Септември `09 - 34

• 12 135
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
Влизам само на бързо да почерпя за РД на детето,скапана съм от чистене и подреждане.Много ми дойде,ако не родя тази вечер,скоро няма да е Rolling EyesНе съм ви чела,утре ще разказавм и снимки ще кача.Лека Hug

# 76
Момичета как се регистрирате в Продавалника, нешо не става както трябва... #Cussing out Казва ми че ще ми пратят лин за регистрация, а вече 3 ден нищо. Пробвах с нова регистрация същото.. помогнете моооля Hug

arllina  да ти е живо и здраво слънчицето и мн да ви слуша  cook

# 77

Айде на кафенцето,мацки!

# 78
Момичета как се регистрирате в Продавалника, нешо не става както трябва... #Cussing out Казва ми че ще ми пратят лин за регистрация, а вече 3 ден нищо. Пробвах с нова регистрация същото.. помогнете моооля Hug
Моята е още от 2006г, тогава автоматично ставаше след регистрация във форума. Имат някакъв проблем сега-четох оня ден в Правилата им.

Арлина, да ти е жива и здрава Зоя   bouquet

# 79
*Elesta* аз съм много за среща, но искам да вляза в 9-тия за да съм спокойна. Защото ще спирам хапчетата и се очаква да почнат контракции, та след 5 август съм на ваше разположение.  Hug

# 80
Добро утро и от мен!

bamba, мерси за кафенцето!

Atrakcia, не съм влизала от седмица и нещо, какво става с теб? Казаха ли ти със сигурност пол или ще си остане изненада?  Hug

arllina, да ти е жива и здрава малката бонбонка. Много да ви радва и много да се гордеете с нея

Добре дошли на новите мами. Леко бременеене в нашата компания им желая

Валка, съжалявам за сестра ти. Дано скоро види пак двете чертички и да си гледате дечицата заедно  Peace

Весита, и на мен ми изтръпваха ръцете и на последната консултация като споделих това с доки, тя ми каза, че бебето е започнало да "дърпа" много магнезий и затова ми изтръпват така. А аз си мислех, че ще получавам от някъде пари  Mr. Green Каза, че затова имам чести контракции и ми изписа Магнерич. Оттогава не се е появявало изтръпване. Така че спокойно - не е нещо сериозно, но го сподели с док, за да ти изпише магнезий и да не ти се появят или усилят контракциите.
ПП. за списъка на првата страничка, съм пропуснала да си дам името - Боби

# 81
Atrakcia, не съм влизала от седмица и нещо, какво става с теб? Казаха ли ти със сигурност пол или ще си остане изненада?  Hug
Не съм ходила от тогава.На 4 съм пак на консултация,после на частното при лекаря, при който ще раждам.Не ми се дават още 30 лв да ида и в друга клиника, да ме погледнат само  за пола.Май ще е изненада  Laughing

Бубара де се затри?
 И моите ръце изтръпват нощем, болят ме и ставите на пръстите. На мен доктора още минали месец ми каза да спитам Магнетота, стигал ми толкова Магнезий, ма не смея нещо. Пия по 1 на ден, имам повече от месец, страх ме е да не ме почнат пак контракциите.

# 82
Добро утро момичета!

bamba благодаря за кафенцето!

arllina, да ти е жива и здрава сладката принцеска и септември да стане горда кака на най-сладкото бебче!   bouquet

BebEshOnDeL честита придобивка, със здраве да си го ползваш!

slanceto.com стискам палци и на двете ръце. Дано всичко е наред и резултатите ти са перфектни!

Валката, много мъчно ми стана за сестричката ти, дано наистина скоро да види пак двете чертички! И дано намери доктор, в когото да има доверие и да не допуска да се случват такива неща.

Емир, аз също ще раждам в ТК, моето секцио ще бъде първата седмица на септември, така че имай едно наум, ако случайно и теб те насрочат за тогава.  Wink

При мен нищо ново, вчера дадох кръв и урина, този път док поиска изследване и на желязото и ЖСК, та утре ще видим как са ми резултатите. Иначе продължава от време на време да имам контракции, леко болезнени, но явно за тези г.с е нещо нормално.

# 83
  • Бургас
Влизам набързо да ви прочета и да се уверя, че всичко е наред! Simple Smile Тази седмица съм сама на работа и по-не ми остава време да надничам в темичката. Колежката ми си взе оставащия отпуск, че от 8ми излизам вече в майчинство и така...  Simple Smile

arrlina,   bigdance2 newsm59, на малката бонбонка! Да расте усмихната и щастлива и скоро да стане горда кака!  Grinning

Валката, съжалявам много за сестричката ти! Дано скоро види "двете черти". В Бургас аз ходя при д-р Добрева и съм много доволна от нея.
Във форума има тема за бургаските гинеколози- нека я погледне и сама прецени къде ще й е най-добре!  Peace (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=390948.0;topicseen)

Хубав ден ви пожелавам!  Hug

# 84
     Thinking     Момичета имам предложение newsm03
Ако сте сагласни да добавим на 1 странитца каде смятаме да раждаме /в коя болнитца/.  
Какво ще кажете??? newsm78

# 85
Туй защо? Питам, защото за този, който прави темата е доста трудоемко-над 100 сме и да се проследи всяка една къде ще ражда е доста зор.Мое мнение, Веси да си преценява.

# 86
Емир, аз също ще раждам в ТК, моето секцио ще бъде първата седмица на септември, така че имай едно наум, ако случайно и теб те насрочат за тогава.  Wink
И аз съм за Тина Киркова и ако не ми насрочат секцио, термина ми е първата седмица на Септември, така че може да се засечем  Mr. Green и ще ме гледате как се гърча с нормално раждане Mr. Green
Ако съм със секцио, пак трябва да се засечем защото ще е около 27 Август и докато лежа вие ще дойдете предполагам  Mr. Green
Да ви кажа, по-спокойно ми е като си помисля, че ще има някой познат макар и виртуално срещнат  Grinning

# 87
Добро утро и от мен. Гледам че си говорите за място на раждане. Аз за сега съм в Шейново. Обаче не ми е ясно ако искам секцио, колко време преди термина се прави и кога се планира. Последния път като говорих с док ми каза че за сега не може да ми каже дали ще се наложеи секцио, но каза че е възможно поради за сега голямото бебе. Макар че аз като гледам вашите моето не ми се вижда пък чак толкова голямо newsm78 за седмиците си, ама каквото кажат сега... Просто ми е чудно колко време преди самата операция се насрочва.
За продавалника - нищо не става- започвам да се ядосвам, а толкова мног неща съм си харесала от там newsm45.
Към кого мога да се обърна  newsm12

# 88
Момичета какво значи "запис" в Продавалника??? newsm78 Как да разбирам дали мога това да го купя newsm78

# 89
Привет и от мен мамчета.
Благодаря за топлото посрещане.
Честито на всички празнуващи.  newsm51  Gift baloni

Аз също ще раждам в Шейново, - при мен пък моята бебка последния път беше по-малка от колкото трябваше да бъде. И сега чакам 6-ти с нетърпение да видя доки какво ще каже дали е наддала добре за възраста си.
Това е засега от мен.
Лек и успешен ден ви желая.

Общи условия

Активация на акаунт