Печати за нокти - 3

• 50 777
  • 473
  •   1
Отговори
# 375
galiushana    bouquet ,супер е станало,аз го имам същия шаблон,но нещо като го правя все ми бледнее бялото newsm78,ти с какъв лак прави щампите Thinking

Ивицата иначе се прави много лесно,капваш точици лак една до друга и после минаваш с една игла по средата им и става Peace,пробвай ,много е лесно Peace

P.S Как си качи снимката,аз защо не мога newsm78

# 376
От дълго време ви следя,да се запиша и аз най-сетне с някоя снимка...Не се вижда много добре,но като цяло се получи сполучливо,като за 1 път с печатчета.....http://kachi-snimka.info/images/bfi1251377566b.JPG .Май лаковете ми не бяха подходящи,но нищо.Искам да попитам как става номера ,примерно както са ми червените печати и на ръцете и на краката,как става и на левия крак(лявата ръка) и на десния(дясната),червения печат да е само от вътрешния(външния) ъгъл и да се получи същата картинка.А не да са от левия крак(ръка) от вътре,а на десния(дясната)-от вън?Дано да ме разберете,че доста се заплетох ooooh!

Май,май някои картинки не могът да се обръщат,да не кажа всички newsm12

# 377
  • Провинция
От дълго време ви следя,да се запиша и аз най-сетне с някоя снимка...Не се вижда много добре,но като цяло се получи сполучливо,като за 1 път с печатчета.....http://kachi-snimka.info/images/bfi1251377566b.JPG .Май лаковете ми не бяха подходящи,но нищо.Искам да попитам как става номера ,примерно както са ми червените печати и на ръцете и на краката,как става и на левия крак(лявата ръка) и на десния(дясната),червения печат да е само от вътрешния(външния) ъгъл и да се получи същата картинка.А не да са от левия крак(ръка) от вътре,а на десния(дясната)-от вън?Дано да ме разберете,че доста се заплетох ooooh!

Май,май някои картинки не могът да се обръщат,да не кажа всички newsm12

И аз така си мислех,но не бях сигурна и търсех потвържедение от вас тук,защото сте къде-къде по-напред от мен...Жалко,че не могат да се обръщат  Crossing Arms

# 378
Верислава, разкрих те с тая ивица как се прави и, сори, ама те изкопирах веднага. Стана пИрфектно! Вече така ще си правя фр.маникюр - само ще разнообразявам цветовете  Mr. Green
На теб - мерси за идеята   bouquet

# 379
  • Пловдив
Здравейте, следя ви изкъсо  Wink
Да питам ивицата /черно-бялата/ редуваш лентичките вертикално и после през средата с нещо остро се минава?! Това ли е номера.
Препоръчайте марка лак, на приемлива цена, с който правите успешни печати.  Praynig
И още един въпрос. Какво ползвате за заздравяване на ноктите? По принцип ноктите ми са доста здрави, но само ако не ги лакирам редовно. Почна ли да ги лакирам постоянно започват да ми се цепят ръбчетата. Сега съм си взела маслото на Икаров, дали помага?
И накрая да не съм само с въпроси. Печати в Пловдив - Евроленд на главната, на втория етаж при щанда за козметика - 1 лв. бройката, по нищо не се различават от тези на Корифей за който платих 9,90  Sick Дори указанието е преведено на български 1:1. Купих си 2 бр. и евтините и скъпите още не съм изпробвала.

# 380
  • Варна
И още един въпрос. Какво ползвате за заздравяване на ноктите? По принцип ноктите ми са доста здрави, но само ако не ги лакирам редовно. Почна ли да ги лакирам постоянно започват да ми се цепят ръбчетата.

Аз имам дълги нокти благодарение на това:

Без него ноктите ми се цепят,белят се и стават толкова тънки като хартия.
И аз се набутах с 2 комплекта на Корифей(Диферо е самата марка,нали),но не по 9,90лв,а по 6лв,а в магазина на Корифей във Варна са по 9,90лв.Ужас!!!Няма никаква разлика с тези от 2-3лв.

# 381
Моите нокти по принцип не се чупят като изключим палците и показалците чупят се от среданата на самата плочка, иначе всички се белят по пластове, mar4elita това което ти ползваш дали ще ми помогне и колко често се ползва, аз ползвах на икаров но то се слага без лак и всеки ден, та се отказах, та това как се ползва и скъпичко ли е?

# 382
  • Варна
Моите нокти по принцип не се чупят като изключим палците и показалците чупят се от среданата на самата плочка, иначе всички се белят по пластове, mar4elita това което ти ползваш дали ще ми помогне и колко често се ползва, аз ползвах на икаров но то се слага без лак и всеки ден, та се отказах, та това как се ползва и скъпичко ли е?

По принцип се продава в аптеките,но се среща и в козметичните магазини и парфюмерии.Точно против цепене на ноктите е.Струва към 22-28лв и едно шишенце ти стига за повече от половин година.Аз го ползвам всеки път като се лакирам.На изчистени нокти слагам от препарата на израсналата част,не на целия нокът.Течността попива в нокъта и след 1 минута се лакирваш.Като ползваш този заздравител трябва да внимаваш да не си нацапаш кожата около нокъта,че веднага става твърда.Предлага се под формата на писалка,но не е толкова силен,като този в шишенцето.От тази марка има масло за кожички(под формата на писалка),с което като се намажеш не е нужно да ги режеш-те направо изчезват,не знам как става...

# 383
Верислава, разкрих те с тая ивица как се прави и, сори, ама те изкопирах веднага. Стана пИрфектно! Вече така ще си правя фр.маникюр - само ще разнообразявам цветовете  Mr. Green
На теб - мерси за идеята   bouquet

Ееее,моля моля,няма за какво Rolling Eyes,та нали за това сме тука,да помагаме кой с каквото може Peace

# 384
Здравейте, следя ви изкъсо  Wink
Да питам ивицата /черно-бялата/ редуваш лентичките вертикално и после през средата с нещо остро се минава?! Това ли е номера.

Нанасяш лак за основа и докато не е засъхнал още правиш точици ,не ленти Naughty,редуваш цветовете ,след което минаваш с игла през средата на точките Peace,дано да ме разбереш newsm78,ако ли не пак ще обясна Hug

# 385
  • Пловдив
Благодаря на mar4elita и VERISLAVA   bouquet
И понеже стана въпрос за това как да се докарат огледалните печати вижте това http://www.nailart-bg.com/?catalog=33&view=476 явно си има специални огледални печати. Иначе понеже аз загрях за този проблем предварително се опитах да си избера печати, които са симетрични или поне не изявено насочени в една посока, защото иначе не ми харесва.

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 23:03 от Linkata

# 386
Linkata   можеш ли да покажеш какви шаблончета си си взела Thinking

# 387
VERISLAVA - благодаря за ясното обяснение и аз ще пробвам.
Аз си купувам само голдън роус лакове, питам продавачката за най гъстите и май стават печатите... Hug

# 388
# 389

Супер са,със здраве да си ги ползваш  bouquet Търся пределен номер шаблон,за това исках да ги видя............. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт