяло/ и ако на тебе ти е неловко заради мястото на бенката ти, то бъд сигурен, че за един лекар това изобщо не е така    Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт