Септември `09 - 34

• 12 128
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
  • Испания и Стара Загора
nahodkata не е моята сестра,а на Валката PeaceА за името-още за сина ни бяхме избрали Виктория,без да знаем че е момче.И май сега ще си остане това име. Wink
За етикетите на дрехите-аз винаги ги махам.Алекс го дразнят и му се зачервява кожата.Изрязвам ги с остра ножичка, ниско до шева. Peace
Момичета,какво ще ми кажете за епидуралната упойка.Вчера ходих да говоря с анестезиолога и след всичко обяснено и видяно,направо се замислям дали изобщо да ми слагат.Вярно,че вероятността да стане нещо лошо е малка,но все пак я има и не ми се рискува. newsm78

# 196
анита29,много съжалявам за допуснатата грешка-отивам да се редактирам,извинявай,дано не си се засегнала smile3518

за извинение-  newsm51

# 197
Аз раждах с епидурална първия път.Явно анестезиолога ми е бил голям некадърник,защото си усещах всяка контракция,умрях от болки.Лекаря са опитваше да ме убеди,че ако ми пуснат по-голяма доза няма да усещам напъните.Аз така и не ги усетих ooooh!.Сега се замислям,защото ако е пак така няма смисъл.Ще разпитам по-подробно и вече ще се караме #Cussing out.Ама първия път още зелена откъде да знам какво трябва да стане.

# 198
  • Испания и Стара Загора
nahodkata не се притеснявай,не съм се засегнала.Просто уточних  Hug

# 199
Момичета, може ли да ви питам нещо - може ли да ми кажете от къде мога да си купя гащички за еднократна употреба и как са те - на размери или.......може би звучи тъпо но до сега не съм ги чувала и виждала  Embarassed

# 200
Здравейте Hug

Аз от понеделник ходя при лекарката първо на преглед и изследвания, днес на още едно изследване, а утре за резултати. Днес ми взех кръв за кръвна захар, че нещо има следи от глюкоза в урината, дано да няма проблем, утре ще видим.
Бебето е почти 2500 Heart Eyes

Киара, намери начин да си повишиш хемоглобина, аз от тия гадории дето ги пих, съм успяла да го вдигна, алилуя! Последното обаче не можах да го изпия Sick сега имам само едно останало и няма да го пия него Mr. Green

А как съм ядосана в момента на тъпата лаборантка! #Cussing out И вчера и днес ми се падна тя, и днес вече ми пукна вената. Има една друга, която като ми взима кръв, не оставя и следа после, а от тая не ми минава с месеци. Е сега не знам колко време ще си ходя с лилава и синя ръка!
И друго да ви се оплача....много ме болят краката, по-точно ходилата. Особено единият, направо куцам. Казах на лекарката, тя каза "нищо ти няма". Явно е нормално Tired Ставите на ръцете и краката ме болят...а вас?

Чифлигарова, въобще да не ти пука какво ти говорят разни патици. Аман от специалисти, всеки да се изкаже, а въобще не се усещат! + това нали беше казала, че бебчето е напред със седмица, ама въобще не им се връзвай.

арлина, наистина ви е много хубава малката, да ви е жива и здрава Simple Smile

За гащите за еднократна употреба, предполагам в аптеките може да се пита, защото веднъж в една аптека един мъж питаше за жена си...

чопър, мерси за линка, разгледах програмата и се чудя... newsm78

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 16:11 от сънито

# 201
Здравейте дами!
Днес ме удари музата за готвене и чак сега си сядам на д-то от сутринта.
slanceto.com добре че нямаш диабет и дано да няма проблем с изследванията, които ще ти направят.
kiarra, аз в момента съм като теб с хемоглобин 96 и ЖСК много над нормата и левкоцити на горната граница. Казаха ми че имам анемия и сега пия желязо+фолиева к-на.
Вчера си харесах кошара за малката като се появи. Моделът е Екатерина от ония дето после се преобразуват на юншески легла, бюра, нощно шкафче и т.н. Някои има ли такова, удобни ли са.

# 202
Момичета, може ли да ви питам нещо - може ли да ми кажете от къде мога да си купя гащички за еднократна употреба и как са те - на размери или.......може би звучи тъпо но до сега не съм ги чувала и виждала  Embarassed
Има почти във всички по-големи магазини, като Пигис Хаус примерно. На размери са, но пише само S-M или L-XL примерно. На мен ми даде една приятелка едни, но явно съм извънгабаритна и не ми станаха  Embarassed Поръчах си от mothercare най-големият номер и са ми ОК  Crazy Подтискам се  Mr. Green

# 203
привет и от мен! Simple Smile надявам се, че сте добре  Peace
аз нещо имам доста контракции напоследък Confused пак ще почвам магнерич-а. вчера правихме с мама доматени консерви в Бтг, че там имаме малка градинка...като постоя права повече време и ме присвива тумбачето...уж не им обръщах внимание, ама...започвам да се притеснявам. добре поне, че тази седмица ми е последна на работа и после у дома.
киара, не се притеснявай за хемоглобина, нали се чустваш добре? и моят е нисък-108, но в тази жега хич не ми се хапва месо.
детелини, ти с епидурална ли си раждала първият път? мен ме притеснява това поставяне в гръбнака, чувала съм, че било опасно. но честно казано още не съм събрала много инфо.  newsm78

# 204
Уф забравих да кажа, че Зоя на Арлина е невероятна сладуранка, особено с тези къдрави косички!  Hug Да ти е жива и здрава!

