Покажете си детските стаи - 8

• 44 502
  • 327
  •   1
Отговори
# 45
  • София
[
Еvка , отдавна не ме е радвала така детска стая, а дори не е завършена още   bouquet
А за мебелите - аз бих ги направила в "дървесен" цвят, някак прекалено цветно ще ми дойде, ако и мебелите са в някакъв цвят....ако ме разбираш, че малко объркано се изказах  Embarassed. Но това е мое лично мнение. От направеното до тук си личи че имаш чудесен вкус, така че вярвам ще се справиш много добре и с останалото  Peace

Мн. благодаря  Embarassed Точно това ми е притеснението да не стане прекалеено цветно и аз се бях отправила към дървесният цвят,но малкият си хареса кола легло, а тя е  една шаренаа червеното преобладава и е лъскава като лак. Хем ми се иска да му угодя хем знам,че може и да не пасне

# 46
[
имам въпрос килима от къде е

Ще се опитам да ти обясня  - ако идваш пот посока  Пиротска близо до кръстовището на Ботев и Сливница се пада от лявата страна има малко магазинче за килими трябвя дя се гледа добре малко е аз като го търсих първият път го подминах. Този е изкуствен, но имаше и вълна. Аз се съобразявах с финанси и взех този и цената му мисля не е лоша към 80 лв беше. Имаше и подобен с лилави цветя повече зелено и почти без бяло.

Радвам се че ви харесва. ivafara  и на мен това са ми любимите цветове и до последно държах да са те въпреки,че се притеснявах  дали няма да дразни окото,но се получи добре поне за мен де  Laughing
напротив Евка,зеленото не дразни окото а го успокоява.с радост ще покажа и нашата стая само да стане готова другата седмица. даже и леглата на малката е в това зелено.аз много  се кефя на избора си.съответно и креватчето,гардерома и спалнята са  по мой проект и цветово също. абе ще видите. Winkтака че имате страхотна детска. Peaceм/удругата килима наистина е страхотен. от пухкавите е.преди 1/2 години взех килим за стаята  малък в същите цветове,но не е мекичък като вашия.евка,помисли за мебели в бяло. сега е много модерно. Peace

# 47
Здравейте дами. Всички сте показали много красиви стаи. И ще се радвам ако получа съвети от вас. Харесала съм си това обзавеждане за стая за 13 годиштия ми син. Чудя се какъв цвят ламинат и стени ще са подходящи.
http://shop.yavor-bg.com/showimageprod.php?id=7589&typeS=big
Не знам дали се виждат добре цветовете- черно и бяло е със сребърни орнаменти. Благодаря ви.

# 48
Чудесни стаи, записвам се за да черпя идейки и за нашата, когато ни дойде желанието за ремонт.

# 49
Evka наистина чудесни цветове.И нашата детска стая е  в такива Peace.Много ми хареса лампата на Мечо Пух.Би ли споделила от къде е и на каква цена.

# 50
И ние стигнахме до детската накрая! Засега само до стената - ето я:

Изкуках малко с тоя фототапет, а и не знам дали децата ще го харесат, ама аз направо се влюбих!  Laughing

Евка, и на мен ми се струва, че цветни мебели ще дойдат малко в повече. Зеленото е супер свежо, но е ярко, а и детската по презумция си е разхвърляно помещение, така че.... Може би дървесен цвят наистина ще е ок!

# 51
Здравейте дами. Всички сте показали много красиви стаи. И ще се радвам ако получа съвети от вас. Харесала съм си това обзавеждане за стая за 13 годиштия ми син. Чудя се какъв цвят ламинат и стени ще са подходящи.
http://shop.yavor-bg.com/showimageprod.php?id=7589&typeS=big
Не знам дали се виждат добре цветовете- черно и бяло е със сребърни орнаменти. Благодаря ви.

Избелен дъб или акация. По-скоро избелен дъб на широки плоскости, който имитира дюшеме.

От албума на една съфорумка си харесах страхотно шалте с Мечо Пух. Магазина е в Бургас и когато го получа ще ви го покажа, за тези които са решили стаите в този стил.

# 52
  • София
Записвам се и аз да ви следя .

# 53
  • София
Evka наистина чудесни цветове.И нашата детска стая е  в такива Peace.Много ми хареса лампата на Мечо Пух.Би ли споделила от къде е и на каква цена.

Цената беше около 50-те лв и я взех от квартален детски магазин преди няколко месеца.Предполагам,че където има продукти на Дисни би имало и такива та макар и с полъчка. Много хубаво свети отгоре има звездички изрязани на капака и се отразяват в тавана нощно време.

# 54
  • Sofia
Да тази лампа наистина свети много хубаво. Наши приятели я имат в детската стая, при тях капака е на планети и също е много оригинално.

# 55
kotkovo, страхотен е този фототапет с брезичките! Аз като показах на дъщеря ми онзи с момините сълзи, реагира доста възхитено  ("ойе, ного са касиви.."). Притеснява ме обаче, че с баща и не сме от най-сръчните и няма да успеем да го сложим добре.

# 56
котково супер е тапета! На стената на тапета ще има ли мебели? Децата които ще обитават стаята на каква възраст са?

# 57
Ева супер е стаята   Heart Eyes   станала е много свежа   Peace    момичетата са прави ,че  е по-добре с  светли мебели  Wink

kotkovo   тапета  е трепач   Party    дано и децата го харесат    Peace    /  кеф бих спала при такава гледка/

п.с.  Между другото винаги се чудя на някой  като си показва снимките уж по темите защо ги  слагат с разни пароли и кодове  Rolling Eyes   или ги трият след 2 дена   Joy    като толкова са тайни   newsm78  не ги качвайте въобще

# 58
и аз се записвам.довечера ще пусна снимки!

# 59
За сега само се възхищавам на вашите детски стаи.Ако имаме късмет да се отделим и ние ще й направим детска.

Общи условия

Активация на акаунт