Септември `09 - 34

• 12 114
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
 Хааайде на кафето      Hug newsm08    261uu

# 226
  • Габрово
bebe6oci , мерси за кафето!
Сега се приготвя и закуската   Mr. Green

Гладна кокошка просо сънува  Joy

Арлина, много ти е хубава бузаранката  Heart Eyes
За корема и мен няколко пъти вече ме бъзикаха да не са близнаци и аз не че се впрягам, ама взех да си мисля да не би да имам повече околоплодни води и затова да е такъв голям, ама доктора каза, че са в норма така, че се успокоих.

# 227
Валка, бая си поогладняла, като го гледам тоз левент  Laughing
Здрасти всички  Hug

# 228
Ехо добро утро и от мен.
Бебешоци, Валка благодарско за кафенцето и закуската  bouquet Laughing.
За коремчето и на мен ми е като че ли по малко ( аз не мисля така ) , но пък тук всичките ми съседи все ми викат '' айде бе ти корем няма ли да имаш ''. Хич не се вързвам да ви кажа викам им '' Ще имам ще имам '' и пускам по една усмивка. Де да знам нали бебчо си е добре пък ся за един корем ли да бера грижи Grinning.

Днес съм на консултация но чак към 5 така че след това ще давам отчети. Иначе цял ден ще сме пак с дечко още от сега ме е почнал, кипи от енергия тва дете на все че е болен пък аз още не мога да си отворя очите. Добре че днес поне поспа до 8 че да може да не съм съвсем неадекватна.

Хубав ден на всички момичета по късничко, ако детенце е благосклонно ще се включа пак  Hug...

# 229
Да ви покажа новия тоалет на бебе  bowuu

# 230

Добро утро,
благодарности за кафето и закуската  Rolling Eyes Mr. Green

Валка, ще пътувам за Габрово утре. Ще съм там събота и неделя. Ако искаш може да се разберем нещо да се видим  Simple Smile

Лелеее, колко сладки дрешки и нещица сте накупили всички... Аз се каня днес да отида до Jumbo. Някой да се включи с коментари за там?

# 231
доброутро на всички мами!  newsm68

bebe6oci,мерси страшно много за кафето  Hug

valkata78 -ох мила ,мерси мноооооооооооого за закуската,дет се вика-така ми се иска да съм брашно  Joy  Joy  Joy аз по принцип никакъв апетит нямам сутрин,аматака като гледам май почнахда слюноотделям,защо ли  hahaha тоз момък като омеси у вас,да го пратиш вкъщи,че имам излишно брашно и все ще измислим нещо  newsm53

*clara*  ,обезателно пиши как е минало при чичо доктор,то е ясно че всичкоще е ок де,ама все пак с колко сте пораснали и такива ми ти раб9оти  Peace
Atrakcia,гледам на това бебе какви дрешки му купуваш-блазе му бе  Laughing все едни такива хубави и сладички,в Плевен големи красоти имате,освен това е самия град е прекрасен   bouquet/едната ми баба е от Плевен и да знаеш този град ми е слабост  smile3521/гледам че е в розово тоалета,аз май последно разбрах,че  е момче ли,момиче ли,хептен се обърках да ти кажа  newsm78  Joy
айде аз отивам да правя един сладкиш,ако ства после за ядене/или поне загледане/ ще ви почерпя виртуално,лек и спокоен ден на всички  Hug

# 232
Добро утро!

bebe6oci благодаря за кафенцето!

valkata78, направо ме разконцентрира с тая закуска.  Flutter Да имам и тук такъв готвач...

*clara* успех на прегледа днес! Довечера да пишеш как е минало!

Atrakcia, тоалета е страхотен! Като гледам какви красоти сте накупували за бебчетата, започвам да си мисля, че аз съм купила много обикновени дрешки, трябва да поправя този факт съвсем скоро.

ksantipa, специално за дрешки в Джъмбо съм виждала много красиви неща, но все пак са китайски и не са много качествени. Аз лично за новородено не бих взела оттам, вече за по-голямо бебче са ок. Но наистина откъм визия много са ги докарали, аз на Хриси съм взимала много сладки дрешки и съм доволна.

Ние снощи бяхме на заведение с кумовете и децата и си легнахме чак в 23 часа. Хриси беше капнала от умора и си мислех, че тая сутрин ще поспи поне до към 9, а с нея и аз. Но още в 7 слезе от леглото си и се настани при мен, направо не знаех къде се намирам, много ми се спеше. Днес ако успея да я приспя на обяд, май ще легна с нея. Заради нощното ми ставане до тоалетната, хич не мога да се наспя като хората, ама като гледам не съм единствената за съжаление.

