Септември `09 - 34

• 12 137
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
Айде сега и за кажа "Здравейте", че нещо почнах с летящ старт днес  Grinning
arllina  да ти е живо и здраво и здраво детенце  bouquet
Валката, съжалявам много за сестричката ти!  Cry Дано намери свестен доктор и скоро пак да види чертичките!

Аз все още съм на работа, макар че болничният ми е от 24, ама какво да се прави ooooh! Поне дано се сетят да ми платят нормална компенсация за тази допълнителна седмица (и да мога да си накупя разни прекрасни неща за бебка Mr. Green )
Сега обучавам една мудна (имам чувството, че е леко бавно развиваща се  #Crazy ) нова колежка и едвам я издържам! На моменти съм на косъм да си изпусна нервите! Добре, че няма да ми се налага да работя с нея поне близката година!  #Crazy
Но поне се чувствам по-добре днес, че вчера ми се ревеше от болките в кръста.
Вчера се разбрах с доктора да не решавам от сега дали ще е секцио и да пробваме нормално. Малко ме е страх, ама то и от секциото ме е страх така чеее   Crazy Поне няма да ме насилва да е секцио непременно. Иначе нищо не ми каза за бебка Confused Добре била, ама не я премери за да каже колко е пораснала. Само писа ли писа едни бумаги за болничния и направлението. Питах за обменна карта и той ми каза "По натам, като дойде време да раждаш" и така и не ми стана ясно кога и как трябва да ми я даде #Crazy

# 91
А на мен ще ми дадете ли паролата за фотоалбума?

# 92
Хайде мамчета аз ще ви оставям- излизам на разходка.
Лек ден.

# 93
здравейте мацки! бях на ЖК преди отпуската на доки. бебка е добре, с главата надолу, расте си според седмиците,  но лекарката не можела да ми каже тегло и дължина , защото нямали такава програма на апарата/ стар бил/.  Shocked та ще си чакам 3Д-то на 6ти август за повече инфо. каза ми още, че ще раждам с нея, нямало проблем, просто били високи таксите вече и затова трябвало да си направя сметката... освен това нейните,раждания били с упойка, това и било условието. това епидурална ли означава?? не ми се ще много...  Thinking
arllina, да ти е живо и здраво лъвчето и много да слушка мама и татко!  nbirthday

да се похваля, че си взех от продавалника кош за малко бебе/ моисеева кошница/, много е красиво и много се радвам!

# 94
здравейте и от мен   Hug
arllina, да ти е жива и здрава момата   bouquet
вчера ходих при 2-ри док. защото моята не си вдигна тела цял ден.....всичко  е наред сизледванията ми (само признаци за лека анемия) и бебо е добре - върви напред с една седмица
Валката съжелявам за сестра ти дано скоро да види  EFP   и всичко да мине безпроблемно
на новите мами  welcome и леко бременеене

# 95
kriskata, ами ако стане така, че си в болницата първата седмица на септември, звънни ми на мобилния, за да ми кажеш и да се видим. И на мен ще ми бъде по-хубаво да се засека с някоя от вас, някак ще ми бъде по-спокойно. Аз когато разбера точната дата на секциото, ще пиша допълнително, за да могат всички, които също ще се паднат тогава да раждат в ТК, да ми звъннат (стига да имат желание де  Grinning). Може да спретнем голям купон там.  Wink

# 96
kiarra, добра идея - Парти по нощници !  Laughing

# 97
Само запис правя да честитя рожденния ден на щерката на Арлина ( кво замотано стана ). Да ти е жива и здрава и много да ви радва  bouquet.
Аз днес работя и вече съм пфюююю добре че приключих. Сега обаче пък ще си ми върнат детенце. дано да успея да го приспя бързичко че да дремна и аз.
Все ми се спи напоследък. Някой спомена че му се е завърнало бльокането и има киселини. И аз съм така от 3-4 дена нямам пропуск, а така се радвах че съм приключила с неразположенията, но здраве да е.
Хайде бягам сега хубав ден на всички  Hug...

# 98
Аз трябва да работя до края Crazy Не съм сигурна ,че ще издържа.До сега всичко вървеше добре,но тия два дни почна да ми натежава.Ребрата ме болят от седенето по цял ден.Пък и пътувам по час и нещо до работата.Вярно ,че навсякъде е с климатици,но това таралянкане напред-назад:crazyeyes: Иначе ми е хубаво,че работя,защото съм сред хора по цял ден.А да си седя вкъщи сама newsm78, не съм сигурна, че е оптималният вариант.
 Днес сигурно ще отидем да купим някои работи от" списъка"-Кеф!

# 99
Здравейте мами  Simple Smile
Честито на Arlina!
Имам едно питане ако някой може да ми помогне. Терминът ми е на 24.09. т.е. на 10.08 трябва да ми издадат болничния /45дни преди термина/ако не се лъжа. Аз обаче излязох в болничен на 03.06 понеже много ми тежаха смените. На 03.07. ми издадоха продължение на болничния за още 30 дни до 03.08. сега от 03.08 трябва пак да ми го продължат но само за седем дни - до 10ти и след това болничния по майчинство. Възможно ли е това /толкова кратко продължение на болничен от комисия/. А може би ще трябва личния лекар да ми го издаде. Има ли някой, при който се е получило същото

# 100
Пристигна тоалета на бебе от ebay - страхотен е, много му се кефя  Party Точно каквото исках  Grinning

# 101
бамба, супер, благородно ти завиждам за това, че ще ходиш на пазар! ние чак през август по някое време, когато мъжът ми ще е отпуска. а мен вече така ме гложди.... Rolling Eyes
честито, Атракция! какво представлява, ще го снимаш ли?

# 102
dundito 2 - за Продавалника - вчера си влязах без проблем с юзъра и паролата от форума. Не знам защо при теб такива проблеми, странна работа Sad
А "запис" се пише, за да си запазиш ред за даден продукт  Peace Ако тези преди теб отпаднат, идва тоя звезден миг  Peace

# 103

честито, Атракция! какво представлява, ще го снимаш ли?
Ще,ама се оказа,че батериите изтощени.Да се заредят и го фотвам-Комплект на Дисни с М Пух-жилетка, блузка,панталонче и лигавник.Супер фино трико.Пише 50-56 р/р, става до 5 кила на бебето.Цвят бежово и бял-унисекс  Mr. Green

dundito 2 , порачисти си кутията за ЛС  Peace

# 104
може ли някой да ми изпрати парола и юзър за албумчетата, моля! благодаря ви!
Атракция, много добре звучи! точно такава смятам да ми е тематиката в бебешката стая- Мечо Пух и компания в нежни цветове.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт