Наше ЮЛЧЕ сладко, през март ще става батко !

• 12 463
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
Мими,каква авантюристка си ни ти!  Heart Eyes
Поздрав с едно парче.Когато бях на 17-сет слушах само тях на уокмен.Незнам как мина тва време.
http://www.youtube.com/watch?v=1EN5P_wTLKc

# 241
  • София
Честит рожден ден на приказливата Кая и палавата Ники!  newsm59 Да са здрави и щастливи малки дами.  Heart Eyes

# 242
  • Варна
Честити 2 годинки на най-малките ни юлчета, Кая и Ники  Heart Eyesbdbaloni  ura Да са живи и здрави, много щурави и усмихнати. Пожелавам им да бъдат първенци във всичко  HugЧестит празник на Айка и Фил  Hug
Аз пък винаги се заглеждам като видя хубав човек, няма значение мъж или жена. EmbarassedДаже ми се е случвало да се обръщам след жена  Blush, защото нещо ме е впечатлило.Снощи приятелки ме заведоха на дискотека- за първи път това лято/по-скоро чалготека/.Днес съм ей тъй  Tired и децата отгоре ми.  Е, няма такива текстове  на песни Sick #CrazyНаду ми се главата от простотия.

# 243
  • Асеновград
Бути , аз затова вече не ходя , не знам останаха ли нормални дискотеки или всичко вече е чалготека.А така ми се ходи както едно време с приятелки.

Честит рожден на Кая  newsm59 , да расте здрава и щастлива за радост на мама и тати !
Честит рожден ден и на Ники на Фил ,  newsm59 , много весели игри !

Тедо днес е добре , няма му нищо , но през нощта вдигна температура 2 пъти , дано му се размине.Къщата ми е пълна кочина , а изобщо не ми се захваща с подреждане и чистене.

# 244
Честит рожден ден на Кая и Ники! На патеричка честитя и на всички юлчета, които съм пропуснала ПАК, с моето отсъствие! Пожелавам им ЗДРАВЕ и безгрижно детство! Tada bdbaloni  party002
Невероятни снимки сте публикували. Дечицата са вече големи, не са бебенца вече Heart Eyes

Момичета за пореден път се удивлявам на късмета си как попаднах в този форум. Невероятно разнообразие от характери и образи, от случки, от мнения и съвети. И без това трудно ми достига времето и нямам възможност много да се ровя из Интернет, но информацията която получавам само тук е много и разнообразна. Радвам се, че ви има и ви срещнах. Прегръщам ви всички  Hug.

Уинкс, моля те не се сърди за закъснелия отговор - селото от снимките, наистина е в Родопите. Това е моето детство.

И аз като Айка се опитвам да ви чета от работата, но да пиша не успявам, въпреки че нямам забрана - не е удобно. Освен това все изоставам. Та доста впечатления натрупах, но понеже съм чела нещата цяла седмица, със сигурност ще изпусна нещо важно.
Яна, не помня кой точно го написа, но много е сполучливо - "янини вълнения".  Laughing Много неща ти са се случили, но и ти си ги изживяваш и после така увлекателно ги разказваш, че интересен роман се получава.  Hug

Бубе, Рокси, Иве и на вас ви са се натрупали изживявания. Продължавайте да обичате и вярвате в децата си и всичко ще си дойде по местата.

Със сигурност имаше и още нещо, ама ... newsm78
А забравих само за протокола да докладвам, че ние сме добре, тази седмица Коцето си ходи на ясли, бързо се адаптира, само дето сутрин се чуди как да се подвърта и мотае, само и само да забави тръгването от вкъщи. Иначе стигнем ли пък двора на яслата и хуква към тяхната стая, не мога да го стигна  Crazy. А днес пък като разбра, че всички сме си вкъщи няма да ходим на работа (и той "ходи на 'абота"), вече полудя от щастие, така се раздивя и разлиготи, че едвам успях да го приспя преди малко.

Весел ден на всички!!!!

# 245
Честит рожден ден на страхотната Кая Heart Eyes
Честит рожден ден и на сладката принцеса Ники  bouquet
Желая им много щастие  и здраве!
Янче, Фейт са ми супер любими.

# 246
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЯ И НИКИ. ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, КРАСИВИ И ЩАСТЛИВИ  nbirthday  party002 Хубав празник на техните семейства  Hug
Мариян цяла седмица се събужда със сух памперс и снощи реших да спи по гащи. Нямаме случка  Rolling Eyes

# 247
Честит рожден ден на Кая и Ники!Много здраве и щастливо детство!

Били, бързо да оздравява Тедо Heart Eyes

Мими, обнадеждаваш ме за нощния памперс, значи и на това ще му дойде времето. Никола като се събуди вече си казва и не иска да пишка в памперса. Даже на няколко пъти не ми се е ставало и съм го карала да пишка в памперса, но той не иска. Докато спи обаче пишка. А не всяка нощ се буди за вода

# 248
  • София

Да ви почерпя дне остарях,това беше на тъпия ми РД.
Честито на Кая и Ники  bouquet

# 249
  • Бургас
Еееейййй Иве, сори, пропуснахме те, днес е събота и няма кой да загледа първа страница  Embarassed Молим, да бъдем извинени   Embarassed

bdbaloni Бъди ни здрава и все така весела, шеговита, с много търпение и нерви за двамата разбойника   love001 newsm51

# 250
Ейййй, Иве, да си жива и здрава. Да си все така всеотдайна и по-малко тревоги да имаш  Hug   bouquet

# 251
Ето ме и мен  Hug
Иве, честито   bouquet Защо така се е получило? Искам да ти пожелая много да те радват твоите мъже, да те слушат малко повечко и да не ти създават толкова нерви и притеснения  Hug
Честито на всички останали малки и големи рожденици   bouquet Няма да изброявам поименно да не изпусна някой  Rolling Eyes
Четох пак за янини вълнения.. и по тоя повод да ви разкажа. Има автомивка до нас и от няколко дни като минем покрай нея и малчо се спира да гледа и не можем да си тръгнем. По тоя повод днес ходихме до там специално да гледаме как мият колите... Е не знам кой кого гледа... ние колите или батковците там нас. Явно сме били смешни - седнали със сок, солети и сладолед  hahaha Ако имаше и пуканки...  Joy И като добавим към колите и полуголите батковци с хубав тен  Mr. Green станаха маини вълнения  Joy

# 252
Иве,ЧЕСТИТО! newsm59 Tada newsm24
Знаех си,че нещо пропускаме днес!Да си ни много здрава и все същата скица като досега.Няма друга като тебе да знаеш!  Hug
И не се ядосвай,че рождения ден е минал тъпо,ще го отпразнуваме по женски тия дни!  Wink
Майче,не съм сама буквално и преносно!Значи така с Малчо,хоби си намерихте!  Laughing
Трябва да се зареждаме сега момичета,докато още е лято и е топло че после като дойде зимата и почне да се стъмва рано и като се почнат едни вируси,бррррр.Сега да съберем слънце и сили за студените зимни дни и нощти!

# 253
Ивееееееееееее Hug Hug Hug Честит рожден ден! Желая ти много, много здраве и двете ти деца да ти бъдат опора и гордост  bouquet

# 254
Честит рожден ден, Иве!

Честит рожден ден на Кая и Ники!

Честито и на другите рожденици,който съм пропуснала!
Днес се прибрахме от морето, изкарахме добре!
лека вечер! Hug

Общи условия

Активация на акаунт