Наше ЮЛЧЕ сладко, през март ще става батко !

• 12 512
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
Честит рожден ден на Раян и Ани!
Яна, на една снимка на теб и Никола се просълзих от умиление, а на тази където сте цялото семейство без малко да ревна. Нещо тези дне все на рев ме избива Embarassed
Били, мила, сподели какво ти е. Аз преди се чувствах все така напрегнато на работа, съчувствам ти Hug
Иве, аз не бих ги разделила Heart Eyes Не се притеснявай за градината, там ще е различно, няма да наранят никой. Леличките имат грижата да ги контролират.

# 226
  • На края на вселената!
Здравейте!
Нося поздрави на всички от морето (или поне на тези, които не са там). Много добре изкарахме, всички сме здрави и много доволни. Снимки ще кача, когато намеря малко време.
Радвам се, че се видяхме с Шушончето и Ивчо  Hug

# 227
  • USA
Иве, то в гимназиите и университети единият близнак може да влезе гратис само за да са заедно, ти в детската градина искаш да ги разделяш.  Laughing Свеки, която е била учителка в детска градина каза, че близнаците много се биели по между си, но много се защитавали един друг от другите деца.
Честит рожден ден на Раян и Ани! Много здраве и късмет!   bouquet

# 228
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЯН! ДА Е ЗДРАВ И ВЕСЕЛ СЪС СПОКОЙНО ДЕТСТВО newsm59  ura НР, весел празник  Hug
Ани, да си жива и здрава   bouquet
Рокси, честита ви годишнина. Още дълги години любов и разбирателство   bouquet  Честита кръщелница.
Ина и Никола изглежда добре са се забавляли вчера. И двамата са с особено излъчване  Heart Eyes
На мен обаче нещо ми има. Напоследък въобще не се заглеждам по мъжете. А и да се загледам, никаква, ама никаква емоция не предизвиква в мен  Rolling Eyes
Мими, добре сте се завърнали  Hug Ще чакаме снимки

# 229
  • София
Велина така е защитават се ама не мелят много брашно заедно,мисля си ами ако децата ми бяха с малка разлика,нямаше да мога да ги заиша в в една група.Не съм решила още но като гледам как са като са сами без брат си,виждам че всеки иска различно нещо и се чустват по добре.Това което ме възпира е вътре в мен не ги приемама като едно а като двама различни личности. Confused
Мими добре завърнала се,чакам снимки.

# 230
  • Асеновград
Здравейте ,
Честит Рожден Ден на Раян  newsm59 , да е много здрав и игрив ! Весел празник НР ! ,
 Hug
Тъкмо си мислех , че за малко да изпусна да поздравя и се сетих , че за вас деня не е свършил още.

Честит рожден ден , Ани , здраво бебче и послушна кака ти пожелавам   bouquet !

Понадникнах днес тук , но нямах време да пиша.Не ми се говори за онова , за което изохках вчера.Добре съм вече , като изключим напрежението , но него ще видим какво ще го правим.Благодаря за съпричастността Hug.

Тедо вдигна температура тази вечер , 38,8.Дано му се размине или да изкара нещо леко.

Разгледах снимките , Гери много е порастнала , но си има същата сладка усмивка.Снимките на Ина и Нико са много хубави.
Ще си лягаме , дано нощта е лека.

# 231
Хриси,честита годишнина!Честито бебче!   bouquet
Благодаря ви за хубавите думи!  Hug
Мимозка,не ти й трябва.И аз бях така и ми беше добре,а сега покрай една пързалка се побърквам.Първо виждах само обувките му Пума,щото все гледах в земята,чак месец погледнах собственика.Тогава вече знаех цялото му разписание,а той е точен като по часовник.Искам да спра да ходя на тая пързалка.
Били  Hug  Hug  Hug
Иве,наистина първо виж как ще са заедно и после взимай мерки.Аз записах Надина заедно с Нур и Али(другата й приятелка в една група) уж да са заедно и да играят,а те не си и обръщаха внимание в градината.Странно,но факт.