# 233
  • София
Добро утро и от мен Hug
Да се отчета за изследванията- имам нарушен глюкозен толеранс.След обременяването с глюкоза кръвната захар ми е много висока,а инсулина при норма 20 ми е 200.8 #Crazy
Сега трябва да спазвам диета, направо не знам как ще издържа без сладко,тестено абе с една дума без вкусотиики.
Също така холестерола и триглицеридите са ми повишени ,ама не ми казаха от какво.
Марков позна, че от това сигурно са ми много водите.След 3 седмици пак на изследване.Четох естествено много гадни неща за това и сега ми е много притеснено за бебчо. Дано всичко е наред Praynig
Малко ви натоварих с мойте проблеми...ама ще прощавате.
Лек ден засега.

# 234
Добро утро !
Е, не можах след такава закуска да не се включа и аз............, ама много разконцентриращо ми подейства, Киара пише готвач, аз три пъти го чета духач и не мога да асимилирам думата..........

Атракция наистина много сладък тоалет, аз чак сега се замислих, че още нищо не съм нито гледала, нито търсила, единствено комплектите на Бебетто погледнах, но при това само в нета, но както вече и писах ми се струват пълни с много излишни подробности.

А за киселините и аз да се оплача, че ме хващат от всичко, дори и вода като пия, пак ми се появяват, но вечерно време с половин до една чаша бира си ги премахвам и поне спя нормално.

Валката май ти пуска онази лека лятна торта с мюсли, вчера най-после се наканих да я направя, само че добавих и желатин и смея да кажа, че стана разкошна, довечера даже и кръстниците съм поканила да си хапнат.

Преди малко поизхвърлих доста играчки на дребния и се моля, довечера като се прибере от градината да не се усети, че кутиийте с играчки са поизпразнени.

Слънцето тъкмо щях да питам какво стана и ти писа. Съвет от мен давай една идея по-леко и спокойно, гледай леки филми, чети приятни книжки, лека музика и не се напрягай, слушай лекарите за храните и спокойно дочакай изследванията след три седмици.  bouquet

Айде за сега лек ден от мен.

# 235
slanceto.com вечерта преди изследванията и на сутринта нали не си яла нищо сладко?? защото аз миналия месец ходих да ми правят профил след като изследванията ми показваха висока глюкоза , дори и глюкоза в урината имах (остана си мистерия) и след като внимавах какво ядох профила ми беше напълно в нормите.... е , след 2 седмици пак ще ми правят профил ама вече си знам да внимавам предния ден какво ям... ендокриноложката ми каза че ако съм изяла един шоколад вечерта може да покаже високи стойности....

# 236
Е, не можах след такава закуска да не се включа и аз............, ама много разконцентриращо ми подейства, Киара пише готвач, аз три пъти го чета духач и не мога да асимилирам думата..........

Joy Joy Joy E верно доста си се разконцентрирала!!!

За играчките дето си ги изхвърлила, добре си направила. И аз периодично изхвърлям по-старите играчки на малката, даже последния път беше с нейно участие. Изсипахме кашона на земята и я питах кое ми дава да изхвърля и кое не. Учудих се, че се съгласи за доста неща, които бяха да изхвърляне, сега обаче очаква на тяхно място нови играчки.  Crazy

slanceto.com, наистина доста неприятно. Тъй като не съм въобще наясно с тези диагнози, не знам и какво да те посъветвам, но наистина освен диетата, ти трябва и много спокойствие и почивка. Стискам палци бързо да преодолееш този проблем.

А тази торта с мюсли аз съм я изтървала, може ли да пуснете рецептата отново?

# 237
Здравейте и от мен!
Валката страхотен готвач! Направо го пращай после и при мен  smile3521
Сънито аз съм решила да ходя на лекцията в Майчин дом и на тази в Центъра за съвременни родители. Само трябва да изровя някаква кукла, че искат да отидеш с такава  Simple Smile
Утре ще ходи ли някой на училището на 9 месеца? Аз ще съм там
Какви хубави неща сте купили, а аз още нищо  Embarassed Вчера се огледах в Джъмбо, че ми е близо до в къщи, ама ми се сториха такива боклуци  Rolling Eyes
Явно ще се поогледам по сайтовете и ще си поръчам нещо оттам. Досега не съм го правила и малко се притеснявам  Blush

# 238
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=105335
рецептата за тортата, но си признавам, че при мен отидаха 4 кофички кисело мляко и използвах 2 пакетчета желатин да се стегне повече и стана направо върха, е остана ми още смес, която смесих с натрошени бисквити и банан и напълних чашки, че сега си имам и кремчета освен тортата.

# 239
Много сладко, Атракция!
Аз пък това поръчах онзи ден, ама кога ще дойде - един господ знае Simple Smile
http://www.laredoute.fr/vente-gigoteuse-rayee-bebe-fille-ou-garc … &numberpage=1 червенкото, и една жилетка, но кафявия вариант: http://www.laredoute.fr/vente-gilet-bebe-fille.aspx?productid=32 … &numberpage=1

Общи условия

Активация на акаунт