Септември `09 - 34

• 12 146
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
Да се включа и аз за имената Grinning С татито сме харесали именце - само че е само за момиченце! Познатите ми викат избери и за момче че иначе ако излезе МЪЖ Shocked А за мъжко име въобще не сме мислели, защото докито е напълно сигурна че вижда момиче! Направо незнам Party

# 136
  • София
Здравейте и от мен!
Аз днес бях на ФМ, бебчо е вече 2024 гр., а преди 11 дни беше 1500 гр.  Shocked
Бебчо е с главата надолу, да се надявам че няма да ес обърне и да ме изненада, някъде от месец го усещам така и днес го потвърдиха.
Бъбречните легенчета са на горната граница на нормалното, можело да се увеличат, но можело и да няма промяна докрая, затова се налага да ги проследим още веднъж към 35 седмица, така че на 20 август съм пак на преглед. Не можахме нито да го снимаме, нито клипче да направим, по принцип е много активно, но точно днес разбира се не беше. Лицето му беше залепено за стената на матката и не се виждаше.Иначе всички други органи се развиват нормално, върви една седмица напред.
Моето кръвно също е ниско и в тези жеги още повече пада, онзи ден ми беше 81/53, направо бях като парцал.
Относно раждането-аз ходя на ЖК в Шейново и там смятам и да раждам.
Валката, една силна прегръдка на сестричката ти от мен, дано скоро ни зарадваш с добри новини.
Слънцето, какво стана с изследването за диабета?
 welcome на новите мами, дано всичко е наред до края!

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 19:04 от Дидии

# 137
dundito 2  който и да питам за Бочко не ми я препоръчва....но не съм я ползвала и нищо не мога да кажа

Аз пък за първи път чувам някой да не е доволен от Бочко.Специално за кремчето за подсичане говоря.Препоръчвам го с две ръце.
За името- каката ни улесни.Тя го измисли.Не знам откъде й хрумна,но на 90% ще кръстим така бебка,ако не измисля нещо в последния момент Crazy.
Абе момичета,само аз ли ще раждам в Майчин дом Thinking

# 138
Аа. Lipstick*  и аз съм в Майчин дом, дано се засечем  Peace
И аз се сетих днес за Слънцето, дано мине да разкаже как е минало и дано всичко е наред  Praynig
Ние с таткото отдавна избрахме името, само дано няма накрая изненади с пола  Mr. Green
Имам чувството, че беба се е обърнала вече, но другата седмица съм на Жк, да видим доки какво ще каже.

# 139
  • София
Здравейте, Момичета Hug
Благодаря,че сте се сетили за мен LaughingБяхме сутринта на изследването, взеха ми 3 пъти кръв, пих глюкоза Sick и утре на обяд ще са готови резултатите. Да се надяваме да са добри  Praynig
Между другото от както съм бременна за първи път влизам в болница(изклювам ЖК, която е в поликлиника)и да ви кажа като ме обзе една паника и един страх за раждането,направо нямам думи, сви ми се стомаха.Мъжлето се бъзика на какво била способна психиката smile3512
Утре ще пиша за резултатите, стискайте палци Praynig
Някоя мама случайно да се е насочила да ражда във Вита?

# 140
  • София
Vesita007 преди малко разглеждах снимките на бебоците от видеозона и ако знаеш твоя бебок как прилича на моя #Crazy Ако мога ще кача снимка да видиш.

# 141
здравейте  Hug гледам, за имена си говорите...и ние сме готови от самото начало с името- и за момче , и за момиче. името на баща ми е хубаво и макар, че аз не държа децата да се кръщават на някого, мъжо държи-та решихме на татко: Александър или Александра.
някоя от вас решила ли е да ползва епидурална? моята доки днес ми разбуни духовете с това нейно условие, че нейните пациентки не се мъчели и раждали с упойка. на мен упойката ми звучи по-страшна,от раждането...моля, дайте инфо, ако имате опит..  Peace

# 142
Vesita007 преди малко разглеждах снимките на бебоците от видеозона и ако знаеш твоя бебок как прилича на моя #Crazy Ако мога ще кача снимка да видиш.
Е, хайде качи снимчица де Simple Smile Ми, ако ние с теб имаме някаква прилика или мъжете ни е възможно и децата ни да си приличат - варианта мъжа ми да е бил с теб и твоя с мен го изключваме Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 143
Аа. Lipstick*  и аз съм в Майчин дом, дано се засечем  Peace

При някой конкретно,или както дойде?

# 144
Ех пак колко сте писали Simple Smile Ама изчетох поне 70-80%, не успях всичко, че искам и аз да питам нещо.
Първо, за имената: ние уж момиченце чакаме, Елица ще е. Първото ни дете се казва Клементина и аз се шегувах с нея и й казвам: Зайо, ще кръстим бебето Ина (ние на Клементина й викаме Ина Simple Smile ) а тя: да бе да, и аз как да разбирам коя от двете ни викаш Simple Smile
После: за болницата. Аз ходя на ЖК в Токуда, ама да си призная, от форума за Токуда нещо излиза, че те принуждават да си избереш екип, и макар и да си по каса, трябва да си приготвиш 2 000.00 лв. Аз обаче не съм съгласна да плащам подобни суми, като знам, че за първи път ползвам ЗК, а и парите, които вече 10 години внасям, не са никак малко, повярвайте ми! Някой беше питал за Окръжна болница. Но отговор не прочетох. Та пак питам: някой за Окръжна???
Аз днес имах малко притеснение - едни болки доста силни ниско долу, ама сигурно защото по цял ден съм права и... Май си трябва почивка  newsm78 ама аз на такова нещо не съм свикнала...
Оставям ви и си лягам, че утре пак рано-рано  smile3507

# 145
И аз да помоля за парола да разгледам албумчето. newsm17

# 146
здравейте на всички мами  Hug аз нямам време да пиша,гледам малко да ви чета,че нали малкия е с шарка и си е вкъщи и нямам време наистина за нищо  Grinningиначе пъпките вече позавяхнаха,добре че температура вече няма,че бяхме се побъркали  #Crazy

MammaT    за болките-пийй си магнезия,чайче от мента и повечко почивка трябва  Peace

dundito 2 ,за кремчето "бочко"-аз съм много доволна,не съм купувала някакви модерни и пак ми е помагал  много  Grinning но за подсичането-винаги съм ползвала пудра,защото сменихме 100 кремчета/ и то много скъпи/,но само пудричката помогна на малкия красавец Grinning  Peace

добре дошли на новите мами и лека бременност  Hug

на bubara който поддържа връзка да предаде поздрави и целувки и да минава всичко по мед и масло  Hug

сега лека и спокойна вечер на всички   love001

# 147
nahodkata радвам се че се оправяте
аз имам гост - брат ми и ся с мъжа ми си лафят за коли и дойдох да се отчета  hahaha
кръвното си го оправих с кафенцето и вече си е 120/60  Simple Smile
slanceto.com   стискам палци че и на краката ....дано всичко да е ок  Praynig
това е от мен отивам да видя мъжете...лека вечер на всички   bouquet

# 148
  • София
 [b]slanceto.com аз доста се бях замислила за ВИта, супер близко ми е/и евентуално си мислех, че Кати може да идва всеки ден в болницата и така няма да сме разделени, пък и ще свикне по някакъв начин с бебето / ...моята най-добра приятелка роди там и още 3 колежки....но доста неща ме разколебаха... стаите са супер малко...4 или 6.... бяха планувано секцио всичките 4 и то в четвъртък.... newsm78, доколкото разбрах само тогава правели...или планували.....да не говорим, че стаята в която беше моята приятелка беше супер тъмна и цял ден светеше някаква луминисцентна лампа....бебето/а аз държа да е при мен и да кърмя/ не беше при нея защото климатика беше яко надут/тя роди на 21 август мин.година/ и за да не го простуди го слагаха в някаква обща стая за бебетата дето не духало толкова...На 3я ден бебето цокаше по 50 гр/което е супер много за новородено 3200 кг/ адаптирано мляко и тя не беше успяла да го накърми нито веднъж...защото й го даваха нахранен....С доста усилия успяхме да го върнем на гърда, защото за 4те дена в болницата явно бебока беше свикнал млякото да му се излива в устата, без да полага никакви усилия....Изписаха я на 4я ден, а принципно по ЗК за секцио се лежи  минимум 5 нощувки....Плати 2400 или 2700 лв. не си спомням...да знаеш само, че принципно държавата плаща за раждане 400 лв./затова ако отидеш в държавна болница не плащаш нищо,ако нямаш избор на екип../ и би трябвало да се приспаднат....та благодарение на това, че тя попита на нея й бяха върнати мисля, че 400 лв. а те дори не й бяха споменали това нещо....Не на последно място няма дежурен доктор през ноща...остават само 1 сестра за всички родилки и бебоци....Та всичко това ме разколеба и реших отново да си ходя в Тина Киркова....ВИП стаите да доста по добри от тези на ВИта...при това за доста по-малко пари...е в Тина Киркова ти носят готвена храна в болницата, докато във Вита си поръчваш от "О Шипка " май и не мият пода а с някакви гадни препарати като в Тина Киркова...Иначе незнам какви лекарства й даваха на моята приятелка, но на втория  ден след секциото ходеше и клякаше все едно не са й правили операция....Та ако можеш провери си ги тия неща предварително....
Нещо ме мъчи безсъние...и яки киселини...но все пак лека нощ....

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 00:32 от EmiR

# 149
Привет момичета,
бубара, чакаме хубави новини  Hug
Киара, не се притеснявай, че бебето ти вървяло назад, това са подробности, които не влияят на крайния резултат  Mr. Green
Eden ако анестезиологът ти е добър, само хаир ще видиш от епидурала  PeaceКакво си чула, за да се притесняваш толкова  newsm78
Криската, как мина часът при гинеколога ти, беше те страх да настояваш за норамлно раждане, дано си успяла все пак, сподели ако искаш  Hug
Находката и другите мами чиито дечица са боледували от шарка, моля споделете как зарастват пъпките и оставят ли белези? Моето момченце му оставят следи от ухапванията от комари, в чудо съм се видяла вече, по никакъв начин не мога да го опазя  Confused а има белези от м иналото лято даже  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт