Много празници ще има в ОКТОМВРИйската дружина!

• 27 525
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
 Честит рожден ден на всички малки октомврийчета, на които пропуснахме да честитим навреме!
Честит Рожден ден на Сани и на Боян!

Mpulle   Стискам палци бързо да се оправиш и честит имен ден на патерици, пожелавам ти да си много обичана ,желана и уважавана !!!

Тонито дано и вие бързо да се оправите   Praynig
Лени и аз искам  и  моля за снимки от партито    Praynig

# 676
http://bebeoktomvri.snimka.bg/children/sofiyiska-sreshta-24-10-09.436387.15628887

това са снимките, които аз качих от купона

# 677
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  КАТЕНЦЕ СЛАДКО, ПРИНЦЕСА МАРИЯ, РУМБАТА ГОТИН, БОБИ СЛАДУРА, БОЯНСКИ ДОБРИЪК, САНИ ПАЛАВНИКЪТ!!!!!!! Да са много здравички и щастливи.

Айде на патерички и на именниците ни готини. Да ви е живо и здраво името!!!!!!!

Проблеми с нета утре ще дописвам........

# 678
Мимоза  Hug Hug Hug Благодаря за снимките  Heart Eyes

# 679
Честит рожден ден на всички празнували тези дни  Hug Hug Hug

# 680
Мимоза  Hug Hug Hug Благодаря за снимките  Heart Eyes

# 681
Ето мина и Боянския Рожден ден  Mr. Green
На скоро се сетих как бях останала съвсем сама бременна на края, всички вече си имахте бебета, а аз още бях с големия корем. Не, че и сега не съм де hahaha hahaha hahaha

http://kykyrigo.snimka.bg/children/boyan-na-2-godini.436988
Ето малко снимки от партито. Паролата е като на Меги. В албума има едни снимки дето са много по-хубави от останалите. Е, те не са от мене правени. Работа са на Меги, и въпреки че тя обяснява колко има да се учи още, за мен са страхотни.

Много се извинявам на всички рожденици, които пропуснах   bouquet  bouquet  bouquet

В последно време не съм и чела много, много, че се случиха разни гадни работи в нащо семейство, ама всичко вече мина.

# 682
Коки, чудесни са снимките  и празникът Wink Боби е толкова щастлив, голям симпатяга.  
Какъв чудесен кът с подаръци сте му направилиии
Hug Браво!
Да ви  е здрав, все така усмихнат и щастлив !
nbirthday  
Сега да поздравя /пак със закъснение/ специално  сладкия  палавник Сани!
Диди, все така да ви радва, да   е здрав, винаги усмихнат и много да ви слуша занапред и когато мама реши да стане и батко  Laughing

----------------------------------

Тонито, бързо да оздравявате! fingerscrossed
Мпуле, и ти да се оправяш и да се пазиш повече fingerscrossed

Чакаме още снимки от празници Wink На всички  Hug

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 19:42 от _Venera

# 683
Честит Рожден Ден ОктомврийчетаИзвиняваме се и честитим с закъснение на всички които пропуснахме, и на тези които днес празнуват.
Пожелавам им здраве, весели игри и безгрижно детство   Hug

Ванеска е малко хремава и тея дни се из нас се въртим, със сокчета, капки и тем подобни и направо не усещам как ни минава деня.
С яслата още не сме свикнали, сега си почиваме една седмица у нас, а другата как ще я заведен незнам.
Пожелавам на всички болничка бързо да се оправят  Hug

# 684
Честит рожден ден на Мария на Снежанка.Да е жива и здрава,много весели игри,да носи само радости у дома.Весел празник!

Ванеска да оздравява бързичко.