Чифлигарова, моето бебче е със седмица назад, а иначе тежи 1800 гр. Вече и аз незнам кое е нормално и кое не. Относно приказките на хората - аз всеки ден чувам подобни по мой адрес. Дори днес видях една позната и тя попита Хриси кога чака братчето, при което тя отговори - ами много скоро. Тя се подсмихна снизходително и каза - абе май няма да е скоро, ама нищо. Тогава аз й казах - напротив, Хриси е права, след месец и малко ще е събитието, при което тя остана ей така  Shocked и каза - Ами ти много спортно коремче имаш тогава.  ooooh! Ама не го е казала с лошо жената, просто тя ме е виждала и бременна с Хриси и установи, че сега корема ми е много по-малък. Така че явно хората си нямат друга работа и си намират занимавка като коментират бременните ни кореми.  Mr. Green

Stefi Stefi и на мен ми казаха, че в аптеката се продават еднократните гащи. Те са на фирма Калпол, можеш и от нета да ги поръчаш. За размери - не съм сигурна, предполагам че трябва да бъдат поне няколко размера.

сънито, гадорията Тотема ли се казва? Защото и на мен ми изписаха 15 ампули миналия път, ама изпис само 5 и повече не можах, по-гадно нещо не съм пила през живота си. И сега докторката ми ще разбере, че не съм ги изпила.  Embarassed

# 205
kiαrrα, kriskata Simple Smile , много ви благодаря за инфото. То и аз не знам ще се вмъкна ли в мерките им, че понякога като ги направят китайско XXXXL и.......ме побъркват.
Сега ми се обадиха, че след малко ще ми докарат бебешкото легълце, което вчера поръчахме и трябваше да пристигне най-рано след две седмици  Simple Smile Така че изненадата е супер приятна. Направо нямам търпение да дойде, да го сглобим и подредя  Grinning

# 206
Момичета, непрекъснато ми се гади. Имам чувството, че се връщам в първите месеци на бременността ....
Даже миналата седмица повърнах няколко пъти.
И киселините ми се засилиха доста, и дъх не мога да си поема, сили нямам за нищо...
Извинете за ревливия пост, ама има ли и друго в това окаяно състояние?

# 207
сънито, гадорията Тотема ли се казва? Защото и на мен ми изписаха 15 ампули миналия път, ама изпис само 5 и повече не можах, по-гадно нещо не съм пила през живота си. И сега докторката ми ще разбере, че не съм ги изпила.  Embarassed

Да, да, Тотема...Вече само като си помисля за тях и ми иде да  Sick

Стефи, честито ви легло. Предполагам, че са удобни. Аз съм набелязала едно обикновено, което не става на юношеско, но като отидем да поръчваме, може и друг акъл да ни дойде. Предполагам, че са удобни.

wish, просто трябва да си почиваш и да си полягваш. И на мене ми става лошо понякога и лекарката каза, че било нормално. А преди няколко седмици един ден ходих в жегата и като се прибрах, хапнах малко диня, и като почнах да повръщам! Ама зверски, такова нещо не ми се беше случвало. Не мога въобще да издържам на слънце. И е тежичко, да, и аз се задъхвам.

# 208
  • Бургас
Момичета, непрекъснато ми се гади. Имам чувството, че се връщам в първите месеци на бременността ....
Даже миналата седмица повърнах няколко пъти.
И киселините ми се засилиха доста, и дъх не мога да си поема, сили нямам за нищо...
Извинете за ревливия пост, ама има ли и друго в това окаяно състояние?
има, има!  Tired Киселините ми са ужасяващи. Тази вечер за първи път ми се случи да повърна докато спя от киселини.  Shocked Нещо отвратително ви казвам!
Сутринта си взех обаче Probitor. Да видим тази вечер как ще е...  Tired

# 209
 wish за киселините и аз съм като теб - по цял ден ги имам и направо  #Crazy
преди да си легна вечер пия сода бикарбонат - само тя ми помага (доки ми изписа някво Улго гел , ама ефект - никав)
Почивай си повече и ще се   Praynig да си по добре

Общи условия

Активация на акаунт