# 232
  • София
Ей тъпа пързалка,~що и нашата не е така разнообразна.Все едни майки и трима грозни бащи.Яна това с приятелките на Надина много ме успокои,ако там не се търсят и играят ще ми е ОК.Ще видим ще помислим.Ники много дразни брат си.Ама го обичам тоя шут-ляк как си върти хитро очите на майка си се е метнал,той май и за това не се вре в мен че плюсовете се отблъскват.
Нещо май ще ни се размине почивката това лято и ако стане така няма да си намеря място и глави ще хвърчат

# 233
Ех, Янче, ходи си душко докато ти е хубаво. После пак еднообразие  Wink
Забравих да ви питам, че не съм на ясно. В началото на месеца ми превеждат майчинство, но незнам за предния месец ли  е или за настоящия  newsm78 

# 234
  • София
Честит рожден ден на Раян! Да е здрав и безгрижен, да идва често на гости в Българиия!!!

Честит рожден ден и на Ани! Много здраве на цялото семейство и, разбира се, безпроблемно раждане и здраво и спокойно бебче!

Честит рожден ден от вчера на чаровните синеочковци Ина и Никола!!! Да са здрави и безгрижни, а майките им - много щастливи и удовлетворени!!!
(Гери, тук не копирам от теб първото изречение, вчера цял ден ми е в главата, че ще напиша точно това, и като ти прочетох поста, ми стана много смешно, ама - викам си, такива са си, чаровни синеочковци, ще го напиша пак Simple Smile)

Много ме е яд, че от работата мога да ви чета, но нямам права да пиша във форума, така и не се добрах снощи до компютъра вкъщи. Ама какво се оплаквам, в новата работа, кой знае, може и изобщо да не успявам да отворя форума.

Интересно, и мен много ме просълзиха снимките от рождения ден на Никола. Янче, за каквото и да се ядосваш, създала си нещо прекрасно - две деца, които се обичат и винаги ще се подкрепят. Дори само за това си е заслужавало.

А малката Ина е ама наистина страшно чаровна. И шапката как й отива...

Гери е наистина много пораснала и страшна чаровница - усмихната и с къдрици!

Мимозка, май е за предния месец.

Били,  Hug. Важното е да сте здрави!

Ех, преди две години в тоз момент хич не ми беше добре да ви кажа...

# 235
  • USA
Янче, защо само в земята си гледала? И защо искаш да спираш да ходиш? Според мен си продължавай, стига да ти е приятна тръпката.
Иве, според мен много задълбаваш. Нормално е да ги възприемаш различно, те са си различни личности и различни характери.

# 236
  • София
Айка, значи сме единомислени просто  Heart Eyes  Hug Засложавало си е, я виж сега какъв сладък вече говорещ резултат се е появил.  Heart Eyes Как сте с Кая?

Ири тези два дни много взе да говори /опитва се да прави изречения и отделни думи/. Имам чувството, че й се отключиха устата след заниманията по музика.  newsm78 А вчера сама си тръгна от градинката с маршова стъпка и като й запях "ние сме войници ще вървим напред" много беше доволна и марширува почти половината път до вкъщи,  Joy което беше голям кеф за мен, защото нямаше драми от прибирането.

Честита годишнина, Хриси.   bouquet Да сте здрави и дълги години щастливи заедно. Честита кръщелница.
Иве, не ги разделяй и не се притеснявай.  Hug

# 237
  • Бургас
Радвам се, че се видяхме с Шушончето и Ивчо  Hug
А аз си мислех, че още си тука и даже кроях планове да ти звъня  Embarassed

Мимозка, на мен ми ги превеждат около 16-то число и са за предния месец  Peace

Компа ми реагира с по пет думи назад докато пиша, горкия спи му се  hahaha

Честит рожден ден на Кая и Николета, здрави и слънчеви мацки да са  newsm59

Ох Ивайло пусна стадото да пасе и то сега блеят едни овце, крави мучат, жаби крякат  ooooh! Нещо днес не ми понася  Twisted Evil

# 238
ЧЕСТИТИ 2-ГОДИНКИ НА СЛАДКАТА КАЯ!Галена,весел празник!  Hug newsm59 Gift Tada babydust7
ЧЕСТИТИ 2-ГОДИНКИ НА НИКИ!Фил,липсвате ни!  nbirthday newsm67  ura babydust7

# 239
  • На края на вселената!
Ели, ние дори спахме една вечер в Бургас. Колата ми направи проблем при прибирането и загасна на светофар. Дадоха ми ток и успях да я паркирам на безопасно място. Сутринта я карах на сервиз. Ама нямаше как да ти звънна към 11ч вечерта и да пием бира с децата  Laughing

аз се мотая, а багажа ни стои в саковете  Embarassed Нещо ми е криво и искам да се махам от Сф. Май тези дни ще бягам в Гоце Делчев.

Общи условия

Активация на акаунт