Печати за нокти - 3

• 50 841
  • 473
  •   1
Отговори
# 75
  • Зеленият рай в сърцето на България
Ето едно и от мен  Wink На кутрето си личи, че имам проблем с координацията  Embarassed

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 10:09 от annabelka

# 76
arogans   как да се ориентирам кои са лакове за печати ? пише ли някаде ? или поне каква цена  са ? да ги тарся по нея !!!!  bouquet предварително

# 77
  • Варна
arogans   как да се ориентирам кои са лакове за печати ? пише ли някаде ? или поне каква цена  са ? да ги тарся по нея !!!!  bouquet предварително

Ами те не се водят лакове за печати, а лакове за декорация / Thinking май така беше/, цената им е около 2.50 лв. А и са с тънки четчици. Мисля че някъде трябва да пише и че са на водна основа. Уф, дано съм ти обяснила правилно.

# 78
  • Варна
Ето едно и от мен  Wink На кутрето си личи, че имам проблем с координацията  Embarassed

А аз като го видях преди да прочета какво си написала си помислих,че нарочно така си го направила.Хубаво е станало.

# 79
  • София
Къде са ви красотите сладуркиииииииии..

Едно моделче преди изтриване:

ЦЪК, И ПАК Малко ми е размазано фотото, но е с телефон.

И ЕДНО старо моделче, за което нямам спомен дали съм го пускала.

Къде в София има от осмоъгълните шаблони и какви са им цените?? Моля накой, който беше спопменал, че има, да ги снима, за да видя какви са картинките  Praynig

# 80
  • В сърцето на живота!
Майка Зайка червения лак е направо ме ... Crazy

# 81
Къде са ви красотите сладуркиииииииии..

Едно моделче преди изтриване:

ЦЪК, И ПАК Малко ми е размазано фотото, но е с телефон.
Аз си го правя от неделя на неделя Laughing

Хубавичко е станало!  bouquet

# 82
  • София
Ох.. всъщност не е червен а уникален тъмно цикламен( много време го търсих точно този цвят) но не е излезнал реалния цвят.
Ето от тази серия е: http://ivbcosmetics.com/golden-rose/golden-rose-ceramic-nail-color.aspx Номер 119.

Аз си го правя от неделя на неделя Laughing
Хубавичко е станало!  bouquet

Блазя ти. За съжаление, лака ми издържа - 2-3 дни.

# 83
  • Зеленият рай в сърцето на България
Майка Зайка ти много си се усъвършенствала. Правиш печати с 2 цвята. Супер е  Hug

# 84
  • В сърцето на живота!
Цикламен или червен...на мен много ми харесва,точно такъв търся и не намирам #Cussing out имам 4-5 червени,цикламени и т.н. но никой нюанс не ми допада Tired
Между другото номерацията не съвпада като че ли Thinking

# 85
Момичета ноктите ви са страхотни.  Peace
Записвам се да следя темата.  Grinning
Веднага щом си купя печати ще пробвам и ще покажа  Peace

# 86
            Много добре се справяте !!!!Ето как съм сега http://bg.fotoalbum.eu/sulveto/a305293/00000005

# 87
Ох.. всъщност не е червен а уникален тъмно цикламен( много време го търсих точно този цвят) но не е излезнал реалния цвят.
Ето от тази серия е: http://ivbcosmetics.com/golden-rose/golden-rose-ceramic-nail-color.aspx Номер 119.

От къде си ги купи тези лакове, не съм ги виждала, тоест тази серия?   bouquet

# 88
  • София
Pribirajki se ot moreto, minahme prez Burgas,I se otbihme v edin MOL. Tam imashe megazin Karfur(ne pomnq kak se pishe tochno) I ottam kupih laka.

# 89
Pribirajki se ot moreto, minahme prez Burgas,I se otbihme v edin MOL. Tam imashe megazin Karfur(ne pomnq kak se pishe tochno) I ottam kupih laka.

Ясно, благодаря, мислех, че някъде от София.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт