Печати за нокти - 3

• 50 798
  • 473
  •   1
Отговори
# 135
mar4elita - шаблона ти от козменичните магазини ли е?
Обикалях където се сетих около нас и съседен квартал козметични павилиони, магазини но нямаше....а колко пари струваше?

Погледни и в магазините за 1 лев,при нас има за по 2 лв комплектите  Peace

# 136
Момичета аз не мога да се оправя с печатите.
Поръчах си от Конад :печати , тампон и боя , ми изобщо на тампона не се отбелязва печата , пробвах 100 пъти не става.
Изчетох темите , ми всичко правя по книга , защо не става не знам.

# 137
  • Варна, морето и сините вълни!
Поръчах си от Конад :печати , тампон и боя , ми изобщо на тампона не се отбелязва печата , пробвах 100 пъти не става.
Опитай непослредствено преди да вземеш отпечатък с тампона да го навлажниш на памук с ацетон. Така тампона ще е влажен и ще ти е по - лесно да вземеш отпечатък! И минавай с тампона от ляво надясно или обратно. Не директо фронтално да вземаш отпечатък!

# 138
Опитай непослредствено преди да вземеш отпечатък с тампона да го навлажниш на памук с ацетон. Така тампона ще е влажен и ще ти е по - лесно да вземеш отпечатък! И минавай с тампона от ляво надясно или обратно. Не директо фронтално да вземаш отпечатък!

Благодаря , и така ще пробвам довечера.
Направо се отчаях , уж си ги поръчах за лесна работа , но при мен не се оказа такава.

# 139
  • Варна
mar4elita - шаблона ти от козменичните магазини ли е?
Обикалях където се сетих около нас и съседен квартал козметични павилиони, магазини но нямаше....а колко пари струваше?

Да,от козметични магазини са ми всичките.Навсякъде са различни цените-от 2 до 6лв са моите,но са ми и на различни марки. Hug

# 140
  • Българско
Ей сладурки как правите снимките на маникюрите си на мен все се размазват и с фотоапаратче и с телефон  Thinking как да го направя така че да не се размаже да се вижда рисунката???

# 141
  • София
на апарата трябва да имаш една функция "macro".включваш я гледаш там да си е фокусирана както трябва и сниимаш Peace

# 142
  • Българско
 Cry не го намирам това макро апарата ми е някакъв измислена марка "яшица" нещо такова ако някой има поне малка представа каде да го намеря това да каже

# 143
  • София
по принцип е означено с едно лаленце и обикновено е на кръглото копче със стрелките нагоре надолу наляво и надясно

# 144
  • Българско
aaa много благодаря стана сега ще се нацапам и ще кача резултата а някой знае ли каде се продават само шаблони от имитациите

искам и да питам още нещо за това с преливането на лаковете как го правите без да се изцапате аз много се омазах

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 21:44 от roxana_87

# 145
  • София
 newsm44 браво

# 146
  • Българско
 Cry много се разочаровах от резултата нищо не стана пълна бльокщина http://roxanka.snimka.bg/hobby/nokti.410637

# 147
# 148
здравейте аз съм нова в бг мама но от скоро имам печати-не става с брокатени  лакове пробвала съм и най добре става с лаковете о-обикновени от марка
ъмбрелла и бруклиин. просто в наччалото ми беше трудно но после разбрах че трябва лекичко да се натисне от шшаблона на печагта -иначе не става. пробвайте вс. ще публикувам моите нокти след малко като разбера как да сложа снимкал.

# 149
на мен лично ми става много добре със синьо тъмно и червено и сиво и нищо др като цвят не е подходящо според мен-но незнам как да ви кача снимки за давидите как с обикн от 2 лв шаблон направих чудесни пеперудил

Общи условия

Активация на акаунт