Превземки

• 9 249
  • 213
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
А от тук разбрах, че никой не сяда в обществените тоалетни, така, че спокойно ще мога да си сядам аз без да се тревожа, че преди мен е седял някой болен от нещо си.  Mr. Green

Айде сега, трябва ли да ти обяснявам как се пикае, когато не се сяда?
Само да не покажеш Joy

# 196
А от тук разбрах, че никой не сяда в обществените тоалетни, така, че спокойно ще мога да си сядам аз без да се тревожа, че преди мен е седял някой болен от нещо си.  Mr. Green

Само да не покажеш Joy
Хайде сега, превземки. Какво като покаже?

# 197
  • Варна

Само да не покажеш Joy
Хайде сега, превземки. Какво като покаже?
Toilet

# 198

..или леко приклекнала, или скочила с двата крака върху чинията.

# 199
  • Варна

Третия зад врата...

# 200
 Казва се пикане със засилка!

# 201

Придържайте се към първия вариант, тъкмо спомага за трениране мускулите на бедрата.   Laughing Ама за втория поне вдигайте капака де.    Mr. Green

# 202
  • Варна

Придържайте се към първия вариант, тъкмо спомага за трениране мускулите на бедрата.   Laughing Ама за втория поне вдигайте капака де.    Mr. Green
Като сме на темата... влизам вчера в тоалетната на Планет , където трудно можеш да се оправиш къде дамска, къде мъжка, но по-важното беше, че един виден варненски гей излиза преди мен от ДАМСКАТА WC, на вратата на която пишеше актриси - нямам нищо против, но поне да беше си вдигнал капака и пуснал водата Sick Като ще е вече жена... поне да забрави малките, дребни/вредни навици на мъжете.. Close  Не че не съм влизала след жени и не съм виждала същата картинка, но айде!! Превземки ли беше темата?? Laughing

# 203
... влизам вчера в тоалетната на Планет , където трудно можеш да се оправиш къде дамска, къде мъжка, но по-важното беше, че един виден варненски гей излиза преди мен от ДАМСКАТА WC,

Простете превземката, но кой?

# 204
  • Варна
... влизам вчера в тоалетната на Планет , където трудно можеш да се оправиш къде дамска, къде мъжка, но по-важното беше, че един виден варненски гей излиза преди мен от ДАМСКАТА WC,

Простете превземката, но кой?
Не знам как се казва, но постоянно го засичам където и да отида. На всички партита е .... даже днес на центъра пак се блъснах в него...

# 205
 то си е и опасничко да се катериш като коза, а ако си с токчета? Със засилка си е по-удобно.

# 206

и обезопасителни въжета,това си е каскада бе ooooh! Joy

# 207

-не ям таратор, ако има чесън и копър или краставицата е разрязана на лентички, а не на малки кубчета

Laughing

това не е превземка,заблуда е....че ядеш таратор. Wink

# 208
е, да, ама как да го целуна, без да съм го изтрила с мокри кърпички и дезинфектант.  Naughty Naughty Crossing Arms
По този повод се сещам за един виц - малко нецензурен:
Една принцеса си намерила жаба. Целунала я веднъж - жабата - пак жаба...
Целунала я втори път- жабата пак си е жаба...
След няколко целувки, жабата проговорила:
"Много съм омагьосан, ще трябва да духаш"

Спам, но ще ме извините, надявам се Simple Smile

# 209
Така става, ако си с пола, ама ако си с панталон, доста зор ще видиш  newsm62

Общи условия

Активация на акаунт