Печати за нокти - 3

• 50 761
  • 473
  •   1
Отговори
# 150
Страхотни са много готино става   bouquet

# 151
  • Където е сърцето
 е не обикалях доста магазинчета и все китайски печати продават.Купих си макар и не много красиви ,но викам ще си купя по-хубави шаблони от другаде.Ама то голям боклук е това нещо.Изобщо не иска да отиде на тампона.Да кажа ,че найлона съм го махнала и тампона го пробвах навлажнен с лакочистител ами пак нищо не става.Мисля си че не са изрязани много дълбоко и неможе изобщо да остане лак вътре че да отиде после на тампона.

# 152
И аз така си мислих, но се оказа че е от лаковете. Трябват ти гъстички, за да може да се захванат във издълбаната фигурка, иначе ако са по-редки стръгалката маха почти всичко. Успех  Hug

# 153
  • Където е сърцето
 newsm78 ами пробвах и с един дето е станал като локум се точи и пак не става.

# 154
roxana_87 много хубаво се е получило браво! Как правиш така че цветовете да се прелеят? Много хубаво е станало и искам и аз да опитам, сподели тайната моля те  Wink

# 155
  • Българско
roxana_87 много хубаво се е получило браво! Как правиш така че цветовете да се прелеят? Много хубаво е станало и искам и аз да опитам, сподели тайната моля те  Wink

Ами следвах ето този урок http://artnokti.com/index.php?option=com_content&task=view&a … =39&Itemid=80 в по-предните теми 1 или 2 беше не помня го има,но не ми стана като на урока даже изобщо не стана опитай дано при другите се получи  Wink

# 156
Аз урока не съм го виждала, сега ще го погледна, но твоите ми харесаха много, получило се е   bouquet

# 157
  • Българско
Аз урока не съм го виждала, сега ще го погледна, но твоите ми харесаха много, получило се е   bouquet

много ти благодаря че ти е харесало но като видиш урока ще имаш база на сравнение  Grinning
ей айде някой ако знае някой друг трик за лакиране да го сподели Simple Smile

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 16:42 от roxana_87

# 158
Аз знам един друг метод, няма нищо общо с печатите но е много лесен и шарките стават страхотни. Водят се мраморни шарки, няма кой знае каква философия - в една чаша с вода се капват капки лак, какъвто цвят искаме, може точките да се слагат в кръг в редица както си искаме, после с една клечица се разбърква и лаковете се смесват, после нокътя се потапя във водата и лака се отбелязва. Знам че не го обясних добре затова ви давам ето това линкче http://prittywomanstyle.blogspot.com/2009/05/blog-post_28.html , от където аз съм го научила-има и видео и обяснения. Опитах се и стана наистина страхотно, всеки път шарките са уникални. Успех и дано ви хареса   bouquet

# 159
  • Българско
Аз знам един друг метод, няма нищо общо с печатите но е много лесен и шарките стават страхотни. Водят се мраморни шарки, няма кой знае каква философия - в една чаша с вода се капват капки лак, какъвто цвят искаме, може точките да се слагат в кръг в редица както си искаме, после с една клечица се разбърква и лаковете се смесват, после нокътя се потапя във водата и лака се отбелязва. Знам че не го обясних добре затова ви давам ето това линкче http://prittywomanstyle.blogspot.com/2009/05/blog-post_28.html , от където аз съм го научила-има и видео и обяснения. Опитах се и стана наистина страхотно, всеки път шарките са уникални. Успех и дано ви хареса   bouquet

много е интересно кофтито е че за всеки нокат трябва май да капеш от лака но е много хубава ще се изпробва Grinning

ето и нещо правено с печатите "менте" простичко и бързо http://roxanka.snimka.bg/hobby/nokti.410637.14185307

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 17:37 от roxana_87

# 160
  • Варна
roxana_87 много хубаво се е получило браво! Как правиш така че цветовете да се прелеят? Много хубаво е станало и искам и аз да опитам, сподели тайната моля те  Wink

Ами следвах ето този урок http://artnokti.com/index.php?option=com_content&task=view&a … =39&Itemid=80 в по-предните теми 1 или 2 беше не помня го има,но не ми стана като на урока даже изобщо не стана опитай дано при другите се получи  Wink

И аз от този урок се научих за преливките.Иначе и аз се омазвам... Joy На мен ми харесва,това което си направила.

Аз знам един друг метод, няма нищо общо с печатите но е много лесен и шарките стават страхотни. Водят се мраморни шарки, няма кой знае каква философия - в една чаша с вода се капват капки лак, какъвто цвят искаме, може точките да се слагат в кръг в редица както си искаме, после с една клечица се разбърква и лаковете се смесват, после нокътя се потапя във водата и лака се отбелязва. Знам че не го обясних добре затова ви давам ето това линкче http://prittywomanstyle.blogspot.com/2009/05/blog-post_28.html , от където аз съм го научила-има и видео и обяснения. Опитах се и стана наистина страхотно, всеки път шарките са уникални. Успех и дано ви хареса   bouquet

Да,и от този урок съм се учила и с него се омазвам,но пък ефекта е страхотен.Пробвайте го,много е лесно! Hug

# 161
Mar4elita, много хубаво е станало, аз имам същия печат ин от бая време съм му се заканила  Wink скоро и аз ще съм с него, иначе да за всеки пръст трябва да се капе отново от лака, малко се поизхабяват лаковете, но пък е много ефектно.

# 162
  • Варна
Mar4elita, много хубаво е станало, аз имам същия печат ин от бая време съм му се заканила  Wink скоро и аз ще съм с него, иначе да за всеки пръст трябва да се капе отново от лака, малко се поизхабяват лаковете, но пък е много ефектно.

Да,наистина е много ефектно.
Не разбрах за кой печат си написала,че и ти имаш... newsm78

Ето какво си направих сега:

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 18:38 от mar4elita

# 163
Ох извинявай, в суматохата съм ви объркала никовете  ooooh! , за печата на roxana_87 говорих този със сърцето. Още веднъж ивини ме  Embarassed няма да се повтаря  Peace

# 164
  • Българско
Ох извинявай, в суматохата съм ви объркала никовете  ooooh! , за печата на roxana_87 говорих този със сърцето. Още веднъж ивини ме  Embarassed няма да се повтаря  Peace

не се притеснявай случва се предполагам че имарчелита няма да се обиди  Wink
някой знае ли от къде в София има само шаблони от евтините  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт