Превземки

• 9 250
  • 213
  •   1
Отговори
# 165
Никога никой не ми е казвал по някакъв повод, че се превземам. Сега, след като прочетох темата, съм в чуденка - дали това е добре или зле? Може просто да не смеят да ми го кажат направо или съм си просто човече, което не предизвиква с нищо останалите. Ще помисля още.
А аз дали определям нещо от чуждо поведение като "превземки" - не. Колкото повече ми напредва ЕГН-то, толкова повече се убеждавам, че (1) това всъщност няма никакво значение и (2) обикновено хората действително ги изживяват нещата по начина, по който го изразяват. Например - страха от животинки разни. Преди мислих, че е въпрос на превземки да се разпищи някой от вида на пълзяща гад (мен не ме е впечатлявало до степен "писък"). А сега виждам, че детето ми реагира по подобен начин от само себе си - не е било свидетел някой от бликзите да реагира така. Затова - по-кротко я карам с подобни определения. Всеки да си кара живота как намери за добре, стига да не тормози някой друг. Да.

# 166

Иначе съм чувала от една възрастна жена, моя роднина, да казва, че връща чашките с кафе, когато са пукнати леко, защото от пукнатините можела да се зарази със сифилис  Joy!
[/quote]

ДА ОТ ПУКНАТИНИТЕ НАИСТИНА МОЖЕ ДА СЕ ЗАРАЗИш НЕЗНАМ   ДАЛИ ТО4НО СЪС СИФИЛИС НО МОЖЕ ТАМ СЕ СЪБИРАТ ДОСТА МИКРОБИ И МРЪСОТИИ  Sick Thinking(ПЪК МОЖЕ И АЗ ДА СЪМ ПРЕВЗЕТА newsm78 ooooh!)

# 167
  • Варна
Хм Rolling Eyes, ще се запиша да следя темата, а ще се изкажа като прочета всички мнения...че май без да искам ще изляза най-превзетата ! Sunglasses Simple Smile

# 168
Хм Rolling Eyes, ще се запиша да следя темата, а ще се изкажа като прочета всички мнения...че май без да искам ще изляза най-превзетата ! Sunglasses Simple Smile

Ааа, такива да си ги нямаме, моля!  smile3502  smile3516

# 169
Моите претенции и твоят раzкаz ме карат да мисля zа теzи тема zа едно момче от твоя град: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=413643.0. Мечтае zа салам и шоколад детето...  Cry
Мис Лутър, няма да трогнеш Каспър (и хора като нея) с истории за гладни деца.

# 170
Моите претенции и твоят раzкаz ме карат да мисля zа теzи тема zа едно момче от твоя град: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=413643.0. Мечтае zа салам и шоколад детето...  Cry
Мис Лутър, няма да трогнеш Каспър (и хора като нея) с истории за гладни деца.

Недей да говориш неща, с които ставаш смешна
Каспър не я познаваш, така че не я коментирай с какво можеш да я трогнеш

Само между другото, това е коментарът ми от преди няколко дни, точно за това детенце

Миленче, ще дам 2-3 кожени топки, но не знам подходящо ли е сега като още се възстановява детето.
Иначе с тях ще пратя и сокове и какво друго течно? Като ги имам, ще ти се обадя. Дали ще вземе пари жената?

Смешно е да квалифицираш хора, които не познаваш Simple Smile

# 171
ако аз не желая да свърша нещо,защото не виждам в него смисъл околните ми казват че се превземам ooooh!

# 172
@Каспър: Не съм използвала никакви квалификации.
Радвам се, че си изключение и не спадаш към хората, които имам предвид.

# 173
аз пък не обичам да се пъча с нещата, които правя за някой в нужда, но тази ирония ме предизвика

# 174
Фобията ми от змиите - някои я характеризират като превземка.
Страхът ми от болката се преценяваше като поредната превземка от определени лекари в България. За всичко друго, смятам, че съм здраво стъпила на земята.

# 175
аз пък не обичам да се пъча с нещата, които правя за някой в нужда, но тази ирония ме предизвика
Права си, че не те познавам, но в един форум човек така или иначе съди за останалите по косвени признаци и невинаги успява да бъде толкова умерен в изказванията си, колкото би му се искало. Извинявам се.

# 176
 Peace
Всичко е наред
просто не може да се съди за някой от нещо си ей така написано
прочетох току що и изказването на мис лутър за скромната ми личност и лидерските ми умения от тинейджърска възраст, които я вълнуват
за щастие съм се учила от страхотни лидери и умея да управлявам без да повишавам тон и дори когато правя забележки, изглеждат като комплименти и да съм в отлични отношения дори и с хората, които съм освободила
но това няма как да го знаете нито мис лутър, нито ти, защото никога не сте ме виждали
или наред е да помоля няколко от подчинените си да излезнат тук и напишат нещо в моя защита
или разни места, където съм доволния и перфектен клиент, също да пуснат по една препоръка
така че предлагам предлагам да оставите спорната ми личност на мира и да се захванете да коментирате някой друг

# 177
  • Варна

Ааа, такива да си ги нямаме, моля!  smile3502  smile3516
Laughing Ами ок... може да ме изкара от кожата муха в стаята и независимо къде съм, с кого съм - докато не излезе не мирясвам. Също така подивявам от трохи в къщата. Имам навика постоянно да гледам хората, когато ядат хляб в къщата ми и дали ще падне троха, та барем като видя се втурвам да я разкарам от пода ми. Дразня се когато някой говори срещу мен и усещам дъха му...ето - ей сега покрай мен обикаля една муха.... be right back  Twisted Evil

# 178
Когато някой държи нещо остро насреща ми - срещу очите ми, се побърквам. Например яде ми насреща и ръкомаха с ножа или вилицата.Или с химикал - е , не при ядене де. Това е било окачествявано като превземка от хора, които са знаели колко ме дразни.

# 179
 Тя тоалетната си остава 4иста и след пускане на водата с крак! Апропо и салфетките си изхвърлям на определените места. А ако тоалетната е със синджир се дърпа със салфетка. Ами нищо не е в състояние да ме накара да пипна с ръце бутона за пускане на водата. И радвайте се тъкмо не ви оставям никакъв шанс да се заразите от моя сифилис пипайки тоалетната!

Общи условия

Активация на акаунт