Превземки

• 9 245
  • 213
  •   1
Отговори
# 180
А аз усещам грахово зърно през двадесет дюшека и двадесет пухени завивки... де ми го принца?

# 181
 мацка, не знам сигурно още е жаба.

# 182
е, да, ама как да го целуна, без да съм го изтрила с мокри кърпички и дезинфектант.  Naughty Naughty Crossing Arms

# 183
Рядко, почти никак, не ми се случва някой да ме обвинява, че се превземам.
Но все пак.. смятат, че преувеличавам, че ми е трудно, непосилно да живея в апартамент, че дори не мога да почивам в хотел, а предпочитам къща с двор.
Че у дома никога няма разни чипсове, бонбони, снаксове, вафли и др. боклучави храни.
За превземка обикновено се определя копнежът ми по морето, започващ да се засилва към април,  и това, че ако не постоя поне петнайсет дни всяка година там, леко ще се намали целостта ми, спокойствието ми.

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 21:23 от valerie

# 184
Valerie, да ти имам превземките  Wink

# 185
Към момента моята класация се води от следните  мацки:

"Превземка" № 1 - Филаделфия:
Цитат
Когато казах на колежка, че не ми е приятно да ми се уригва в ухото, докато смятам, както и да пърди звучно близо до мен, тя каза, че не разбирам от майтап и се превземам.

Превземка № 1 - Каспър:
Цитат
Иначе когато си поръчвам нещо за ядене, спомням си последния случай беше, казах на сервитьорката
сега, тук в този ресторант, това ядене не можете да го правите, искам го така направено, с по-малко сметана, повече пармиджано, двойно повече и тн т И я накарах да ми го повтори.
Цитат
Това ядене в този ресторант не могат да го правят първоначално, просто сядам по принуда там. И след като няколко пъти подред ми е обърквано, защото когато е обяснявано предишни пъти си е мислела за нещо друго, вече трябва да й се натърти, за да го запомни.

Давайте вашите предложения и да видим кой ще черпи накрая  Wink

# 186
Що,  и ти ли ги смяташ  за превземки Grinning?

# 187
  • Варна
Много от действията ми, могат да се сметнат за превземане от другите. Но на мен не ми пука, честно казано, защото аз за себе си знам, защо го правя.
Чувала съм да ме наричат превземка, заради това, че когато отида в хотел, който не съм посещавала до момента (без значение колко е реномиран, хвален и т.н.) , винаги първо искам да огледам стаята/апартамента, или ако всяка стая е различна, да видя свободните и да си избера от тях.
Когато седна в заведение винаги оглеждам приборите. Избирам какво ще консумирам поне 20минути  Mr. Green, защото не ям доста неща (и много се дразня да го приемат за превземане това, що трябва на някой да му пречи че не ям прасе примерно...ми въпрос на вкус), след това когато поръчвам, винаги имам някакви изисквания- "махнете това, добавете това"  Crazy.
Също пипам бравите на тоалетните по обществени места само с мокри кърпички. Mr. Green  И внимателно следя да не се допра до никъде.
Не се притеснявам да правя забележка за хигиената било то в заведение, хотел, магазин, че дори и в такси.
И има още един куп неща.

Засега ти си моя фаворит за Мис Превзем Laughing Peace

# 188
Що,  и ти ли ги смяташ  за превземки Grinning?
Точно обратното  Peace

# 189
затруднена съм на кой да заложа.
 N 1 много ме забавлява,просто ми е любимо,но
 N 2 да караш готвача да готви по твоя рецепта това за мен е висш пилотаж!

# 190
затруднена съм на кой да заложа.
 N 1 много ме забавлява,просто ми е любимо,но
 N 2 да караш готвача да готви по твоя рецепта това за мен е висш пилотаж!

Тва са две различни номинации, не е необходимо да се избира измежду тях.  Simple Smile  Дай твоите.

# 191
  • София
Аз пък не мисля, че да си поискаш да ти сготвят яденето по правилната рецепта е превземка. Поне аз така я разбирам Каспър, рецептата не е нейна, а просто е традиционна, която обаче не се спазва във въпросния ресторант.
По този повод - ами смешно ми е като ми поднесат яйца с кисело мляко за "Яйца по панагюрски" и да, ще искам да ми се направят по правилната рецепта.

# 192
Аз пък не мисля, че да си поискаш да ти сготвят яденето по правилната рецепта е превземка. Поне аз така я разбирам Каспър, рецептата не е нейна, а просто е традиционна, която обаче не се спазва във въпросния ресторант.
По този повод - ами смешно ми е като ми поднесат яйца с кисело мляко за "Яйца по панагюрски" и да, ще искам да ми се направят по правилната рецепта.
Е аз пък просто няма ида там или ще си го сготвя сама, щом толкова ми е мерак  Peace
Иначе рискуваш всичко да е наред видимо, но да има невидима плюнка в храната или нещо подобно...

# 193
За ресторантите много зависи в какво настроение съм и на каква вълна. Понякога имам безумни претенции, понякога никакви, но винаги подчертавам, че искам Бейлиса в чаша без столче и ако случайно се объркат да ми го донесат в такава го връщам.

А от тук разбрах, че никой не сяда в обществените тоалетни, така, че спокойно ще мога да си сядам аз без да се тревожа, че преди мен е седял някой болен от нещо си.  Mr. Green

# 194
А от тук разбрах, че никой не сяда в обществените тоалетни, така, че спокойно ще мога да си сядам аз без да се тревожа, че преди мен е седял някой болен от нещо си.  Mr. Green

Айде сега, трябва ли да ти обяснявам как се пикае, когато не се сяда?

Общи условия

Активация на акаунт