Онко-гинеколог Варна

• 2 348
  • 4
  •   1
Отговори
Позволих си да отворя тази тема, защото повечето теми са за акушергинеколози, а аз имам нужда от онко-гинеколог.
Записах си час при д-р Узунов.
Темата за д-р Узунов е архивирана, а в темата за онкогинеколозите във Варна отдавна никой не е споделял мнение.
Някой може ли с днешна дата да сподели впечатления за д-р Узунов?
Както и цени и работи ли със ЗК?
Моля!

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 11:47 от МарияМай

# 1
Почти 80 преглеждания на темата и нито един отговор  Thinking
Наистина ли никой няма мнение или към днешна дата никой не си е променил мнението отпреди години (старите теми)?
Моля ви, момичета - дайте мнение, съвет - приемам всичко

# 2
Здравей  Simple Smile

Съвет не мога да ти дам - Узунов ми гори раничка преди десетина години, а преди няколко месеца ми се наложи да ме прегледа (в онко диспансера), тъй като д-р Филев при когото ходя отсъстваше. Не зная какво мнение искаш да прочетеш - внимателен е, обяснява, когато попиташ, след споделено от мен притеснение ме заведе при негов колега.
Може би ако дадеш повече информация ще получиш и отговори Simple Smile

# 3
Благодаря, Positum !    bouquet
Питанката ми беше свързана със следното: след като години наред ходя при една и съща гинеколожка в моя град  и винаги всичко ми е шест при нея,  исках да направя  преглед и да получа второ мнение. Моята гинеколожка ми беше  казала, че  кистата, която наблюдавам от години вече се е стопила, а при преглед от службата по трудова медицина се оказа, че кистата си е там и дори имам миомни възли.
Наследствено обременена съм за Са и затова съм толкова  внимателна на тая тема, а и един пролактином ми разбичква работата на всички жлези и на всеки шест месеца трябва да изследвам очни дъна, сърце, щитовидна, гърди, шийка, матка...

Вече бях при д-р Узунов и твоите, Positum впечатление потвърждавам и аз - внимателен е, обяснява, изчерпателно и търпеливо отговори на всичките ми въпроси!
Излязох от кабинета му спокойна (поне за през следващите шест месеца).

Докато се рових за инфо получих добри отзиви от познати и за други лекари във Варна, чиито имена ще публикувам по-късно!

# 4
Не съм от Варна и не познавам никого, но имам нужда от съвет. След направена биопсия съм с препоръка за конизация на шийката на матката. Колебая се при същата гинеколожка, която ми направи биопсията ли да отида или да потърся онкогинеколог.Препоръчаха ми д-р Филев.Какво е вашето мнение, какъв съвет бихте ми дали?

Общи условия

Активация на акаунт