Аз да кажа,че сме приети в една частна детска градина.Мила от другата сряда ще е ученичка. LaughingИмат си униформи Joy
Ще е само до обяд,ще си носи закуската от вкъщи.Тук много рядко ги хранят по детските,само ако не е цял ден,и то пак само обяда им дават и следобедната закуска.Такаа.Аз ви оставям за сега,а вие си пишете...Като гледам как сте се засилили,по полека,ще са спъните.Айде де ,кво стана сега?Пак се покрихте,ама ха....

# 685
Много поздрави и от нас Hug Честит Рожден ден на всички октомврийчета!

# 686
Най-сетне се радвам на екстрата обедно спане и мога да драсна няколко реда.

Честит Рожден Ден на Катето, Румен, Боби, Боян, Сани и Мария!

Ние и двете сме болни  Confused Примолих се на мъжа ми да си вземе отпуска поне един ден, за да ми помогне малко, защото съм с температура и зверско главоболие (и други екстри), а той в началото ми казваше "Като те боли глава, пий болкоуспокояващи", а после се трогна два дни подред да тръгва по-късно за работа, за да мога да поспя до 10 часа. Което не е кой знае какво, предвид, че три нощи почти не съм спала, понеже Калина също е болна, имаше температура, кашля и се буди по сто пъти с рев. Ама не може отпуска, понеже работата е много важна, нали ще се срине света, ако не идем на работа цял ден!  #Cussing out И така...
Вчера бях с Калина 11 часа, в които тя не пожела да заспи (разбираемо, със запушен нос и зачервено гърло) и накрая на деня вече не можех да се помръдна.

Mpulle, много ти съчувствам. Оправяй се по-бързо, стискам палци!!! Как е Сани?

к(Р)оки, много хубаво парти сте направили. Децата изглеждат много доволни, кеото е най-важното.

mishonka95, да пуснеш снимки с унифирмата. Браво за градината. Сигурно ще й е много интересно там, а и ти ще можеш да си починеш.

Ето едно  клипче от нашето рожденденско парти. От снимките нито една не стана.
http://www.vbox7.com/play:d3be954e

# 687
След дълго отсъствие  Embarassed да поздравя най-сладките дечица -нашите октомврийчета.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ОКТОМВРИЙЧЕТА! ЖЕЛАЯ ИМ ОТ СЪРЦЕ ДА СА ЗДРАВИ, ДОБРИ И УСМИХНАТИ ДЕЧИЦА, ДА ИМАТ ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ , ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ ,С МНОГО ФАНТАЗИЯ И ДЕТСКИ МЕЧТИ ДА ГЛЕДАТ КЪМ СВЕТА!!!

Благодаря ви за хубавите пожелания по случай рожденния ден на Руми! Hug

Лени, благодаря за организацията и поканата за нашето парти. Изкарахме чудесно, а снимките , както винаги са един път.
Мимоза, чудесни снимки си направила и ти. Hug
Минана, Ивон и Азалеа, честито момичета! Желая ви хубава и лека бременност! Heart Eyes
На всички болнички по една магийка от мен за бързо оздравяване babydust7

Аз изкарах доста труден месец , но сега не ми се говори за това . Сега нещата се поуспокоиха и най-важното е , че сме здрави. Румен е в нова ясла и сега сме на етап адаптация. Тази сутрин не пожела дори обувките си да обуе , защото знаеше къде ще го водя.Надявам се скоро да свикне , че докато го оставя съм вече за преобличане /вир вода ставам/ . Снощи като го взех ми се оплакаха , че е щипал децата  Confused и предполагам е бил наказван , затова тази сутрин ми прави такива сцени. Обикновено поне тръгваше с желание , докато стигнем яслата , след това рев, рев , докато влезе в стаята и после тишина  Mr. Green, но тази сутрин имаше доста сцени. Ще видим тази вечер какво е положението и дали ще има нови оплаквания от него. Confused
Иначе да се похвалим , че и ние сме без памперс вече.  WinkДобре , че беше баба му да го научи.Гледа го жената за една седмица и хоп детето се научи.   То за тази работа се иска спокойствие и търпение, все неща , които при мен липсват. Rolling Eyes
Ще дописвам утре, че маминия сладък пак ще е последен в яслата   и ще гледа жално.
Целувки от нас ! Прегръщаме ви! Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 13:01 от poulin

