Кой знае какви мисли се въртят в малките им главички? 
Снощи като го вземам от ясла и сестрата ми вика "Румито бил голям хитрец " и аз пак в шок
Щях да падна от смях, даже и сега като си го представя как с един замах е изсипал супата в чуждата купичка и ме напушва на смях.

Иначе Умколора не съм го чувала, аз му давам Бронховаксом по схемата описана в листовката, както и витамини Саностол и клеева тинктура. Нещо обаче носът му пак започна да хърка , та съм на тръни и в очакване.
Препоръчват ми бактробан за вътрешна хрема и днес ще взема да мажа та да видим дали ще спра процеса.
Използвал ли го е някой?И Преванар щях да бия , ама в това вирусно време нещо не смея и ще изчакам още малко.
Оф, не мога да пиша в бг-мама, нещо ми прескача екрана.....изнервям се така...спирам.

Много е тежко,детенцето му е само няколко месеца по голямо от Боби.А трябваше да празнуваме на този ден.
направо не мога да го позная. Тръшка се за най малкото, като не стане на неговото крещи и се ляга по земята, ако това не помогне почва да ни щипе хапе и удря двамата с баща му
Само той ми помагаше когато пътувах в градски транспорт да не върна поръчката 
като не иска да я преобуя да си ходи насрана, като не иска да я преоблека - никъде няма да я водя.

На тях работата им е да ни пробват и ядосват, а на нас да ги обичаме