# 688
Здравейте
Вчета като четох темата и видях, че съм изпуснала доста неща
Едно от най важните е да честитя на новите бъдещи мами
Ивон, Азалеа, Минана пожелавам ви лека и безпроблемна бременност.  Hug
Така се зарадвах като прочетох, че има  бременни мами се едно аз ще чакам бебе  Grinning. Да си кажа искаме второ дете, но в момента доста труден етап минаваме и мислим малко да изчакаме с тази стъпка. Но надявам се вие ще ни посещавате тук и ще пишете как сте.
 poulin  хич не е приятно детето ти да реве като го водиш на ясла. Ванеска всяка сутрин такива циркове прави, че няма друго дете като нашето. Почва се един рев, тръшкане, пищене и появили се лелята на вратата и вземи ли я затвори ли врата и край всичко свърши дори гласеца не и се чува. Дано бързо свикне Румен и да нямате проблеми.  Hug
С памперс сме иначе, но си пикаем на гърнето. От яслата забрави, че трябва да ми казва когато и се пишка и аз на предположения се я слагам на гърнето през 1 час.
Последния месец много се е разговорила, и се ми обяснява нещо (не че всичко и се разбира)   Simple Smile
Казваме се НЕСКА ПЕКОВА (Ванеса Петкова) и е от ЦОПОТ (Сопот), ама така го казва, че е толкова сладка се я питам как се казва малко да ме развесели. Нашия тати се казва Тати Петьо (тати Петьо),а мама се казва Баба ИЕНА (мама Рени). Като иска да ни каже мамо или тате с иманата на баща си го казва, а на мен веднага ми вика БАБА ИЕНА така си го е избрала и готово, а ако я поправим и и кажем не мама Иена тя веднага пак си го казва баба иена.
Ще ви оставям доскоро и бързо да се оправят всички болни  Hug

# 689
Здравейте момичета,нещо пак с епозагубихте начи.
Аз да кажа първо ,че Румбата е много сладък на снимките,как си го накиприла с ризка и дънки Полин,много чаровен.

Ирен,Мила и тя бърщолеви постоянно,не й млъква устата,и жестове и всичко.Просто понякога съжелявам,че нямам камера под ръка,на момента да снимам,много ще й е интересно след време да се гледа „на живо“.

Аз дави кажа днеска какво ми се случи.Цял ден едва ли не бях в спешното.Сутринта като станах от леглото ,едни страшни болки ниско долу в корема,Ама боли,ей не се търпи.Обля ме една пот после студено ми стана взе да ми се гади,корема ми се поду и стана един твърд.Уплаших се,добре,че мъжо беше още в нас,че МИла се събуди и взе д амрънка,а аз не мога дори да се обърна.На два ката сгъната.Отидохме в спешното ,изследвания туй онуй ,ала бала както си му е реда,вливах ами две банки физ.разтвор и един антибиотик.И се оказа ,че имам инфекция на дебелото черво.От храна,нещо съм яла дето било лошо.Сега 7 дена на антибиотик.Целите ми ръце в лепенки,дето ме бучиха,не можаха единия път да ми улучат вената и познайте как ми се наду ръката,щото течноста отиваше в тялотоа не във вената ,ръката ми стана кокал и подуто,абе ужас.Както и да е,сега съм много по-добре,като с евърнах и фанах метлата,мойте диванета за 2 часа овършали къщата.До тука с екшъна.Отивам да си пийна един протеин и да опъвам кокалите,абе снощи ми се схванаха и двата прасеца начи,сетих с екато бяхме бременни как почти всяка вечер мъжо ми разтриваше краката .Айде чао ви за сега.

Общи условия

Активация на акаунт